Mooi product!

Netjes ingepakt en snel geleverd.

De mooiste cadeautjes - ook nog eens zo prachtig ingepakt (en gelabeld) - besteld en ontvangen.

Opvallend met hoeveel zorg de bestelling - met een persoonlijk geschreven kaartje - en ook nog eens verrassend snel - geleverd wordt. Zo wordt online winkelen voor mij, die niet naar een fysieke winkel kan, echt fijn bestellen! Dankjewel, Studio Kosmos!

Super leuk ingepakt en snel bezorgd!

Wat leuk dat het zo vrolijk ingepakt wordt! Daarnaast heel mooi assortiment. En snel bezorgd!

Een fijne afhandeling van betaling, waarop een snelle en persoonlijke verzending volgde en alle spullen netjes en leuk ingepakt ontvangen!

Snel bezorgd en super leuk verpakt!

Service is top, snelle levering en heel mooi ingepakt, een echte aanrader (-:

Snelle levering, goed verpakt

De levering was erg snel, communicatie. Product was goed verpakt en zelfs nog ingepakt!

uitstekende on line ervaring

super mooi als kado ingepakt, top winkel

Met zorg behandeld

Mijn bestelde item snel ontvangen. Pakt als een cadeautje uit, veel aandacht aan besteed. Ga hier zeker vaker kopen.

Snel verzonden en de cadeaus waren superleuk ingepakt. Thanks!

Snelle levering en fantastisch ingepakt!

Leuk om te geven maar zeker ook om te krijgen.

Pakketje werd snel, na bestelling geplaatst te hebben, verzonden. Netjes en zorgvuldig ingepakt. Je werd niet alleen blij van je product, maar pakte een cadeautje uit. Versierd, kleurig papier. Om extra blij van te worden.

Ik was erg blij.

It was one of the most beautiful packaging I have ever seen in my life. Thank you very much!

Super leuk product en leuke finishing touch, item zat in kadopapier met handgeschreven kaartje

Snelle bezorging en prachtig ingepakt, leuk om te geven!

professioneel

Snel en professioneel.

Zo blij, echt kadootje

Eindelijk een kameleon ornament, al jaren op zoek. En dan komt t thuis met een handgeschreven kaartje en prachtig ingepakt. Geluk in een doosje!! Dankjewel

Lieve klantenservice

Ik werd snel gemaild nadat ik een vraag had.

Vlot en goed verzorgd

Bestelling werd super snel bezorgd en de producten waren feestelijk ingepakt. Verzenddoos was wel een beetje groot (veel papier voor opvulling) en met heel veel plastic tape dicht geplakt. Om Plastic van karton te scheiden was dat wel een beetje veel werk. Je kan ook met papieren tape dozen dichtplakken.

Alles perfect

Leuke items, snelle verzending en prachtig verpakt. Kreeg echt een doos kadootjes thuis, werd er helemaal blij van. En dat voor zo’n scherpe prijs, super!

Letterlijk een cadeautje die je ontvangt!!

Het is een feestje als je pakketje ontvangt! Een persoonlijk kaartje, mooi ingepakt. Er is liefde en aandacht in gestoken en dat is super leuk om te ontvangen. Heel erg bedankt hiervoor!

Zo leuk!

Leuke producten, mooie ingepakt en snelle service.

Super service

Wat een fijne bestelling en zo gezellig verpakt

Top en prachtig verpakt!

Snel, mooi en service