Goede service en prima prijs kwaliteit verhouding

Goed en duidelijke telefonische uitleg. Tips en trucs worden aangereikt. Benodigde materialen makkelijk bij te bestellen.

Prima bedrijf.

Prima bedrijf en producten.

Zoals verwacht netjes

Zoals beloofd en afgesproken op tijd en mooi product

Snelle levering, goed product

Gebruiksvriendelijke handleiding, goed product.

Goede informatie en naar telefonisch contact

Product zoals omschreven, na telefonisch contact Frank, snel geleverd.

werkt goed ook mooi product

werkt goed en mooi resultaat allen met die korrels is het wel echt wachten tot de vloer bijna droog is dat hij echt plakt anders zakken de korrels er in en heb je niks meer als je het te snel doet

Top product via top website

Als je het oroduct gebruikt conform beschrijving is het een geweldig product om mee te werken

TIP TOP

Zowel bestelling als levering en communicatie was tip top in orde. De coating is heel gemakkelijk aan te brengen en ziet er fantastisch uit. Wij gaan zeker nog bestellen om onze stallingen te vernieuwen zowel muren als vloeren, zijn daarna veel gemakkelijker te reinigen.

Super spul

Veel goedkoper dan andere expoxi en zeker zo goed! Nadeel 1 kleur Ral 7001

slecht

nog steeds niet geleverd

Accuraat

Snelle reactie, en vlotte levering. Goed advies, tips voor het aanbrengen, en concurrerende prijzen.

Bestelproces niet helder.

Heb via website Coating besteld. Bij afronden bestelproces keuze gemaakt voor kleur "Transparant". Deze keuze is echter niet te zien op bestelbevestiging en of factuur. Bi aflevering bleek kleur grijs geleverd te zijn.

Makkelijk te verwerken. hele harde laag geworden.

Engelenburgstraat 57

7391 AM Twello

Over FARMCOAT

Farmcoat is de producent en leverancier van doe-het-zelf coating producten voor de agrarische ondernemer. Geleverd rechtstreeks uit fabriek. Farmcoat levert zeer sterke 2-componenten producten voor vloeren, wanden en meer. Farmcoat is speciaal ontwikkeld voor agrarische ondergronden waaronder voergangen, stallen en werkruimtes. Getest met de zware eisen die op uw werkvloer van toepassing zijn.