snel en goed!

Score: 10

Heel snel en goed verpakt en ingepakt verstuurd! Voor vragen ook goed bereikbaar. Mooi duurzaam speelgoed!

Score: 10

Netjes een mail ontvangen zodra de grimms regenboog binnen was. Besteld, snel geleverd en leuk ingepakt! En heel blij met de mooie grimms pastel regenboog!

Score: 10

Duidelijke communicatie, snel bezorgd en heel leuk dat de cadeautjes gratis worden ingepakt (zonder schreeuwerige reclame)

Goede sbelle service

Score: 10

Prachtige spullen en lief & mooi ingepakt. Ik werd er instant blij van. Pure cadeautjes!

Score: 8

Ontzettend veel te koop, wij waren op zoek naar poppen.Afhandelijk uitstekend.

TOP geregeld!!

Score: 10

Super, prima service, afspraak is afspraak!

Snelle levering!

prima afgehandeld

Score: 10

Toen onze dochter haar lievelingspopje, gekocht bij 3vosjes, was kwijtgeraakt kregen we een uiterst vriendelijke mail terug met alternatieven voor het popje die ondertussen niet meer leverbaar was. Top service dus! En de artikelen worden naast heel snel geleverd, ook nog eens met zorg ingepakt. Wij worden vaste klant!

Score: 10

Snelle levering en mooi ingepakt

Score: 10

Het dagboek voor onze zoon van 6 is snel bezorgd! Het dagboek ziet er aantrekkelijk uit voor hem. En hij is helemaal blij met het slot dat erop zit!

Snelle service, goed verpakt en mooi ingepakt ! Top 👍🏼

Snelle service & goed product

Score: 10

Niks op aan te merken, levering was keurig gedaan zoals beloofd

Score: 6

Snelle levering en een goed product👍

Score: 8

Mooie exclusieve kwaliteit. Snelle bezorging en heel mooi verpakt. Kon het cadeau meteen net veel plezier geven.

Score: 8

Prima verpakt, levering op tijd en mooie produkten

Score: 10

goede service. Na telefonisch verzoek om info werd ik uitstekend teruggemaild.De pakjes waren eg leuk verpakt, top!

Score: 10

Snelle levering, uitstekende kwaliteit/prijsverhouding, alles volgens hoe het beloofd is.

Score: 10

Ik ben zeer tevreden. Snelle service en levering. Gratis verpakt in prachtig cadeaupapier. Ik had gekozen om mijn pakketje op te halen bij de Jumbo. Ideaal! Helemaal geweldig.

Score: 10

Dik tevreden! Snelle levering. Wat ze beloven doen ze ook.

Snelle levering.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.