Laden reviews...
96 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven aan dat de reizen goed gepland zijn met duidelijke informatie en betrouwbare begeleiding. Reizigers noemen de gezellige groep en de betrokken gidsen als hoogtepunten. De communicatie wordt vaak als duidelijk en accuraat ervaren. Over het algemeen bieden deze reizen een waardevolle ervaring met veel variatie.
Redelijk goed georganiseerde vakantie! Waren wel wat puntjes wat ik wat minder vond. Niet alles wat er in het reisprogramma staat hebben we gedaan. Ook kloppen de tijden die er bij staan ook niet altijd. De reisleider was een Albanees, moest ik eerst aan wennen want had ik nog niet eerder gehad. Uiteindelijk fijn want hij sprak de taal vloeiend en wist de ins en outs. Ook 1 keer gehad dat er een reisgenoot alleen op een kamer moest slapen en dat was niet leuk. Het reisprogramma is wel goed verdeeld qua inspanning/ontspanning.
6 July 2026
Rozemarijn
Ik heb gewoon onwijs genoten van de reis naar Albanië. Alles was goed geregeld, de activiteiten waren leuk, de gids en de buschauffeur waren gezellig en goed, de groep was heeeel erg fijn. Dat alles maakte de totaalervaring gewoon heel erg top.
4 July 2026
Lieke
Amsterdam
Hele vette reis door een heel mooi stuk van Georgië. Veel gezien en gedaan. De activiteiten waren heel leuk en de accomodaties waren goed. Leuke gids die veel kan vertellen over de omgeving en wat je kan doen als je vrije tijd hebt.
Georgië
3 July 2026
Benthe
Hoorn
Een fantastische lokale gids neemt je mee op pad. Rusa haar passie voor Georgië werkt aanstekelijk. Ze brengt je op verrassende plekken en spreekt bovendien zeer goed Engels. De groep voelde snel vertrouwd, we toostten vele malen op de vriendschap. Voor bepaalde activiteiten kwam ik uit mijn comfortzone, de veilige groepssfeer liet toe dat ik mijn grenzen kon verleggen. Dankbaarheid, een pak onvergetelijke herinneringen en nieuwe Nederlandse vrienden houd ik eraan over. Groetjes uit België.
Georgië
26 June 2026
Fien
Meulebeke, België
Leuke wandelvakantie met voldoende afwisseling en top accomodaties. De lokale gids was echt een super toevoeging.
18 June 2026
jany De lille
Terneuzen
Ik ging voor het eerst met een groepsreis en voor het eerst buiten Europa. Onze gids Roel vertelde het ook heel goed en was erg gezellig. Voor herhaling vatbaar.
Bali Gili lombok
5 May 2026
Ietze
Heiloo
Prachtige reis waarin ik nieuwe groep mensen heb leren kennen en samen onvergetelijke momenten heb gedeeld.
Bali
5 May 2026
Jeanine
Grootegast
Deze groepsreis was erg leuk, wij hadden ook geluk met onze groep. De omschrijving van de reis komt aardig overeen met wat er gedaan wordt. Kortom enorm genoten van het mooie Marokko. Mocht je allergieën hebben wees hier zelf alert op, zou er niet voor wegblijven.
Marokko
24 April 2026
Emy
Stellendam
Voor het eerst op een groepsreis met als resultaat niet alleen een waanzinnige vakantie maar ook nieuwe vrienden erbij! De reis zelf is zeer verschillend, van de drukte in Marrakesh naar de rust in de woestijn met tal van leuke activiteiten. Een echte aanrader als je veel verschillende dingen wilt zien op vakantie en het niet erg vind soms wat lang in het busje te zitten.
Marokko
23 April 2026
Chantal
Wezuperbrug
Ik heb ontzettend erg genoten van de ski vakantie naar Saalbach-Hinterglemm met Travel Around. Alles is netjes geregeld en de begeleiding is goed
Oostenrijk (Saalbach-Hinterglemm)
12 April 2026
Hua Ji
Gendt
Ik was voor het eerst op groepsreis, maar het is me ontzettend goed bevallen. We hadden een leuke en gezellige groep. De begeleiding was top: gezellig en betrokken, maar ook goed georganiseerd. Ze hielpen bij de ski-uitrusting de eerste dag, regelden dagelijks het ontbijt, 3x het avondeten en stonden altijd klaar als er iets geregeld moest worden. Daarnaast gingen ze ook mee skien/boarden en deden gezellig mee in de apres-ski. Je had ook genoeg vrijheid om overdag prima in groepen de piste op te gaan, maar er werd altijd wel iets georganiseerd zodat we samen konden lunchen, après-skiën of avondeten. Kortom, top geregeld dus en voor herhaling vatbaar!
31 March 2026
Sander
Mijdrecht
De wintersportvakantie was een gezellige en hartstikke leuke vakantie. De reis en het appartement waren goed geregeld. Tijdens het skiën werd er door de reisbegeleiders op tijd gecommuniceerd wat het plan was voor de lunch en de après-ski, zodat iedereen wist waar en wanneer we konden afspreken, Indien je dit zelf wilden. Het avondeten werd drie dagen door de reisorganisatie geregeld. Dit waren niet de meest uitgebreide of bijzondere gerechten, maar het was prima. Daarnaast was er veel flexibiliteit: als je langer wilde après-skiën, kon je het eten later opwarmen of zelf nog klaarmaken. Alles bij elkaar was het een hele geslaagde vakantie.
Oostenrijk
Werner
Alphen
Ik heb een fantastische reis gehad met travel around! Bij aankomst werden we gelijk goed opgevangen door de begeleiding en werd duidelijk verteld wat de bedoeling was. Tijdens het verblijf zelf werd er elke ochtend lekker ontbijt geregeld, en altijd optijd zodat je de eerste lift naar boven kon halen! Echt super geregeld allemaal! De reisbegeleiding ging zelf ook gezellig mee snowboarden/ skiën en die wisten altijd wel wat leuke plekjes om te eten. Ze waren beide heel erg gezellig en betrokken bij de groep en brachten zelf ook een hele leuke sfeer mee. Al met al heb ik een fantastische ervaring gehad en wat nieuwe vrienden gemaakt watvoor mij maakt dat de reis zeker is geslaagd!
Peter
Katwijk Aan Zee
Wat een week! Alles lekker geregeld en met een gezellige groep mensen een heerlijke week gehad.
Saalbach
Stef visser
Blokker
Had het beter ervaren dan ik had verwacht! Leuke groep mensen ontmoet en een aantal spreek ik nog steeds. Zeker nieuwe vriendschappen gemaakt!
Flachau
12 March 2026
Pelle
Amsterdam
Ik ontmoette gelijk leuke mensen met wie ik een klik had en met dezelfde instelling voor de vakantie. Genoeg skiën, maar ook genoeg genieten! De reisbegeleiding was minder maar ondanks dat een geweldige week gehad met supertoffe medereizigers!
3 March 2026
Daimy
Amsterdam
Ik heb een heerlijke reis gehad en echt ontzettend veel fijne en leuke mensen ontmoet. Dit was echt een ervaring waar ik alleen maar van had kunnen dromen. Klein minpuntje is alleen door de begeleiding.
1 March 2026
Maaike
Biddinghuizen
Het was een gezellige groep, goede locatie met een mooi huis. Top!
Saalbach hinterglemm
1 March 2026
Heleen
Woerden
De omgeving van Zweeds Lapland is fantastisch. Het huisje waarin we verbleven was schoon en had alles. We zaten met zijn drieën in een zes persoonshuisje. Voor zes personen is die wel wat klein. Vooral met één badkamer. Het eten was te eenzijdig. Bij het ontbijt miste ik fruit. En lunch en diner bestond uit patat met een stuk vlees. Geen groente. Vier dagen 2x per dag patat doet geen goede dingen met het lichaam. Eten was niet vies, maar te eenzijdig. De treinreis naar Stockholm is goed te doen, als is met zes in een coupé erg benauwd. Stockholm zelf is heel leuk en een mooie afsluiting van de reis.
Zweeds Lapland
28 February 2026
Leonie
Voorburg
Afgelopen week ben ik met Travel Around naar Lapland geweest. De reis was top geregeld, en we hadden een leuke groep om het avontuur mee aan te gaan. De eigenaren en medewerkers van Jockfall zijn lekker direct en heel vriendelijk en elke dag aten we heerlijk wat de pot schaft. Ook hebben we er alles uitgehaald door naast de geboekte activiteiten nog zo veel mogelijk optionele activiteiten te doen. De nachttrein viel heel erg mee (met oortjes) en Stockholm is erg leuk om een aantal dagen rond te struinen. Ik zou het iedereen aanraden!
Lapland
Loes
Venray
16 Februari ging ik mee met een groepsreis van Travel Around naar het Zweedse Lapland. De reis werd verzorgd door Travel Around en was goed geregeld. Soms was het even zoeken omdat er vanuit travel Around geen reisleider (wisten we van tevoren) bij aanwezig was. De activiteiten waren echt super en het schema sloot perfect aan bij wat de groep wilde. Veel activiteiten maar ook hier en daar wat ruimte om jezelf terug te trekken of om je eigen plan te trekken.
Jockfall, Zweeds Lapland
Mike
Lisse
Het was een goed geregelde reis, ik had in de eerste instantie twijfels dat er geen reisleider mee ging maar alle belangrijke informatie stond aangegeven in de reis informatie die we vooraf hebben gekregen. en in jockfall zelf was het aanwezige personeel in staat om de meeste vragen te beantwoorden. wat deze reis echt afmaakte was de groep waarmee ik reisde. door hun heb ik een een top vakantie ervaren.
zweden
wilmer
Drachten
Veel avontuur, leuk gezelschap, wel koud weer, maar wel vrij duur waar ik geweest ben.
Zweden
Gerard
Tilburg
Ik heb een leuke week gehad. De vluchten naar Stockholm en ***ea waren goed geregeld. en het vervoer naar de eindbestemming ook. de activiteiten waren leuk. ook de hoeveelheid was goed. 1 per dag was genoeg en dat gaf ook de kans om de omgeving te verkennen en om weer op tempratuur te komen. De reis terug was een minder sterk punt. We werden rond 12.00 uur terug gebracht naar ***ea waar we rond 14.00 uur aankwamen. in ***ea zelf was niet veel te doen, dus het was eigenlijk wachten tot we met de nachttrein terug naar Stockholm werden gebracht. de nachttrein had wat problemen waardoor we ergens ander moesten op stapppen. Maar hier werden we door Travel around goed van op de hoogte gehouden. We hebben ongeveer 1,5 dagen in Stockholm doorgebracht, maar doordat dat beide dagen geen volledige dagen waren was het niet heel makkelijk om de stad goed te kunnen bekijken, maar als je een beetje een plan had kon je redelijk wat attracties bezoeken.
Zweeds Lapland
2 February 2026
Alexander
Harlingen
De activiteiten in Lapland zelf waren heel leuk maar als de reis daar had geëindigd had ik dat ook niet erg gevonden. Het eten was prima maar erg veel van hetzelfde. Je kon niet kiezen wat je at dus als je iets niet lekker vond had je op dat moment ook geen eten. De nachttrein was niet comfortabel en Stockholm had je alles na 1 dag ook wel gezien. Omdat veel dingen die je kon bezoeken niet open waren in het weekend.
Lapland
Beveelt niet aan
2 February 2026
Mireille
Amersfoort
Travel Around organiseert avontuurlijke rondreizen voor nieuwsgierige reizigers tussen de 18 en 39 jaar, die buiten hun comfortzone durven te reizen, in contact met de lokale bevolking, de natuur en nog onbekende andere jonge reizigers. Stel je open voor het onverwachte! Je krijgt er herinneringen voor het leven voor terug.
Wij brengen je graag samen met reizigers die zich in dezelfde levensfase bevinden en dus ongeveer even oud zijn als jij. Samen ga je het avontuur aan, onder begeleiding van een lokale reisbegeleider
Londenstraat 100
3541 CB Utrecht