Goed contact. Goed product

Mijn bestelling had iets vertraging opgelopen. Maar na contact via whatsapp goed terwoord gestaan en vriendelijk geholpen. Het shirt zelf vind mijn man geweldig!

Heel goed, snelle service

Ik ben heel tevreden. Bij vragen meteen een respons.

Super geholpen.

Telefonisch goed geholpen.

• Product kwaliteit N.v.t.
  • Service niveau

Geweldig shirt voor mijn man en baby

Shirt maat xl besteld voor mijn man, het zit perfect en mooi strak. De kwaliteit van het shirt is echt mooi! Shirt was er ook de volgende dag na bestellen.

• Service niveau

Echt super de buidelbadcape!

Dit is zo handig, afdrogen van je baby wordt een eitje..beide handen vrij, baby veilig tegen je aan, zelf blijf je droog en zoooo zacht! Top aankoop geweest, ga deze zeker aanbevelen bij andere ( groot) ouders!

• Service niveau N.v.t.

Goede service.

Na lang twijfelen toch besteld bij Womboo. Twijfelde tussen het gewone shirt en de badcape. Gekozen voor de badcape maar helaas een kapotte geleverd gekregen, na een mailtje meteen netjes opgelost. Heel fijn deze service! Bedankt Womboo.

Heel handig

Super tevreden

Super fijne stof en erg stevig!

Netjes verpakt, snel ontvangen

Mooie kwaliteit, 1 gekocht voor mijn dochter en 1 voor mijn schoonzoon. Lijkt mij een geweldig product, maar nu nog even wachten tot het kindje is geboren :)

• Service niveau

Snelle bezorging lossen problemen snel op.

Ik kreeg een womboo shirt met een gaatje op de rug. Mocht hem gratis terug sturen en had de dag later een nieuw shirt dat heel was. Daar was ik zeer tevreden over.

Niets anders meer nodig!

Ik bestelde eerst 1 t-shirt, maar toen ik zag hoe handig hij was, heb ik er 2 extra en ook nog een voor mijn man besteld. Daarnaast hebben we er ook de baby badcape meegenomen, om het ons ook comfortabeler te maken bij het badmoment :-). Dit is ons tweede kindje en Womboo is echt een veel handiger alternatief voor een draagzak tijdens die eerste maanden! Niet meer die draagzak aan en af doen en liggen knopen, en ook handig om gewoon meteen je baby uit je shirt te halen om borstvoeding te geven (als je daarvoor koos). Het vrouwendesign is zo gemaakt dat het ook perfect dient als voedingstop. Ik heb hem al meteen gepromoot bij mijn vroedvrouw, gynaecoloog en kinderarts. Helemaal fan!

Keurig

Womboo shirt besteld om mijn zoontje bij mij te dragen, omdat hij graag in handen is en zo toch mijn handen vrij te hebben voor onze oudste. Shirt werd heel vlot (volgende dag al) geleverd met DHL (gaat in Zeeland het snelst) Helaas zat er een weef-foutje in het shirt. Zodoende klantenservice gecontacteerd via de app en de retourprocedure gevolgd. Echter wilde ik het nieuwe shirt z.s.m. i.v.m. kraamfeest, waardoor ik niet wilde wachten tot het shirt in het magazijn was aangekomen en dan pas een nieuwe opgestuurd zou worden. Dus een nieuwe besteld volgens de normale bestelprocedure. Ik kreeg de retourkosten netjes en snel terug gestort, omdat ik een nieuw shirt had besteld. Kortom: super fijn buidelshirt, betrouwbaar bedrijf en hele goede service ervaren!

een tevreden baby

Zit mooi strak met ruimte voor een baby

• Service niveau

Gekocht voor mijn dochter die net bevallen is van een zoon en het is super goed ontvangen. Ze wilde het heel graag en met een dochter van 1,5 is het super handig.

Handig

Ideaal shirt, zit goed en je hebt je handen vrij

Wat een heerlijk shirt

Wat een onwijs fijn shirt! Stevige stof, wat het wel sneller warm maakt. Maar de stof ademt goed. Het enige wat lastig is, is om de kleine uit het shirt te vissen soms (2 weken oud).

• Service niveau

Heel erg tevreden met de womboo buidelbadcape

De buidelbadcape is echt een uitkomst! Hij is super handig om je kleine friemelende baby veilig en lekker warm bij je te dragen na het badje. Zo kan hij/zij lekker warm bij jou zitten/hangen terwijl jij de handen vrij hebt De stof is super zacht, droogt je kleintje super en houd je baby lekker warm. Ik kan het iedere (toekomstige) ouder aanraden om minstens 1 badcape te kopen!

Bijzonder

Zowel het tshirt als de buidelcape ondertussen in huis. En over beide dik tevreden. Het is alletwee even uitzoeken hoe dingen werken, maar eenmaal door is het ontzettend leuk om de items te gebruiken! Veiligheid en geborgenheid staat bij mij hoog in het vaandel in mijn relatie tot mijn kind en deze items dragen bij beide aan bij! Blij mee!

Leuk product

Leuk kado voor vaderdag

Geweldig kado

Mooie kwaliteit producten waar de aanstaande vader heel blij mee is Contact met service desk ivm pre order heel goed verlopen Mooi ingepakt vooral het t-shirt in zijn eigen zakje

• Service niveau

Geweldig om cadeau te geven.

Een mooi passend shirt, dat heerlijk zit en waarbij de kleine op een natuurlijke wijze lekker dicht tegen mama aan ligt. Voeden is zo een makkie. Het shirt is heel mooi gemaakt en van prima kwaliteit.

Erg mooi shirt

Mooi shirt, goede maat, goede kwaliteit, we zijn er heel blij mee! Levering duurde wel wat langer dan gedacht, dus op tijd bestellen voor vaderdag ;)

Mooie kwaliteit en fijne Service

Ik heb een week geleden het Womboo shirt voor vrouwen besteld, het is een mooi shirt van goede en dikke kwaliteit stof. Het dragen in het shirt werkt heel gemakkelijk en voelt heel veilig aan. Ook de klantenservice is erg fijn, ik twijfelde over de maat omdat ik vrij lang ben (1,83m). Ik kreeg snel een mail terug met goed advies, dus shirt besteld en de volgende dag in huis. Echt top!

• Service niveau

Prima afhandeling van bestellen tot levering.

Na een keus uit het assortiment verliep alles heel vlot vanaf moment van bestellen tot de snelle levering.

• Product kwaliteit N.v.t.
  • Service niveau N.v.t.

Fijne service, fijn product

Mijn bestelling was niet op voorraad dus moest ik even wachten. Na het contacteren van de klantenservice werd ik snel geïnformeerd over de status en wanneer ik de bestelling kon verwachten. Het is super fijn om de buidel bij het baderen te gebruiken, echt een aanwinst!

Dorpsstraat 28

2751 BA Moerkapelle