Mooie artikelen, snelle levering.
Heel mooi vest, snelle service en makkelijk te bestellen. Alle retour info was al in het pakket bijgesloten, dat vind ik altijd fijn. Gelukkig was dat niet nodig, want het vest past precies.
Keurige verzending duidelijke berichtgeving blij met mijn aankoop
Alles wat ik besteld heb was binnen een paar dagen geleverd.
Dank voor uw review! Fijn dat uw bestelling zo snel is geleverd.
Ik had een jasje besteld en had het de volgende dag al in huis. Helaas was het verl te groot en heb ik het retour gezonden. Etiket en retourformulier zat netjes in de verpakking. Maar prima webwinkel dus!
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering snel en netjes was. Jammer dat het jasje niet paste, maar goed om te weten dat het retourproces soepel verliep.
In middag besteld , volgende dag mooie kleding ontvangen
Wat fijn om te horen! Geweldig dat uw bestelling zo snel is aangekomen en dat u tevreden bent met de kleding.
Dank voor uw review!
Vlotte afhandeling en mooie kwaliteit. Deze midezaak uit Putten heeft niets te maken met chinese websites. Dank!
Dank voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de afhandeling en kwaliteit.
Ik heb u reeds gebeld over de zeer slechte bezorging en Leila zal morgen contact opnemen. Vrijdag zou uw pakje bezorgd worden, wij hebben dit zelf veranderd naar zaterdag en zijn met 2 personen daarvoor thuisgebleven. Op de middag kregen we plots een bericht van DHL dat ze langs waren geweest (echt niet waar en er is niet aangebeld) en dat DHL het nu maandag zou bezorgen. Vandaag werd het pakje eindelijk bezorgd, de papieren zak was geheel open , het plakband was helemaal los en hing er in de lengte nog net naast en de witte trui lag er half uit, het rode vest zat wel helemaal nog in de zak. Alles was ijs-en ijskoud. De bezorging door DHL kan zo absoluut niet. Is er ingekeken?, was het hun maat niet? Je gaat er van alles over denken. Heb dit nog zo gemaild voor u als u een klacht indient.
Beste mevrouw, Dank u wel voor uw bericht en het prettige contact dat u inmiddels heeft gehad met Leila. Fijn dat zij uw ervaring persoonlijk met u heeft kunnen bespreken en alles met u heeft doorgenomen. Wij vinden het nog steeds erg vervelend hoe de bezorging via DHL is verlopen. De situatie die u beschrijft, het niet aanbellen, de foutieve meldingen en de staat waarin het pakket is afgeleverd, is absoluut niet zoals het hoort. Naar aanleiding van ons contact hebben wij inmiddels officieel een klacht ingediend bij DHL en uw melding daarbij meegenomen. Nogmaals dank dat u dit zo duidelijk onder onze aandacht heeft gebracht. Wij waarderen het dat u dit met ons heeft gedeeld en hopen dat wij u hiermee enigszins hebben kunnen geruststellen. Met vriendelijke groet, Team Kleinmode.nl
Originele beoordeling
Vlug en correct geleverd, goed verpakt en duidelijk mail verkeer.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij stellen het enorm op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen, online of in onze winkel in Putten. Met vriendelijke groet, Team Kleinmode.nl
Prijs was zeer aantrekkelijk, maar ook de service is gewoon goed. Snel geleverd en goed en mooi verpakt!
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u zowel tevreden bent over de prijs als over onze service. We zijn blij dat uw bestelling snel geleverd werd en goed verpakt bij u is aangekomen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop of in onze winkel in Putten! Met vriendelijke groet, Team Kleinmode.nl
Betrouwbaar goede service
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u onze service betrouwbaar en goed vindt. We doen ons best om dit bij elke bestelling zo te houden en hopen u snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Team Kleinmode.nl
Snelle levering en pakket goed te volgen (DHL).
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u het pakket goed kon volgen via DHL. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Kleinmode.nl
Product heel netjes verpakt geleverd!
Hartelijk dank voor uw bericht! Fijn om te horen dat uw bestelling netjes verpakt bij u is geleverd. We doen ons best om elke bestelling met zorg te versturen en hopen u snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Team Kleinmode.nl
Ik ga zeker uw webshop vaker bezoeken
Hartelijk dank voor uw bericht! Wat fijn om te horen dat u van plan bent onze webshop vaker te bezoeken. We kijken ernaar uit om u ook bij uw volgende bestellingen weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Team Kleinmode.nl
Top, geen klachten Super snel geleverd Helemaal tevreden!
Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u helemaal tevreden bent en dat de levering snel is verlopen. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Kleinmode.nl
Goeie en snelle service
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u onze service goed en snel vindt. We hopen u snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Team Kleinmode.nl
In de winkel als de webshop. Zeer uitgebreid assortiment en goed advies. Kom hier graag winkelen!
Dit was mijn eerste bestelling bij deze winkel ,het wordt meteen verzonden en met zorg ingepakt. Bedankt daarvoor
Snel geleverd en een goede klantenservice
Ik heb een mooi Yaya blouse gekocht waar ik erg tevreden over ben. Snel en goed geleverd.
snelle levering mooi produkt
Keuze uit mooie merken van goede kwaliteit. Goed verpakt en snel in huis zodat je er van kunt genieten. Verpakking is ook zeer milieu vriendelijk.
snelle levering goede service
Er was per ongeluk een verkeerde jeans afgeleverd. Dit gemeld via de mail en telefonisch gemeld. Er is gelijk op gereageerd en binnen twee dagen hersteld met de juiste bestelling.