Score: 10

Onze bestelling en archa�sche betaalwijze, zijn op een bijzonder plezierige wijze afgehandeld.Ook over de kwaliteit van de geleverde producten zijn wij zeer tevreden.

Score: 10

Geen verbetering. Snelle service. Hele vriendelijke dame (femke?) aan de telefoon.

Score: 8

Het contact met 3 Vosjes was prima! Snel antwoord op mijn vragen via e-mail en mijn bestelling werd netjes ingepakt. Dus zeer tevreden en ik kijk dan ook regelmatig op de website.

Score: 8

Snelle service, cadeau mooi ingepakt

Score: 8

Bestelling is goed afgehandeld. Was snel in huis en netjes in cadeaupapier verpakt.

Mooie spullen Snelle levering Mooi verpakt Goede aantrekkelijke website

Score: 10

Leuke producten en snelle levering. Allemaal ook nog eens mooi ingepakt. Perfect!

Score: 10

Mooi en origineel speelgoed, snelle levering. Inpakservice is ook heel fijn en makkelijk.

Score: 8

Het speelgoed voldeed aan de eisen.Bovendien was het leuk verpakt, ik kon het zo voor en verjaardag geven.

Score: 10

Snelle levering, mooi en degelijk verpakt. Ik kom terug!

Enorme snelle service.Bedankt

Score: 8

Helaas is het bestelde pakket niet op tijd afgeleverd maar daar kunnen de 3 vosjes niets aan doen. Ik heb wel prima reacties ontvangen, dus daar ben ik tevreden over.

snel geleverd!

Score: 10

Afhandeling super snel mijn complimenten.

Score: 10

goed verzorgd, mooi ingepakt en snel bezorgd.Prima !

Score: 10

Eerste kennismaking en ben zeer tevreden. Correcte aanname bestelling, vriendelijke hulp en goed advies tijdens het bellen en extra inzet waar nodig. SUPER! Gewoon zo door gaan.

Score: 10

Snelle bezorging en goede inlichting over de stand van de bestelling.

Score: 10

Bestelling gedaan op 27 dec en op 28 dec geleverd in Belgi�.

leuk verpakt:)

Score: 10

Uitstekende en zeer snelle service. Zeer tevreden.

Score: 10

VErbetering: DHL laten melden wanneer en hoe laat ze het pakket komen bezorgen.

Score: 10

Verrassend dat de aankoop al zo mooi verpakt opgestuurd werd. Heel feestelijk en ook heel praktisch! Absoluut tevreden!

Score: 10

Ik ben heel erg tevreden!Het pakketje is helemaal naar mijn zin, snel afgeleverd en mooi verpakt.Dit is zoals het hoort!Mvgr,Lieke Versteegen

Score: 10

Duidelijke fotos en omschrijving van de producten, heldere website, duidelijke informatie per mail na bestelling, snelle levering.

Score: 8

de bestelling is prima afgehandeld,

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.