Zeer snelle levering!

Score: 10

Mooie producten, erg leuk dat het zo mooi ingepakt wordt. Prima service.

Score: 8

Alles prima, tevreden klant :-) Snelle levering.

Score: 10

Zeer tevreden. Goede service!

Score: 10

Prima aanbod van speelgoed en de bestelling is goed afgehandeld.Geen suggesties voor verbetering.

Score: 10

Leuk assortiment, niet de standaard dingen maar speciale goed doordachte cadeaus. Prachtige extra service dat alles mooi ingepakt was met een kaartje erbij wat erin zit. Echt top

Score: 10

Ietwat duur, maar wel prachtige producten!

Score: 10

Transparante snelle service.Zorgvuldig en persoonlijk ingepakt.Super!

Score: 8

De artikelen die ik heb besteld waren van zeer goede kwaliteit en heel voordelig! 1 artikel bleek bij levering niet voorradig. Zou handig zijn als dit direct bij bestelling bekend werd gemaakt.

Score: 8

Wat ik bestelde is snel (binnen 2 dagen) bezorgd en zorgvuldig (heel mooi) ingepakt.

Score: 10

Superleuke site met veelste veel leuke dingen ;-) .Goeie service, word goed op de hoogte gehouden via de mail en je pakketje is goed en supermooi ingepakt. Ik vind het top, en ga zeker vaker wat bestellen. Bedankt. Groetjes Chantal

Score: 10

Ik ben zeer tevreden bij en met het afhandelen van mijn bestelling

Score: 10

Snelle levering,goed verpakt, precies wat we verwacht hadden.

Score: 10

Superleuk ingepakt en volgens afspraak bezorgd!

Score: 10

Wij zijn zeer tevredenDonderdag besteld/vrijdag thuisbezorgdKeurig ingepakt

Score: 8

snelle levering, produkten net zoals ze op site worden weergeven, goede informatie bij betaling en over levering via mailing, pr8drukten die zeer in de smaak vallen bij de kids!

Score: 10

Alles prima verlopen, snelle levering en product volgens verwachting!

Score: 10

Goede service. Kadoos waren ingepakt met kaartje eraan wat in de verpakking zat. Geleverd zoals aangegeven. Super dus!

Score: 10

Snelle levering, netjes ingepakt. Vooral de persoonlijke boodschap vond ik erg origineel. Ga zeker vaker gebrk maken van de site.

Score: 10

Snelle afwikkeling van zaken, puppy voldeed aan de verwachtingen.

Score: 10

Vlotte afhandeling. het was zelfs al keurig in cadeaupapier verpakt!!

Score: 10

De volgende dag leuk ingepakt alles in huis!

Score: 8

Overzichtelijke site en snel geleverd. Erg tevreden.Zag alleen dat jullie prijs van bv een Janod product n�t iets hoger is dan elders.

Score: 10

Zeer tevreden over de levering, snelle levering de volgende dag al. Cadeautjes netjes en met zorg ingepakt met labeltje eraan met de inhoud. N tevreden klant dus!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.