Score: 8

Mooi verpakt. Prima levering.

Score: 10

Snelle service, helemaal tevreden. Mooi ingepakt. Top!

Score: 10

Prima, snelle levering ! Inpakpapier niet echt afgestemd op kinderen.

Score: 10

Snelle service en bestelling wordt prachtig verpakt. Complimrnten!

Score: 10

Snel, lief ongepakt, en de ob designs speeltjes zijn meteen favoriet bij onze baby!

Score: 8

ons pakket werd keurig verzorgd afgeleverd.

Score: 8

Duidelijke website, en een heeeeel leuk assortiment!

Score: 10

Bestelling is correct afgehandeld. Ook smaakvol verpakt in kadopapier.

Score: 8

Bestelling is snel en perfect afgehandeld.

Score: 10

Snelle levering en leuk ingepakt.

Score: 10

Snelle levering, super netjes ingepakt.En absoluut niet de duurste!Originele, net-wat-anders-cadeautjes.Ik ben erg tevreden!

Score: 10

Snel geleverd en super mooi ingepakt!

Score: 8

Leuk assortiment, mooie spullen, snelle levering en erg mooi ingepakt!

Score: 10

Zeer tevreden over de bestelling! Jullie verkopen heel mooi en origineel speelgoed! De bestelling is snel geleverd en was heel mooi ingepakt. Echt een cadeautje om te krijgen. Ik ga in de toekomst zeker nog vaker speelgoed bij jullie bestellen!

Score: 10

Origineel, leuk en leerzaam speelgoed voor alle kinderen. Snelle levering en ook nog eens heel leuk ingepakt.

Goede service!

Score: 10

Een zeer snelle afhandeling van de bestelling en leuk verpakt.

Score: 10

Ik ben zeer tevreden mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen en het zag er nog mooier uit als op de foto !

Score: 10

Fijne website met mooi assortiment. Snelle verzorgde verzending. Helemaal tevreden :)!

Score: 10

Snel geleverd en goed verpakt.

Score: 10

Zeer snel en fijn dat het kanootje ingepakt is.

Score: 10

Prima servicr. Alles klopt en heel leuk verpakt.

Score: 10

Snelle service, fietsje binnen 24 uur in huis. Leuke site met mooi en origineel speelgoed

Super verzorgd!

Score: 10

Een mail ontvangen dat het artikel weer voorradig was. Bestelling dag later ontvangen in cadeau verpakking!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.