Heel fijn product

Ik heb de Womboo badcape nog niet gebruikt na het badderen, maar de eerste indruk is heel goed! De stof voelt heerlijk zacht en van hoge kwaliteit, en de fit is perfect. Ik kijk ernaar uit om hem binnenkort echt te gebruiken!

Fantastisch product!

Ik schrijf eigenlijk nooit reviews, maar hier vind ik het de moeite waard. Ik gebruik zowel het buidelshirt als de badcape en raad dit iedereen aan. In huis is het zo fijn en makkelijk om de kleine in het shirt te dragen, vooral met een baby die niet graag weggelegd wordt is dit een geweldige uitkomst. Toch je handen vrij én geborgenheid kunnen bieden. De badcape is bij mij een item die ik vaker cadeau gedaan heb, gewoon omdat deze zo fijn en makkelijk in gebruik is. Geen gedoe met losse handdoeken, maar gewoon omhangen en je kleintje in bad doen. Super! Zelfs de kraamhulp vond het een fantastisch ding en vroeg zich af waarom ze het niet kende..

• Service niveau N.v.t.

Ontzettend fijn buidelshirt

Mijn kindje kan heerlijk in de buidel zodat ik hem dicht tegen mij aan heb gedurende de dag.

Perfect kraamcadeau

Twee badcapes gekocht voor mijn zonen, die allebei vader worden! Ze vonden het geweldig.

• Service niveau

Geweldige winkel, ook erg goede klantendienst via whatsapp etc. Super tshirten ook, vrouwen tshirt heeft de buidel wel wat aan de lagere kant. Mocht van mij wat hoger, maar ik heb ook wel kleine borsten, misschien daarmee te maken.

Super tshirt !

Geen gestruggle met onhandige doeken of gespen: tshirt aan, baby erin, en op pad ermee, slaapt er ook heerlijk knus in Ik en de baby zijn fan !

• Service niveau

Lekker knuffelen met je handen vrij

Ik heb getwijfeld over de aanschaf. Door de korting kon ik het niet laten. Mede ook omdat we de draagzak toch minder knus vonden, alleen handig voor handen vrij. Dus toch het shirt aangeschaft en heb daar zeker geen spijt van. Het was even spannend of de maat de juiste was, dat was. Voeden met het shirt aan is alleen nog niet zo makkelijk, het is ook een strak zittend shirt.

Duidelijke en snelle levering

De wamboo buidelbadcape besteld voor mijn dochter als kado met de babyshower. Het stond op haar verlanglijstje. Ik wou dat jullie er vroeger al waren wat een handige badcape! Als de kleine eenmaal geboren is dan bestel ik zeker ook de buidelshirts wat een geweldig idee. Ik ben er helemaal weg van. Super om je baby zo bij je te dragen.

Doet wat het belooft

Makkelijk je kleine dragen. Niet heel gedoe met knopen en juist vouwen zoals draagdoek. Stof is wel strak was blij dat ik een maat groter had besteld anders moest ik ruilen.

Mooi product

Mooi zacht en schoon onderdekenfje. Fijne kwaliteit.

Wat een uitvinding!!

Ik dacht dat baby’s in bad doen leuk was tot de tijd kwam dat we zelf een baby kregen en onze koukleum uit het warme badje moest komen. Moord en brand schreeuwde ze. Wat was ik blij om de Womboo te ontdekken op de TikTok van Angel. Meteen aangeschaft en wat een wereld van verschil!! Ze komt heerlijk ontspannen het water uit en na lekker samen knuffelend opdrogen kan ik haar ontspannen aankleden. Dit is het geld echt dubbel en dwars waard, baby badderen is voor ons sinds de Womboo een leuke ervaring!

Heel netjes

Prachtige kwaliteit shirt daar durf je je baby wel in te dragen en netjes verpakt en snel verzonden.

Uitstekende kwaliteit

Mooie kleur, aangename stof en super snelle levering.

Comfortabel

Erg fijn om te knuffelen met je kleintje. En toch dicht bij elkaar te zijn. Echt een aanrader.

Top product

Ben heel blij met het shirt. Het is prettig dat je het als een normaal t shirt aan doet. Verder heb je je handen vrij voor bv de was of even stofzuigen en het fijnste is dat je je kindje dicht tegen je aan hebt wat voor geborgenheid zorgt.

• Service niveau

Mooie kleur en voelde erg zacht aan. De baby is nog niet geboren dus hoe die in gebruik is weet ik nog niet.

Super leuk cadeau!

Ik heb dit tshirt aan mijn vriend gegeven voor zijn verjaardag. Ons zoontje is 2 maanden oud en vind het erg fijn om in een draagdoek of draagzak te zitten. Dit tshirt is een ideaal makkelijk alternatief en hij zit er graag in.

• Service niveau N.v.t.

Echt goed product en snel geleverd

Goed kwaliteit badcape handdoek gekocht, zeker een aanrader, en snel geleverd

• Service niveau

Zo gemakkelijk en zorgt voor binding

Mijn pasgeboren dochtertje vind het heerlijk en ik heb mijn handen vrij. Ook makkelijk met voeden, echt een aanrader. Heb er ook een gekocht hoor mijn man, super blij mee.

• Service niveau

Snelle levering, dus goede service

• Service niveau

Mooi buidelshirt in een mooie kleur

Blij met de snelle bezorging

Zeer goede kwaliteit

Een stevig shirt goede kwaliteit ( heeft ook zijn prijs) Er zijn goedkopere maar echt een goede keuze geweest

Prima shirts

Helaas kwamen de shirts later dan verwacht binnen. Speciaal een andere kleur gekozen, die op voorraad zou zijn. Dat was een beetje jammer. Maar de shirts zelf zitten perfect, goed strak en de kleine man past er prima in en valt als een blok in slaap zodra je aan de wandel gaat. Shirts lijken ook lekker stevig!

Te klein

Jammer genoeg wanneer het hier aankwam en we het paste was het veel te klein. We hebben onze gewone tshirt maat besteld. Dus deze ging retour terug om zelfs te kiezen voor 2 maten groter. Van M naar XL. Hopelijk past het deze keer wel.

• Service niveau

De kleur die ik besteld had was aan het wachten op levering. Goede updates gehad hoe het er voor stond. Daarna snel en netjes geleverd en een mooi, fijn product mogen ontvangen.

Dorpsstraat 28

2751 BA Moerkapelle