Score: 8

Snelle en goede levering. Kadootjes netjes ingepakt!

Score: 8

Door een foutje van de 3 vosje, t super snel en goed op gelost!....bedankt daarvoor, mijn kleindochter is super blij met de donkere jongetjes pop😊😊

Score: 10

Besteld na 15.00 uur maar toch de volgende dag al in huis! Wat een top service. Alles netjes verpakt en voorzien van een label met naam die zonder schade aan het pakje te verwijderen is. Top!

Score: 10

Leuke spullen, goeie en snelle service.

*****

Score: 10

zeer snelle reactie en bezorging, meer dan tevreden

Score: 10

Prima website, snelle levering en de cadeautjes waren ontzettend leuk ingepakt met zelfs een kaartje eraan welke kleur knuffel het betrof (2 dezelfde knuffels, andere kleur).

Score: 10

Super tevreden. Super klantgerichte service na telefonisch contact. Product voldoet geheel aan verwachting.

Score: 10

Via internet gezocht, gevonden, en besteld, volgende dag netjes thuis ontvangen, kleinzoon blij , wij ook

Score: 10

Bestellen ging makkelijk leveren lekker snel. Goede volging van bestelling mogelijk. Prima site. Prettig en makkelijk zoeken en bestellen

Score: 8

Goede service en vlotte vriendelijke afhandeling ! Ik ben zeer tevreden.

Score: 10

Super service en mooi ingepakt met een persoonlijk briefje. Zeker aan te raden om te bestellen!

Score: 10

Wederom top gedaan!! Mooi ingepakt cadeau :-)

Snelle levering!

Score: 10

Heel snel geleverd, en leuk gedaan met de optie een persoonlijke boodschap toe te voegen. Dit wordt mijn vaste kindercadeautjes adres :).Bedankt!

Score: 10

Snelle levering, mooie producten, leuk ingepakt! Kan niet beter!

Score: 10

Het blijft een feestje om te kopen bij 3 Vosjes. Alles prachtig ingepakt en snel geleverd. Top winkel.

Score: 10

Fijn product, goede levering.

Score: 10

Top snelle service en mooi verpakt!

Score: 8

De 3 vosjes besteedt veel aandacht aan het verzorgen van de bestelling en levert snel.Alleen was ik de laatste keer ontevreden over het product wat ik besteld had. Een kinder-schaar dat grof en zwaar in de kleine kinder-hand ligt. Dat had ik niet verwacht. Op het plaatje niet in te schatten. Maar de kosten die daarvoor gemaakt zijn, niet noemenswaard om terug te sturen.

Score: 8

mooi bedrijf, goede communicatie, snelle levering

Score: 8

Goede afhandeling, jammer dat er van het product dat ik nodig had geen 2 stuks meer voorradig waren. Was me ook niet direct duidelijk in het bestelproces.

Score: 8

Makkelijk en snel online kwalitatief hoogwaardig houten speelgoed bestellen. De grote houten regenboog van Grimm is prachtig!

Score: 8

Super snelle levering! Leuke artikelen.

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.