Score: 10

Snelle levering, goede kwaliteit en leuk ingepakt!

Erg leuke spullen!

Score: 10

Voor het eerst via jullie besteld. Altijd even spannend of het bedrijf te vertrouwen is. Door de recensies besloten om te bestellen. De pop die wij besteld hebben werd snel geleverd en ook leuk ingepakt voor ons dochtertje haar verjaardag. Bij veel andere webshops betaal je hier extra voor maar hier niet. De pop is helemaal geweldig en ruikt heerlijk. Twee mensen al door verwezen naar deze webshop voor deze leuke pop!

Score: 10

Ik ben erg tevreden over de service van de 3 Vosjes; snelle levering, mooi ingepakt en heldere communicatie.

Score: 10

Super veel keusSnelle leveringEn helemaal tevreden met onze keuze!Nu nog geven...

Great

Score: 10

Goede informatie over het product en snelle levering.Prima kwaliteit.

Score: 10

Vlotte levering, duidelijke site. Mooie producten. Alles wat ik zoek in een webwinkel!

Score: 10

Supersnel geleverd, mooie prijs-kwaliteit verhouding en uitnodigend verpakt! Een echte aanrader.

Vlotte afhandeling, leuke spullen

Score: 10

Snel en netjes verpakt thuis bezorgdAanrader !

Score: 8

Snelle en nette levering. Mooie en nette cadeauverpakking. Cutoff 1500 voor next day delivery is vroeg, zou wat later mogen.

Score: 10

Prima contact, snel en secuur afgehandeld. TOP

Score: 10

Mooi aanbod, makkelijk te bestellen en snel geleverd! Inclusief mooie verpakking!

Score: 10

Snelle levering, mooi ingepakt. Kado is van goede kwaliteit.

LEUK!

Score: 10

Heel tevreden. Snel bezorgd en mooi ingepakt.

Score: 10

Helemaal tevreden! Supersnel bezorgd en heel mooi ingepakt, handig dat op de labeltjes geschreven stond wat waar inzat. Ontvanger van de cadeautjes was er erg blij mee!

Score: 10

Snelle levering en alles ingepakt. Was al een cadeautje om te ontvangen! Super mooie spullen en zeker een aanrader om nog een keer wat bij jullie te bestellen.

Score: 8

Zeer vlotte verzending.Goede verpakking.

Leuke originele cadeautjes.

Zeer snelle levering!

Score: 10

Een heel goede service! Mijn bestelling werd verzonden naar Belgi� en dit ging heel snel! Donderdag besteld en zaterdag al ontvangen! Zeker en vast een aanrader!

Score: 10

Prachtig kraamkado besteld bij 3vosjes. Het was er heel snel en ontzettend mooi ingepakt zonder dat ik daarom had gevraagd!!Echt een aanrader om hier te bestellen

Kapitein Boscampbrink 41

4661 ZC Halsteren

Over 3Vosjes

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.