Score: 10

Hele snelle levering en duidelijke website met leuke producten.

Score: 8

snel geleverd, mooi ingepakt.

Score: 10

het was de moeite waard de pop zag er heel goed uit

Score: 8

Een webshop zoals een webshop hoort te zijn, met als extra de cadeau verpakking.

Score: 10

Wordt met zorg ingepakt. Website doorzoekt prettig. Goede service!

Score: 8

alles per post goed gegaan maar ik had het verkeerd gedaan moesten poppen zijn dus ik heb het retour gedaan met brief erin hartelijke groet corry

Score: 10

Snelle levering, veel keus, service prima

Score: 10

Snel thuisbezorgd. Goede kwaliteit speelgoed.

Score: 10

zeer tevreden en heel mooi als cadeau verpakt! jammer, dat Post.nl slecht heeft meegewerkt! bezorgtijd was tussen 12.00 en 14.00 uur ......ze kwamen om 17.30 uur!!!!

Score: 10

Snelle levering; keurig verpakt, goed ge�nformeerd.

Score: 10

Mooi ingepakt, bijzonder muziekdoosje gekocht. Snelle correcte afhandeling en bezorging. Een aanrader!

Score: 10

Snel en vriendelijk gehopen!

Score: 10

Ik ben zeer tevreden over de service van de 3 vosjes.de snelle levering en het super netjes verpakken van de cadeaus met labels wat de inhoud van de verpakking is. Heel erg goed over nagedacht.Ik ben zeer tevreden.

Score: 10

Goede emailservice voor melding bij voorradig, snelle nette aflevering.

Score: 10

Ging vlot en was netjes ingepakt!

Score: 10

Ondanks een foutje, onzerzijds, in de bestelling is alles geweldig geregeld. Er was slechts een telefoontje nodig on onze fout te herstellen. Daarnaast is het een feestje om de leuk ingepakte presentjes (duidelijk gelabeld) te ontvangen, Dank je voor de goede zorgen.

Score: 8

Leuke, aparte kadootjes. Snelle levering, leuk ingepakt!

Score: 10

uiterst tevreden ondanks iets na 4 uur besteld kwam het pakje al de volgende dag binnen en heel mooi in cadeaupapier ingepakt

Score: 8

Snel. Mooi ingepakt. Top.

Score: 10

Leuke site met bijzondere producten. Zorgvuldige levering, mooi ingepakt, veel zorg aan besteed, heel leuk!

Score: 10

Prima service en een mooi product.

Score: 10

Snelle service, mooie verantwoorde producten en mooi als cadeau verpakt.

Score: 10

Snelle levering en de cadeaus waren prachtig ingepakt.

Score: 10

Het konijn is net zo schattig als op de website!Mooie verpakt in vossenoranje kraft papier.

Score: 8

Ik ben tevreden mijn bestelling was er snel en prima.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.