Laden reviews...
86 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven aan dat de reizen goed gepland zijn met duidelijke informatie en betrouwbare begeleiding. Reizigers noemen de gezellige groep en de betrokken gidsen als hoogtepunten. De communicatie wordt vaak als duidelijk en accuraat ervaren. Over het algemeen bieden deze reizen een waardevolle ervaring met veel variatie.
Een goed verzorgde reis met een leuke actieve planning!
24 August 2026
Lisa
Echt
Een superleuke goed georganiseerde reis, heel fijn. Ik heb superveel nieuwe mensen en vrienden leren kennen, ik zou het aan iedereen aanraden om een reis te boeken
22 August 2026
Tycho
ALMERE
Een groepsreis maken stond al een tijdje op mijn lijstje om te doen. Het is echt een fantastische reis geweest met een ontzettend leuke groep. Ook de begeleiding was een goede match met onze groep. De reis zat vol leuke activiteiten, wat zorgde voor een lekker druk programma met wat ruimte voor eigen invulling. Doordat er een grote afstand wordt afgelegd in Thailand zijn sommige dagen wel gevuld met reizen van plek naar plek. Mocht je nog twijfelen is het zeker een aanrader om te boeken!
21 August 2026
Mark
Enkhuizen
Ik ben voor het eerst op een groepsreis gegaan met Travelaround en wat was het een prachtig avontuur. Ik keek heel erg uit naar het prachtige land Albanië en de gezellige groep medereizigers. De lokale reisbegeleiding in Albanie was Ina. Ze heeft ons heel goed begeleid tijdens de reis en stond altijd voor je klaar. En tot slot Albi de buschauffeur was heel aardig en deed bijna alle activiteiten mee. Ik heb heel erg genoten van de cultuur, activiteiten en het gezelschap van de reis. Zeker een aanrader!!
13 August 2026
Sander
Hattem
ik ben zeer tevreden over de reis die ik heb gehad. hele leuke dingen gedaan en de reisleider regelt alles tot in de puntjes voor je!
Stan
Oudewater
We hadden een hele leuke en actieve groep. De activiteiten waren super mooi en de instructeurs erg enthousiast. Ook de extra activiteiten die je kan bijboeken zijn aan te raden!
Slovenië
Karst
Amstelveen
Het is onwerkelijk, ik heb zo genoten van de reis. Buiten de mensen die mee waren om was het altijd zo leuk. Het is enige dat is, is dat we echt iedere dag bezig waren en dat we daardoor bijna geen tijd hadden om te beseffen van joh. We zijn in Thailand kijk wat we doen. Onze reisleidster Meaw, echt handjes omhoog. Wat een topper is dat, ze nam ons mee in de Meaw Family en we hebben met zijn alle ons dood kunnen lachen om haar, wat een schat van een vrouw.
Nikki
Schiedam
Fantastische trip! Veel gezien en gedaan, met een hele gezellige groep en een geweldige reisleidster!
9 August 2026
Britt
Oss
De reisleiding en chauffeur (Ina en Albijon) waren onwijs gezellig aan probeerden echt in de groep mee te gaan, ook de optie voor een lokale voetbalwedstrijd is doorgegaan en de chauffeur ging mee! Geweldige ervaring, pittige hikes, leuke avonturen. De kuststad was wel heel klam en 1 lunch was niet geweldig. Voor de rest een 10/10 aanrader en ik denk vooral door de reisleider en chauffeur dat er zoveel hechtheid en plezier tijdens het reizen en de activiteiten naar boven is gekomen.
8 August 2026
Dion Brobbel
Vlaardingen
Zowel de reis al de groep was erg om te genieten. Onze gids Ina en onze buschauffeur Albjon waren zeer professioneel en lieten prachtige dingen van het land en de cultuur zien.
8 August 2026
Ronan
Leusden
De reis was ontzettend mooi. De natuur in Georgië is prachtig, maar Georgië heeft ook een hele mooie cultuur. Er waren veel leuke activiteiten, zoals raften en hiken.
7 August 2026
Maureen
Kampen
De reis naar Bali, Gili T en Lombok was zeker leuk. Ik vond echter de reisdagen erg lang en de vrije tijdsmomenten waren erg beperkt, wat ik beide niet had verwacht toen ik het reisschema vooraf doornam. Voor mij oogde deze reis vooraf erg relaxed en daar moet ik toch even op terug komen. Mocht je houden van authentieke ervaringen dan zou ik voor een andere reis(maatschappij) gaan, maar wil je Indonesië zien met groepsgenoten en de bekendere, meer toeristische plekken tof vinden, dan is deze reis top!
Waar ben je op reis geweest?
Indonesië (Bali, Gili, Lombok)
Beveelt niet aan
4 August 2026
Yvet
Enschede
Hi, dank voor het delen van je ervaringen. De Bali & Lombok reis heeft een programma waarin je zelf keuzes hebt om het zo relaxt of actief te maken zoals je zelf wilt. Een paar reisonderdelen staan vast, zoals in Tetebatu, en reisdagen zijn uiteraard onvermijdelijk. Die onderbreken we met stops bij o.a. watervallen. Mogelijk heeft de groep er het meest uit willen halen door veel activiteiten te willen doen. Je was echter vrij om het relaxter aan te doen.
Het is jammer dat je, voordat je de reis boekte, geen contact met ons op hebt genomen. Als je op zoek bent naar authentieke ervaringen is Bali & Lombok wellicht niet de meest geschikte reis. We zouden je dan eerder aangeraden hebben om naar Sri Lanka of Vietnam te gaan. De reizigers die kiezen voor een reis naar Bali & Lombok vinden het leuk om wat authentieke ervaringen op te doen, maar niet te veel.
Ik zou je aanraden om de volgende keer met de reisorganisatie te checken of het een reis is die bij jouw verwachtingen past. Wij zijn in ieder geval toegankelijk en open om je de juiste verwachtingen mee te geven.
Ik heb echt een geweldige reis gehad. Helaas had onze groep veel pech. Veel mensen ziek en in dat geval was het fijn als er een tweede gids bij was om diegene op te vangen. Verder had ik de reis geboekt omdat hij volgens de site erg rustig leek. Helaas was het een heel stuk intensiever dan ik dacht. Iets meer ruimte was prettig geweest. Of een extra dag bij alles of iets laten
Indonesie bali
4 August 2026
Lisa
Amersfoort
Hi Lisa, dank je wel voor het delen van je ervaringen. Een van de reizigers moest helaas naar het ziekenhuis. Er is iemand van het lokale kantoor met haar meegegaan, zodat de lokale reisbegeleider bij de groep kon blijven. Een tweede begeleider is niet haalbaar. Dat zou ervoor zorgen dat de reizen duurder worden. Zou je bereid zijn om meer te betalen voor een tweede begeleider?
Het programma van deze Bali, Gili & Lombok reis kun je zo relaxt of actief invullen zoals je zelf wilt. Een paar programma onderdelen staan vast. De andere opties zijn keuze mogelijkheden. Je was vrij om hieraan mee te doen of niet. Mogelijk heeft de groep alles eruit willen halen, maar het was zeker ook mogelijk om gas terug te nemen of de ruimte voor jezelf te nemen.
Heel veel gezien, meegemaakt, beleefd en geleerd. Zowel over de geschiedenis van het land als de cultuur en alles ertussenin. Actief was ook heel erg leuk. Genoeg variaties van dag tot dag.
Bosnië en Herzegovina
3 August 2026
Johan
Musselkanaal
De organisatie van Travelaround is ontzettend goed geregeld. De planning loopt soepel en alles is geregeld bij aankomst en wordt in goede banen geleid door een lokale gids die veel kennis en ervaring heeft. De planning was wel erg vol. Meerdere dagen achter elkaar weinig kunnen slapen door late terugkomst bij het hotel en vervolgens vroeg er uit om weer een hele drukke dag te gemoet te gaan.
Bosnië Herzegovina
30 July 2026
Leon
Wildervank
Hi Leon, we hadden via de email al even contact over je feedback. Dank je wel voor het delen. We gaan met onze lokale organisatie een vernieuwd plan maken voor volgend jaar, zodat de balans tussen activiteiten en rust verbeterd wordt. Irhad had ook aangegeven dat we een paar dingen kunnen verbeteren.
Een leuke en actieve vakantie met verschillende activiteiten waarbij je elke dag weer wat anders hebt.
Spanje
29 July 2026
Ella
Beverwijk
Echt ontzettend genoten van de prachtige natuur en de leuke, lieve mensen die we onderweg hebben ontmoet. De chauffeur tevens reisleider Adrian heeft zijn enthousiasme zeker over weten te brengen en zorgde ervoor dat wij elke keer weer veilig naar de volgende bestemming werden gebracht.
Noord-Ierland & Ierland
29 July 2026
Eline
Hazerswoude Rijndijk
De activiteiten waren leuk en goed georganiseerd. Wel had ik het fijn gevonden als de reis één dag langer in Praag had geduurd, zodat er meer tijd was om de stad te ontdekken.
Tsjechie decin-Praag
25 July 2026
Quido
Ouderkerk aan den IJssel
Alles ging goed volgens de planning
Tsjechië
25 July 2026
Niels
Weesp
Een hele leuke vakantie gehad met leuke activiteiten en een gezellige groep mensen. Alles was goed geregeld
Kobarit Slovenië
22 July 2026
Joost de haas
Eersel
Redelijk goed georganiseerde vakantie! Waren wel wat puntjes wat ik wat minder vond. Niet alles wat er in het reisprogramma staat hebben we gedaan. Ook kloppen de tijden die er bij staan ook niet altijd. De reisleider was een Albanees, moest ik eerst aan wennen want had ik nog niet eerder gehad. Uiteindelijk fijn want hij sprak de taal vloeiend en wist de ins en outs. Ook 1 keer gehad dat er een reisgenoot alleen op een kamer moest slapen en dat was niet leuk. Het reisprogramma is wel goed verdeeld qua inspanning/ontspanning.
6 July 2026
Rozemarijn
Ik heb gewoon onwijs genoten van de reis naar Albanië. Alles was goed geregeld, de activiteiten waren leuk, de gids en de buschauffeur waren gezellig en goed, de groep was heeeel erg fijn. Dat alles maakte de totaalervaring gewoon heel erg top.
4 July 2026
Lieke
Amsterdam
Hele vette reis door een heel mooi stuk van Georgië. Veel gezien en gedaan. De activiteiten waren heel leuk en de accomodaties waren goed. Leuke gids die veel kan vertellen over de omgeving en wat je kan doen als je vrije tijd hebt.
3 July 2026
Benthe
Hoorn
Een fantastische lokale gids neemt je mee op pad. Rusa haar passie voor Georgië werkt aanstekelijk. Ze brengt je op verrassende plekken en spreekt bovendien zeer goed Engels. De groep voelde snel vertrouwd, we toostten vele malen op de vriendschap. Voor bepaalde activiteiten kwam ik uit mijn comfortzone, de veilige groepssfeer liet toe dat ik mijn grenzen kon verleggen. Dankbaarheid, een pak onvergetelijke herinneringen en nieuwe Nederlandse vrienden houd ik eraan over. Groetjes uit België.
26 June 2026
Fien
Meulebeke, België
Leuke wandelvakantie met voldoende afwisseling en top accomodaties. De lokale gids was echt een super toevoeging.
18 June 2026
jany De lille
Terneuzen
Travel Around organiseert avontuurlijke rondreizen voor nieuwsgierige reizigers tussen de 18 en 39 jaar, die buiten hun comfortzone durven te reizen, in contact met de lokale bevolking, de natuur en nog onbekende andere jonge reizigers. Stel je open voor het onverwachte! Je krijgt er herinneringen voor het leven voor terug.
Wij brengen je graag samen met reizigers die zich in dezelfde levensfase bevinden en dus ongeveer even oud zijn als jij. Samen ga je het avontuur aan, onder begeleiding van een lokale reisbegeleider
Oudegracht aan de Werf 27
3511 AL Utrecht