Score: 10

Snelle levering en product heeft ook aan alle verwachtingen voldaan. Graag tot ziens.

Score: 10

Super goede service, mooie website en goede uitleg wat betreft de artikelen. Een van de beste speelgoedsites

Score: 10

Snelle levering en heel mooi verpakt! Was een mooi kadootje voor in de kraammand.

Snel en nauwkeurig

Score: 10

Snelle levering, goede communicatie over levering en bovenal prachtig ingepakt. Echt een cadeautje om cadeau te geven!

Score: 10

Mooie producten, snelle levering en super leuk ingepakt.

Score: 10

leuke producten, snelle levering en heel erg leuk ingepakt!

Score: 10

Overzichtelijke site, heldere en vriendelijke communicatie en verpakkingen enorm goed verzorgd. Alles met even veel zorg en aandacht.

Score: 8

Snelle en duidelijke levering dankzij track and trace via postnl. Super mooi speelgoed, net zo mooi als op de fotos!

Score: 10

Mooi speelgoed, snel afgeleverd en mooi ingepakt. Top!

Score: 10

Goede service, bestelling werd op afgesproken datum geleverd. Goede kwaliteit.

Score: 10

Uniek. Leuk dat het cadeautje mooi en hip wordt verpakt. Snelle service. En goed verpakt tegen mogelijk oplopen schade.

Score: 10

Goede service, snelle bezorging, leuk verpakt

Score: 10

Prachtige producten, snelle levering en alles ook nog eens fantastisch ingepakt!

Score: 10

de producten zijn snel verzonden en mooi ingepakt in cadeaupapier. Erg blij mee!! De kinderen zijn heel gelukkig met hun prachtige nieuwe speelgoed.

Ik ben heel tevreden.

Score: 10

Een leuk bedrijf met mooie producten. De site is overzichtelijk. De bestelling werd vlot geleverd en was erg mooi verpakt! Ik ben tevreden en zou de drie Vosjes zeker aanraden!

Score: 8

Bestelling prima afgehandeld.Zou alleen graag een bevestiging van jullie kant zien dat er betaald is.Zit wel een factuur bij maar staat niet bij voldaan.Verder keurige verzending.

Score: 8

In het betalingsoverzicht kwam direct na mijn bestelling te staan dat de transactie niet heeft kunnen plaatsvinden, waarna ik mijn banksaldo checkte, en het desbetreffende bedrag wel was afgeschreven. Dit zorgde helaas even voor verwarring. Echter ik werd de volgende dag netjes terug gebeld. Ondanks het bericht dat de bestelling niet juist geplaatst zou kunnen worden is de bestelling toch doorgekomen en binnen 2 dagen verwerkt. Dat was allemaal super! Tevens een leuk detail dat mijn pakketje zo mooi was ingepakt! Bedankt!

Score: 10

Snel opgestuurd. Mooi ingepakt! Leuk detail was dat er aan elk pakje een kaartje hing met er opgeschreven wat er in zat. Wel zo handig :)

nvt

Score: 10

Snelle levering en super leuk verpakt! Een feestje om cadeau te geven!

Score: 8

De bestelling was sneller dan verwacht aangekomen. Er zou een dag levertijd zijn, het pakje zou eerst laat aankomen en een dag later dan beloofd was. Toch kwam de bestelling, wel een dag later dan beloofd, maar in de ochtend. De pakjes waren heel mooi ingepakt. Het assortiment van de winkel vind ik uitgebreid, mooi en goed.

Score: 8

Veel keuze, vlotte levering!

Score: 10

Leuke producten en super snelle levering! Uitermate tevreden klant!

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.