Met zo’n stevige stof kan hij gerust luiers én complimentjes dragen tegelijk!

Super blij met de Womboo T-shirt. Stevige stof, top kwaliteit en perfect voor de man van mijn zus (en hun tweede kindje). Echt een aanrader!

• Service niveau

Wat een schitterend materiaal, en wat een bijzonder cadeau om te geven aan een kersverse vader

Het cadeau heb ik gekocht voor iemand die binnenkort vader hoopt te worden. Ik heb hem het met de ogen dicht laten passen. Ik was onder de indruk van het materiaal en de pasvorm, maar er is nu nog geen ervaring met baby.

• Service niveau

Een XXL is absoluut niet wat het hoort te zijn, het is een L.

Kwalitatieve shirt die niet valt op de maat. Bovendien betaal je verzendkosten én retourkosten waardoor je bijna 15 euro kwijt bent en geen shirt hebt.

• Service niveau

Top artikel dat dit ook voor mannen bestaat.

Ik heb dit voor mijn zoon gekocht en ik weet zeker dat hij dit gaat gebruiken. Ik was verrast dat dit speciaal voor mannen was dus voor de papa's. Dat zie je niet veel. Ik vond dat geweldig zodat ik mijn zoon, de papa dus kon verrassen met dit cadeau en dat hij zijn baby bij zich kan dragen en niet alleen de mama's. Dat doet mijn zoon en mij heel veel plezier. Ik kijk er naar uit om zijn baby ook bij hem te zien dragen met dit artikel. Daar zal mijn zoon reuze blij mee zijn.

• Service niveau

Geen huid op huid buidelen

Het shirt is van kwalitatief goed, sterk materiaal en lijkt me prima als voedingsshirt (als je de V-hals één kant op trekt en vasthoudt onder je borst) en als babydrager (al heb ik dat nog niet kunnen testen omdat mijn premature baby nog in het ziekenhuis ligt). Echter huid op huid buidelen, zoals de website belooft, is niet echt mogelijk. Het shirt, onder de buidel, heeft gewoon een V-hals, maar kan niet echt open. Dus je baby ligt wel met het hoofdje in je decolleté, maar daar is ook alles mee gezegd. Bij huid op huid verwacht ik meer huidcontact dan dat. Ik zocht hierover contact met de klantenservice via WhatsApp, maar heb na een week nog steeds geen reactie. Dus zoek je een babydrager, dan prima! Zoek je een huid op huid buidelshirt, dan zou ik verder zoeken. En de klantenservice laat vooralsnog te wensen over.

Echt een aanrader!

Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop. Ik geef niet gemakkelijk zoveel punten op een review (meestal gewoon goed) maar dit product (de buidelshirt) is gewoon zalig. Mijn baby zit goed vast en lekker dicht bij mij, top artikel!! :)

• Service niveau

Voor alle 3 onze kindjes gebruikt!

Zo gemakkelijk om niet te hoeven sukkelen met draagdoeken/zakken en papa kan zo ook eens de baby dichtbij dragen. Goeie kwaliteit van T-shirts, want ook doorgegeven in de familie nadat onze kindjes er uit waren gegroeid.

Super snelle levering!

Prachtige kwaliteit. De dag erna al in huis. Als kraamkado gegeven, ze waren er ontzettend blij mee.

• Service niveau

De womboo badcape geeft zoveel gemak!

Ik kan nu eindelijk mijn dochter in bad doen zonder dat ik van allerlei voorbereidingen hoef te doen. Ik kan haar in de buidel mee nemen naar haar kamer en haar daar afdrogen, super handig.

• Service niveau

Heerlijk dat je niet bang hoeft te zijn dat je eigen kleren nat worden. Ik kan nu in mijn ‘nette pak’ onze zoon van mijn man aannemen onder de douche uit zonder een ‘nat pak’ te halen. En daarbij ook gelijk je baby heel fijn warm kunnen houden tijdens het afdrogen. Dit heb ik gemist toen mijn dochter nog zo klein was..

• Service niveau

Fijn materiaal. Zeer stevige "buidel"! Papa is enorm blij met z'n cadeau. Snel geleverd tot in België!

• Service niveau

Mooi product en fijne service!

De titel zegt het al! We zijn blij met t-shirt en service!

• Service niveau

een heel mooi omslag doek voor baby s na het wassen

een fijn en lekker zachte handdoek en omslagdoek voor baby s na het bad

Kan niet meer zonder!

Fantastisch shirt voor onze tweeling die er een spel van maken om om de beurt wakker te worden. Zorgt ervoor dat we onze handen weer vrij hebben en weer vrijuit kunnen bewegen.

• Service niveau

Ik ben echt helemaal verliefd op de Womboo buidel draag T-shirt in het zachte beige. Zo’n fijne manier om mijn kleintje dicht bij me te dragen — veilig, knus en zó comfortabel. Het voelt alsof we samen in een grote knuffel zitten. Dit shirt is echt een cadeautje voor ons allebei

doen wat ze beloven

Overzichtelijke manier van bestellen en leveren op afgesproken moment. Kwaliteit van het shirt is mooi, perfect.

Ideaal shirt

Shirt valt goed. Mooie kleur. Kindje past er lekker in. Mooie manier om je kindje dicht bij je te hebben en toch je hand vrij te houden. Ik beveel dit shirt zeker aan.

• Service niveau

2 shirts besteld waarvan 1 te klein viel mijn man mocht hem op kantoor komen ruilen echt super !!!!! Bedankt

• Product kwaliteit N.v.t.

Snel geleverd, goede kwaliteit

• Service niveau

Heel erg tevreden met het product!

Ze hebben mooie producten en ben blij met mijn aankopen!

Prima snel leuk

Papa shirt gekocht voor mijn zoon die voor het eerst vader wordt!

• Service niveau

Ook bij papa kan ons kindje nu lekker comfortabel dutten

Wij zijn super tevreden van de t-shirts. 1 besteld voor mij en mijn partner. In een draagdoek werd ons kindje niet rustig bij de papa, maar met deze t-shirt wel. Heel gemakkelijk te gebruiken. Veel minder gedoe dan een draagdoek en hij vindt het even leuk omdat hij nog altijd dichtbij jou kan zijn!!!

Lekker buidelen!

Als de baby eenmaal zit dan is het heerlijk buidelen. Je moet wel even handigheid krijgen om je kindje in de buidel te stoppen, maar.n. met de beentjes wat onhandig in het begin. Ook het eruit halen is even zoeken. Het advies qua maat is kloppend. Al hebben wij nog een maat kleiner gekocht uiteindelijk dan onze eigen maat en daarin zakt de kleine nog steeds wel wat naar onder. De stof van het shirt is mooi stevig en van goede kwaliteit. Mooie kleuren.

Heel fijn!

Fijne stof, qua maat adviseer ik 1 maat groter dan normaal. Ideaal als je je handen vrij wil bij het knuffelen. Niet echt geschikt om bv mee te wandelen (te weinig ondersteuning). Kindje voelt zich heerlijk geborgen bij je. Minpuntje: Wel prijzig!

• Service niveau

Heel handig en fijn zacht materiaal

Dorpsstraat 28

2751 BA Moerkapelle