Score: 8

Ben zeer goed geholpen via de telefoon.Goede service en de bestelling kwam netjes de volgende dag.

Score: 10

Snelle levering en goede communicatie , gratis leuk ingepakt super !!!

Snel en goed geleverd!

Score: 10

Super snel geleverd en nog mooi ingepakt ook!

Score: 10

Klant had snel spullen nodig, dit was geen problem, super vriendelijke service en snelle levering!

Score: 10

snelle service, prachtig ingepakt! was een feestje om de cadeautjes uit te pakken :D

Score: 10

Het product snel ontvangen. Het was een kadootje voor kleindochter van 3 jaar. Maar naar mijn mening vind ik de verzend kosten te hoog.

Score: 10

Ik ben heel goed geholpen. Ik wilde nog iets bijbestellen waardoor mijn eerdere bestelling vastgehouden moest worden. Prima geregeld.En wat mooi ingepakt. Nadeel... nu zie ik het zelf ook pas als het uitgepakt wordt door de jarige.😀

Score: 10

Zeer goed en snel geleverd

Score: 10

Alles gratis leuk ingepakt. Top service!

Score: 10

Hele leuke lakens voor twee kleindochtertjes. Een beetje prijzig maar ach. Bestelling heel snel geleverd!

Score: 10

Snelle levering en prachtig ingepakt! Een echt cadeau!

Score: 10

Snelle verzending, ontzettend leuke cadeauverpakking, mooi en bijzonder speelgoed!

snelle levering, netjes verpakt

Score: 10

Snelle levering en mooi verpakt.

Score: 10

Mijn eerste aankoop via Internet. Prima geregeld en netjes afgehandeld.

Score: 10

ik had een sieradendoosje van Frost besteld. Het zag er prachtig uit en mijn kleindochter was er heel erg blij mee. Het doosje was als een kadootje ingepakt (daar had ik niet om gevraagd) en goed verpakt verzonden. Ik ben zeer tevreden.

Score: 10

Snelle bezorging en erg leuk dat het ingepakt was! Eerlijk gezegd was dit een verrassing voor mij, omdat ik niet gezien had dat dat aangekruist was. Maar erg leuk voor de kinderen die zo hun eigen kleur bubber konden uitpakken! Verder erg veel leuke artikelen die jullie hebben. Ik kom hier zeker vaker terug!

Score: 8

De bestelling werd snel geleverd en keurig verpakt in cadeaupapier

Score: 10

Zeer snelle service. Vandaag bestelling, de dag erna vroeg geleverd, niets op aan te merken. Vond de portkosten nogal aan de hoge kant ***�. Had gehoopt een van de kortingsbonnen (3) te kunnen gebruiken, maar helaas. Werkte geen enkele.

Score: 10

De muziekdoos van Sophie de giraf werd heel mooi ingepakt en ook nog eens supersnel afgeleverd! Perfect op tijd voor de babyshower. Ook nog snelle reactie op mijn vraag per mail. Zou er zo nog eens bestellen :)

Score: 10

Superduidelijk en supersnel, bovendien nog eens fantastisch mooi ingepakt!

Score: 10

Mooie producten, snelle levering, geen gebreken en super leuk ingepakt! Helemaal geweldig, hier ga ik vaker shoppen!

Score: 10

Goed op tijd geleverd en heel leuk ingepakt, met duidelijke kaartjes wat waar inzit. Echt een aanrader!

Score: 10

Snelle levering!Prachtige poppen, om direct verliefd op te worden.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.