Score: 10

Super!! Alles zoals verwacht. Mooi verpakt. Precies zoals het hoort!

Score: 8

Heb het pakket snel en goed ontvangen. Alleen jammer dat mijn nichtje het niet leuk vond. Moest hem helaas retour zenden. Hoop dat ik ook snel mijn betaling terug krijg. Met vriendelijke groet. ***

Score: 10

Goede service! Ook heel fijn dat de artikelen worden ingepakt. En natuurlijk dat er wordt aangegeven wat er in zit zodat je niet het verkeerde geeft. En tot slot het kaartje met veel speelplezier!

Tevreden.

Score: 10

Altijd mooi en betrouwbaar speelgoed.Snelle levering.

Score: 10

Mooie spullen, fijn ingepakt meteen!

Score: 10

Ik ben zeer tevreden, product werd snel geleverd en zelfs in cadeauverpakking geleverd. Top!

Score: 10

Snelle en goede levering.zelfs het inpakken was gratis. Top site

Score: 10

Leuk assortiment, snel geleverd en mooi verpakt!

Score: 10

Snelle levering, mooi ingepakt in cadeaupapier!

Score: 10

Super service snel en cadeautjes mooi verpakt

Score: 10

heel attend na de bestelling en goed geleverd

Score: 10

Alles tip top! Heel vlotte service en mooi verpakt!

Score: 10

Zeer goede levering binnen de tijd

Prima afhandeling

Score: 10

Snelle levering en mooi ingepakt geleverd! Ik ga ervan uit dat wat erin zit kwalitatief net zo goed is, alleen de jarige job is nog niet jarig, dus dat is nog even een verrassing ;-)

Score: 10

Allemaal zeer netjes ingepakt en een snelle levering. SUPER!!!

Score: 10

Erg tevreden. Zeer snelle levering.

Mooi spullen, snelle service

Score: 8

Vlotte afhandeling van de bestelling. Een minpuntje: ik had aangegeven cadeaupapier. Het was inderdaad wel ingepakt, maar de papierkeuze vind ik erg saai. Het is wel een cadeautje voor een kind namelijk.

Score: 8

Prima snelle bezorging netjes verpakt

Score: 10

Hele snelle levering en voordelig geprijsd artikel. Erg tevreden.

Score: 8

Het ging vlot en soepel. Snelle levering. Leuk ingepakt.

Score: 10

Zeer tevreden. Artikel de volgende dag al in huis. Prima verpakt. Zou volgende keer zeker weer bij de 3 vosjes bestellen.

Supersnelle service

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.