Score: 10

zorgvuldig, goed verzorgd, with a touch

Score: 8

De bestelling was snel binnen en tot mijn grote verrassing als een feestelijk cadeautje ingepakt.De producten zelf heb ik dus nog niet bekeken aangezien het sinterklaas cadeautjes zijn.

Score: 10

Snel besteld, snel in huis!

Score: 10

Ik ben heel erg tevreden. Mijn pakketje werd dezelfde dag nog persoonlijk aan voordeur afgegeven omdat eigenaresse van webshop in de buurt was. Hele leuke spulletjes verkopen zij.

Score: 10

We hebben een hele goede ervaring met onze bestelling bij 3 vosjes! Alles werd netjes afgehandeld zoals de website ook beschrijft. Positief verrast waren we toen bleek dat de bestelde producten heel netjes ingepakt waren met daaraan netjes een label waarop het product vermeld staat.

Score: 10

Vriendelijk, persoonlijk en snel.

Score: 8

Ik ben zeer tevreden over de behandeling van de drie vosjes. Het was voor de eerste keer dat ik bij dit bedrijf online wat bestelde. Prima verzorging. Ik ben er zeer tevreden over.

Score: 8

Alles keurig volgens afspraak...Verzendkosten in verhouding wat hoog. 4,75 op 20 euro

Score: 10

Heel mooie cadeau pakket, dank u !

Score: 8

Een leuke aanvulling op een keukentje,Goede prijs ---- kwaliteit verhouding

Score: 10

aan dit bedrijf is niks meer te verbeteren .iseen supergoed bedrijf

Score: 8

De bestelling was snel geplaatst en de volgende dag werd deze al geleverd. Het kado was mooi ingepakt en zat in een stevige doos voor de verzending.Het is niet nodig een account te maken. Wel zou het fijn zijn als erintelligente invulvelden gebruikt zouden worden, zoals automatisch aanvullen adres bij postcode en huisnr.

Score: 8

Ik heb alleen internet ervaring en dat was snel en correct.

Score: 10

Grappig naam=opvallendMooie vormgevingAparte spullenBestelling is zeer attent afgehandeld.

Score: 10

mooi assortiment ; bestelling en levering zeer verzorgd. mijn complimenten

Score: 10

Dank voor de snelle en keurige afhandeling.

Score: 10

snelle levering, mooi en netjes ingepakt in kadopapier en in stevige doos afgeleverd

Score: 8

Op aanraden van mijn dochter bij jullie een cadeau voor mn kleindochter gekocht. de volgende dag was er een mooi ingepakt cadeautje en kan ik mijn kleidochter op haar verjaardag verrassen met een accordeon die ze op haar verlanglijstje had staan. Ze wordt 5 jaar

Prima afhandeling.

Score: 10

Hele snelle levering, mooi ingepakt.

Zeer tevreden.

Score: 10

Snelle en prima afhandeling van de bestelling. Namen zelf nog contact op voor overleg verzend methode. Zorgvuldig verpakt.

Score: 10

snelle, goede levering. prima producten

EN OOK NOG INGEPAKT!!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.