Score: 10

Snel en netjes verzonden. Goede prijs

Score: 10

Snelle levering, leuk ingepakt. Een artikel ontbrak, maar dat werd direct opgepakt met goede service.

Score: 10

Enorm snelle service, kreeg een half uur na de daadwerkelijke bestelling al bericht dat de bestelling gereed was voor verzending, en was aangenaam verrast door het leuke kado papier waarin het gekochte reeds verpakt was. Duidelijk met zorg gedaan. Bij sommige webshop wordt dit wel eens als extra optie verkocht, jullie doen het gewoon. Erg leuk. Dank.

Score: 10

leuke producten enn correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering en duidelijkheid over bezorging

Score: 10

Super snelle levering! Heel leuk ingepakt en past helemaal bij de naam vosjes... details matter! Tevreden met mijn aankoop!

Score: 10

Keurig op tijd afgeleverd en precies wat ik mij voorgesteld had. Bedankt!

Score: 8

Snelle levering en mooi ingepakt !

Super geregeld!groet ***

Score: 10

Ik had het weer heel snel in huis en ook weer mooi ingepakt!

Score: 10

Mijn bestelling was helaas niet meer voorradig, Kreeg hier prima bericht over en ook toen deze weer voorradig was.Helaas was deze voorraad ook zo weer op en had ik het dus weer niet. Echter wederom prima mailing hierover.De derde maal ging alles zoals ik met Femke inmiddels had afgesproken. Prima, prima prima.

Score: 10

Fantastisch behandeld, zowel met een info-mail als met de bestelling, hulde!!!

Score: 10

Super leuk ingepakt en erg snel geleverd. Erg blij met alle leuke cadeaus voor ons dochtertje 😀

Score: 10

Snelle levering, mooie cadeauverpakking.

Score: 8

Bezorging was goed,alleen moest ik er achter aan bellen enbleek de bestelling niet geplaatst te zijn maar daarna snel opgelost.

Score: 10

Duidelijke site, snelle levering en leuk ingepakt!

Score: 10

Het zandspeelgoed (van Hape) was van een mooie en sterke kwaliteit. De levering kwam de dag na bestellen al binnen. En alles was mooi verpakt als kadootje. Ik ben zeer tevreden met de service van de 3 Vosjes.

Score: 10

Mooi ingepakt, snelle levering. Producten zoals beschreven op de website.

Score: 10

Het pakketje werd snel en netjes geleverd. Ik ben erg tevreden over 3 vosjes!

Score: 10

Ik heb de cadeaus snel ontvangen en zij waren heel mooi ennzorvuldig ingepaktik ben zeer tevreden met de kwaliteit.

Score: 8

Goed bereikbaar voor vragen en snelle verzending.

Score: 10

supersnelle levering, prachtig verpakt en dan nog es mooie gratis cadeauverpakking. mooi. ik kom terug

Score: 10

Zeer snelle en goede levering van onze mooie grote paddenstoellamp.

Score: 8

Lola mijn kleindochter van 2 maanden is zeer gelukkig met haar baby gym mobiel, ze reageert er heel spontaan op en kwaliteit en uitstraling vh toestel is erg goed , zoals ik niet anders had verwacht gezien de prijs cq kwaliteit verhouding! We zijn er zeer content mee zo ook haar ouders.

Score: 10

Alles ging heel vlot en de bestelling was snel binnen. Zorgvuldig en leuk ingepakt!

Score: 10

We vonden precies de pop die we zochten en deze werd snel verzonden, netjes verpakt. Prima dus!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.