Score: 8

Vlot opgestuurd, ingepakt en wel. Mooi speelgoed!

Score: 10

Vlotte afhandeling. Toffe verpakking. Zorgvuldig ingepakt en verzonden.

Score: 10

Overzichtelijke website met kwaliteitsvolle en mooie artikelen. Goede service: snelle levering en de cadeautjes werden mooi ingepakt zonder meerkost. Leuk!

Score: 10

Snel, heel leuke spullen en mooi ingepakt!

Score: 10

Mooi aanbod van speelgoed!Wij kochten er alvast krijtjes en kleurpotloden van Stockmar.Vriendelijke en snelle service. Zeker heel betrouwbaar.

Super service

Score: 10

Super tevreden. Snelle service en mooi ingepakt

Score: 10

Heel fijne service. Daarbij is het allemaal prachtig ingepakt!

Zeer tevreden.

Score: 10

De snelle reactie via de mail en de service om af te halen vond ik fijn

Score: 10

Zeer snelle levering. Juist op tijd voor mijn dochter haar kerst. Ze is dol op de pop en de pop ruikt naar vanille.

Score: 8

ik heb mijn bestelling afgehaald maar vond het jammer dat er niet een kleine showruimte is ik heb wel even door het magazijn mogen lopen en heb daar veel leuke dingen gezien ik ben wel gastvrij geholpen en de spullen werden leuk ingepakt.

Score: 4

Ik heb nog niks ontvangen

Score: 10

Zeer snelle levering en leuk ingepakt:

Score: 10

Goede service en cadeau erg mooi ingepakt

Score: 10

Snelle levering, mooi verpakt.

Score: 8

Zeer nette en snelle service!

Snelle levering, leuk ingepakt,

Score: 10

Excellent and fast service. Good value. Beautifully wrapped gifts - thank you!

Score: 10

binnen een dag in de drukke kerstperiode keurig verpakt geleverd.

Score: 10

Leuk aanbod en snelle service!

Mooi ingepakt goede service

Score: 10

snelle levering, mooi ingepakte cadeautjes die van goede kwaliteit lijken!

Score: 8

Snelle verzending ondanks de drukke kerstperiode en heel mooi, zonder bijkomende kosten, ingepakt. Kan bol.com nog wat van leren:)

Score: 10

Wij zijn heel tevreden over de afhandeling.Als we nog eens iets nodig hebben zullen we zeker bij jullie weer bestellen.Groet ***

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.