Meerdere keren iets besteld en altijd correct geleverd.

bestellen en met paar dagen in huis

een genot met zo een webshop

beste Preise, bester Service, sehr, sehr freundlich

als Deutscher, der leider kein niederländisch spricht und versteht, empfinde ich es als sehr angenehm mit poppersplaza.nl auf Deutsch oder Englisch kommunizieren zu können. Die Preise sind konkurrenzlos günstig, verbunden mit einem erstaunlichen Service. Die Lieferung dauert von NL nach De höchstens 3 Tage. My favorit poppers dealer in Europe kind regards Peter Kamp

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima bedrijf

Ga zo door

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Makkelijke site, groot assortiment, snelle levering.

1 van de 2 flesjes kapot

Jammer

Een snelle en goede service

Een goede en snelle levering

Was ooit goed, de laatste tijd niet meer

Mijn laatste 3 bestellingen werden pas na 1 week afgeleverd. Mijn meest recente bestelling is tot op heden niet geleverd. Er wordt doodleuk gezegd dat Poppetsplaza geen garanties kan geven voor bezorging.. ik verwacht wel dat voor €3 iets meer gedaan kan worden. Voor de laatste 3 slechte bestellingen wil ik een tegemoetkoming

Degelijke site

Degelijke, ernstige, leuke site, ik kan zeker terug

Very good service.

I asked a question about the delivery address and I quickly got a reply that was very informative and very helpful and friendly. The delivery was also very fast. I would recommend this company to everyone.

Goed overzicht en wat je besteld met aanbiedingen worden netjes mee geleverd.

Poppersplaza is prima.

Geen goede bezorgdienst. Snel weggaan bij post.nl Eerst vandaag voor 4u besteld overmorgen in huis. Nu pas dagen later.

Goede serves

sommige flesjes zijn leeg , of half gevuld .

ik heb verschillende keren bij juli besteld . steeds een 10 tal verschillende soorten . steeds waren er flesjes bij die half gevuld waren , zelfs was er een flesje leeg bij . vermoedelijk zijn de flesjes niet goed gesloten en lopen ze langzaam leeg . de verzegeling was steeds intact . doordat de flesjes verzegeld zijn met ondoorzichtige plastiek merkt men pas dat bij openen van de verzegeling er wat ontbreekt aan de inhoud . gr louis

Eenvoudig en eerlijk

Eenvoudig bestellen goede eerlijke service en volgende dag in huis Een aanrader

Zijn super met de poppers. Vandaag besteld morgen in huis. Ga zo door

Goed spul

Werkt super

Altijd perfect en snel

Bestel al jaren nog nooit iets mis gegaan en zeer grote keuze

Snel en makkelijk besteld, snel en goed geleverd

goede service.

Goede service en discreet verstuurd.

Top bedrijf

Koop regelmatig bij hun mijn poppers. Top bedrijf en erg klant vriendelijk.

Over Poppersplaza

Arco Supplies is een bedrijf wat webshops exploiteert in non-food en open-minded lifestyle producten. De bekendste daarvan is onze webshop Poppersplaza.nl