Score: 10

Zeer tevreden! Verzorgde en snelle levering. Geen min punten.

Score: 10

Snelle levering wat ze ok al vermelden op de site. Mooie kinderspullen!!

Score: 10

Leuke artikelen en snel in huis!

Score: 8

Snelle levering. Volgens mij had ik ik niet voor de cadeauverpakking gekozen maar het was wel ingepakt en dat zag er heel leuk uit! Het is ook een cadeau dus dat was fijn.

Score: 10

snel levertijd en mooi ingepakt

Score: 10

Het kan gewoon niet beter.Perfect. Snel en uiterst zorgvuldig verpakt.Elke keer weer.

Score: 10

Mijn kadootje was was zelfs al ingepakt! Dank voor de service.

Score: 10

mooie pop en snelle service

Score: 10

Snelle verzending (1 dag) en heel leuk ingepakt, met handige labeltjes zodat we weten wat waar inzit!Mooie kwaliteit speelgoed

Score: 10

Prima ervaring. Snelle levering en leuk ingepakt in cadeauverpakking.

Score: 10

Snelle levering, betaalbaar en leuk spul

Score: 8

Goede en snelle levering!

Score: 10

Zeer snelle verzending mooi product

Score: 10

Mooie producten snel en netjes geleverd

Score: 10

mooi educatief en fantasie prikkelend speelgoed.snel en prettig afgehandeld zeer tevreden!

Score: 10

Ik heb nu voor de derde maal iets besteld. Het wordt iedere keer heel mooi ingepakt en snel bezorgd. Wij vinden dit een plezierige webwinkel.

Score: 10

Ben heel tevreden over hoe de bestelling is afgehandeld en ook over de bestelling zelf. Het zag er geweldig uit het timmerkistje.Kleinzoon werd zes. En hij kreeg dit van ***. Echt n succes.

Score: 10

Een betrouwbaar bedrijf dat snel levert en tot mijn verbazing was het product ook nog prachtig ingepakt. Een super tevreden klant dus hier!

Score: 10

Snelle service.Goedkoper dan anderen.Heel mooi ingepakt.

Mooie pop! Fijne service

Score: 10

super snelle levering, verpakt als super mooi kado

Score: 10

mooi ingepakt, snelle verzending.

Score: 10

Helemaal top! Aparte artikelen die je niet overal ziet. Bestelling snel binnen en heel leuk verpakt. Wij zijn helemaal blij. Bedankt!

Score: 10

Keurig verzonden en netjes ingepakt.

Score: 10

super goed allemaal!!! mooi muziek doosje en super lief muziekje erin

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.