Score: 10

Ik vond de service super! Bestelling geplaatst, allemaal duidelijk. Na 2 dagen was het popje binnen. Zoon helemaal blij met zijn jongentjes pop! Ruikt lekker en goede kwaliteit. Gelijk erna een setje kleertjes besteld, ook hetzelfde, snel binnen en super kwaliteit! Kortom, helemaal top een aanrader!

Score: 10

Beste, Het was de eerste keer dat ik bij jullie iets bestelde. Het pakje was er super snel. Er was een vergissing gebeurd door mezelf, maar is perfect opgevolgd en rechtgezet door jullie. Bedankt daarvoor. Ik zal zeker in de toekomst nog bij jullie aankopen doen.Vriendelijke groeten,***

Score: 10

Het product was snel bezorgd en ook nog eens mooi ingepakt met de gratis inpak service. Heel fijn. Zeker een aanrader.

Score: 10

Prima en snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.Ik zie geen verbeterpunten. Houden zo!

Score: 10

Snelle levering, redelijke verzendkosten en heel erg leuk ingepakt. Met zo min mogelijk karton omgepakt, dus ook nog goed voor het milieu!

Score: 10

Super goede service en snelle levering. Mooi verpakt in cadeau papier

Score: 10

Echt prima. En super leuk die inpak service top!!!Alleen werd het bezorg moment via TNT niet gemeld.

Score: 8

Duidelijke pagina Goederen prima omschrevenSnelle leveringHelaas waren zowel de buiten als de binnendoor beschadigd waardoor ik bang was dat de goederen eveneens beschadigd waren. Gelukkig was fit niet het geval

Score: 10

Super dat het zo mooi in kado verpakking h was ingepakt.

Score: 8

Snelle levering! Mooi popje, klein maar alles is naar verhouding. Hoofdje is dus ook erg klein in tegenstelling tot gewone babypoppen. Het lijfje heeft wat weinig vulling.

snelle en goede service

snelle en goede service

Score: 10

Tot mijn verbazing was mijn aankoop heel leuk ingepakt!Dank

Score: 10

snelle, goede en dus betrouwbare levering/aankoop

Score: 10

Het bestellen online verliep prima, maar ik had per ongeluk zelf een fout gemaakt. Snel gebeld hierover; ik werd vriendelijk en adequaat geholpen aan de telefoon, bedankt hiervoor!

Score: 10

Zeer snelle levering en erg leuk verpakt!

Score: 8

Snelle levering is erg prettig!Wat wel erg jammer is dat er veel muziekdoosjes niet op voorraad zijn. De keuze is hierdoor zeer beperkt

Score: 8

Heel erg snel geleverd en leuk ingepakt! Top!

Score: 10

Eerste keer dat wij gebruik hebben gemaakt van de "3 Vosjes " Vlotte afhandeling en het verstrekken van de nodige info is goed .Zeer tevreden !

Score: 10

Zeer behulpzaam en snelle vlotte service!

Score: 10

Leuke naam voor een website. Veel (kinder) aanbod. Snel geleverd. Ben helemaal tevreden en zeker nog een keer terug.

Score: 10

top service, zeer snel geleverd!

Score: 10

Super snel en prachtig verpakt.

Score: 10

Op de website wordt goed duidelijk gemaakt welke producten voorradig zijn en welke niet. Het bestellen gaat snel en gemakkelijk en de communicatie is ook zoals verwacht.

Score: 10

Snel en mooi ingepakt bezorgd!Helemaal top

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.