Score: 10

Prima, snel, duidelijk, negjes!

Score: 10

Snel geleverd, mooi verpakt in cadeaupapier en daarnaast ook nog zodanig verpakt dat het zonder beschadigingen de reis naar onze brievenbus prima heeft doorstaan. Super! 👍🏼

Score: 8

Bestelling snel geleverd, leuk ingepakt.

Score: 10

mijn bestelling is correct afgehandeld

Score: 10

Snelle service, en een leuke cadeau verpakking er om heen. Ook snel geleverd. Dank

Score: 10

Het muziekdoosje werd heel snel geleverd, ziet er nog mooier uit dan op het plaatje en het geluid is erg goed.

Score: 10

Snelle levering, alles keurig verpakt en in leuk cadeaupapier. De cadeaus zijn zeer in de smaak gevallen. Het theeservies wat ik had gekocht had, was in werkelijkheid wel iets kleiner dan ik verwacht had maar wel goede kwaliteit.

Score: 10

Erg tevreden over het product, ziet er net zo uit als op de site. Artikelen waren mooi en netjes ingepakt!

Score: 10

snelle levering en heel leuk ingepakt als cadeau!

Score: 10

Mooi speelgoed, snelle service en mooi ingepakt

prima, snelle levering!

Score: 10

Het is een overzichtelijke site en de afhandeling is keurig en snel verlopen. Alles zoals het hoort. Subliem.

Score: 10

Makkelijk zoeken chique uitstraling Snelle levering. Heel mooi ingepakt super apart echt mooi. Snelle levering

Score: 10

Alles prima. Makkelijk te bestellen, makkelijk te betalen en levering keurig op beloofde dag.

Score: 10

Ik kan maar een ding zeggen ! Helemaal top !!!!!!! de knuffels zijn geweldig en ook super ingepakt levering ook top . De vader moeder en de kleine waren er helemaal gelukkig mee . Bedankt voor de top service . Gr ***

Score: 10

Website werkt prima, bestelling vlot bezorgd en alle 3de poppen mooi ingepakt met een kleine tag eraan waarop genoteerd welke pop en welk pakje zat!En de babypoppen zelf zijn super schattig, precies zoals verwacht!

Score: 10

Ben zeer tevreden over de manier waarop de bestelling afgehandeld is. Snel en correct.

Score: 10

Vriendelijke te woord gestaan aan de telefoon en het pakketje netjes verpakt de volgende dag al ontvangen!!

Score: 10

Levering was snel en volgens afspraak, producten keurig ingepakt! Ik ben erg tevreden.

Score: 10

Er ging iets fout met Ideal. Ik had 3 visjes gebeld, en direct was mijn probleem opgelost. Fijn! Ook het pakketje zag er verzorgd uit, in inpakpapier (zonder extra kosten). Wat reclame materiaal en een visitekaartje. Kortom was een geslaagde aankoop en uitstekende service.

Score: 10

Snelle levering, en netjes ingepakt!

Score: 10

Na telefonisch contact, naar tevredenheid geholpen bij het kiezen van de producten. Bestelling kort daarop geleverd. Zijn er erg blij mee!

Score: 10

Het pakhuis is prachtig en werd binnen 24 uur bezorgd!

Score: 10

Prettige en snelle service. Mijn afleveradres klopte niet, dit hebben ze direct aangepast. Ik zou hier nog een keer bestellen, vanwege de service, maar ook het leuke aanbod.

Score: 10

De site werkt prima en de bestelling is top verlopen. Bedankt voor de goede service.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.