Laden reviews...
65 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de ruime wijnkeuze en snelle levering. Het aanbod en de service worden regelmatig als betrouwbaar en vriendelijk beoordeeld. De winkelervaring kenmerkt zich door duidelijke informatie en aantrekkelijke prijzen. De algemene toon is positief en wijst op gemak en vertrouwen.
Goeie wijn besteld die ik bijna nergens kan vinden vervolgens binnen 2 dagen geleverd helemaal top
8 August 2026
Bruce
Amsterdam
Na lange tijd op zoek geweest te zijn naar een goede wijnhandel zijn we uiteindelijk uitgekomen bij Wijn.com. In eerste instantie 2 doosjes besteld, dit verliep keurig en snel. Inmiddels weer een nieuwe bestelling geplaatst. Goed aanbod van (ook) betaalbare wijnen. Zeer tevreden!
7 August 2026
Johan
Barendrecht
Bij een etentje in Hoek van Holland kregen we een heerlijke Chardonnay CYRICE geserveerd. Deze was zo lekker dat we direct 6 flessen hebben besteld. Daarvan hebben we geen spijt!
Beveelt niet aan
3 August 2026
Edwin
Maassluis
en …..goede wijn!
2 August 2026
Alfred
Lelystad
Een prima bedrijf met heel veel informatie en kennis een lust om daar te kopen. Een uitgebreide website, heel overzichtelijk ook als niet wijnkenner.
19 July 2026
Jaco
Schiedam
Eerst gebeld ,zeer vriendelijk en snelle levering .
17 July 2026
Anja
Uithoorn
Prettige opvolging en werd netjes teruggebeld na vraag over levering!
16 July 2026
Jelle
Leusden
Beste Jelle,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u onze klantvriendelijkheid en service als prettig heeft ervaren. Graag tot een volgende keer bij Wijn.com!
Team wijn.com
De website van Wijn.com is overzichtelijk met een duidelijke omschrijving bij iedere wijn. De bestelling van mijn gekozen wijn verliep vlot en alles was goed verpakt en in goede staat ontvangen.
15 July 2026
Beste Fred,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u onze website als overzichtelijk heeft ervaren en dat de omschrijvingen u hebben geholpen bij het maken van uw keuze. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen bij Wijn.com!
Team wijn.com
Snel geleverd en heerlijke wijnen.
15 July 2026
Petra
Beste Petra,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de wijnen goed in de smaak zijn gevallen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende bestelling. Veel wijnplezier!
Team wijn.com
Correct en snel geleverd voor een goede prijs.
23 June 2026
Jos
Barneveld
Beste Jos,
Bedankt voor je review! 🍷 Fijn om te horen dat alles correct en snel is geleverd tegen een goede prijs. Graag tot een volgende bestelling!
12 June 2026
Carla
Sassenheim
Beste Carla,
Bedankt voor je review! 🍷 Fijn dat je tevreden bent over onze snelle service. Graag tot een volgende bestelling!
8 June 2026
Niek
Huizen
Beste Niek,
Bedankt voor je review! 🍷 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.
Team wijn.com
Mijn oorspronkelijk zending bleef steken bij PostNL en er werd met spoed een 2e soortgelijke zending verstuurd. Nog bedankt bij deze.
28 May 2026
Ruud
IJmker
Beste Ruud,
Bedankt voor je mooie woorden! 🍷 Fijn dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen toen de zending vertraging opliep. Service staat bij ons voorop. Veel plezier met de wijn en graag tot een volgende keer!
Team wijn.com
Ruime keus, goede omschrijvingen en prima service.
18 May 2026
Jaco
Schiedam
Beste Jaco,
Bedankt voor je mooie review! 🍷 Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment, de omschrijvingen en onze service. Graag tot de volgende keer!
Team wijn.com
Grote sortering wijnen met uitgebreide omschrijvingen en snel geleverd.
11 May 2026
Beste Fred,
Bedankt voor je review! 🍷 Fijn om te horen dat je ons ruime assortiment, de uitgebreide omschrijvingen en de snelle levering waardeert. Graag tot een volgende bestelling! 🥂
Team wijn.com
Wederom 2 doosjes met wij besteld en zoals beloofd op de site de volgende dag in huis. Ik zeg Proost!
6 May 2026
Ronald
Kapelle
Beste Ronald,
Wat fijn om te horen dat ook deze bestelling weer naar wens is verlopen en dat de wijn zoals beloofd de volgende dag bij je in huis was. Daar doen we het voor!
Veel plezier met de wijn en inderdaad: proost! 🥂 We kijken uit naar je volgende bestelling!
Team wijn.com
Goede ervaring met wijn.com. Doos De Toren Fusion V 2021 gekocht tegen een scherpe prijs dankzij de 12 halen 11 betalen actie. Website werkt prima, al is de vormgeving wat oubollig. Zoekfunctie en bestelproces zijn duidelijk en eenvoudig. Levering was snel, goed verpakt en communicatie netjes. Assortiment is breed en prijzen zijn vaak concurrerend. Prima partij om te bestellen.
2 May 2026
Maarten
Beste Maarten,
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen, het bestelproces, de snelle levering en natuurlijk de De Toren Fusion V 2021.
Wat betreft de website: daar heb je zeker een punt. Achter de schermen zijn we druk bezig met vernieuwingen en verbeteringen om de website een modernere uitstraling en nog betere gebruikerservaring te geven. We hopen je daar in de toekomst positief mee te verrassen.
Zie boven
17 April 2026
Alfred
Lelystad
Beste Alfred,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, de snelle uitvoering en ons assortiment.
met vriendelijke groet,
Team wijn.com
Goede prijs en snelle levering
12 April 2026
Wouter
Reeuwijk
Beste Wouter,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs en de snelle levering.
met vriendelijke groet,
Team wijn.com
Wir haben einen Yuzu Sake sehr lange gesucht, der uns schmeckt und haben ihn bei Wijn.com als Nihonsakari Yuzu Sake gefunden. Mega lecker und sehr angenehm, besonders mit einem Stück Eis im Glas.
10 April 2026
Soeren
Rellingen
Soeren,
Vielen herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie Ihren Nihonsakari Yuzu Sake bei uns gefunden haben und er Ihnen so gut schmeckt.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn erg blij dat u uw Nihonsakari Yuzu Sake bij ons heeft gevonden en dat hij zo goed smaakt.
Mit freundlichen Grüßen,
Wijn.com
Heeft een duidelijke site, fijn om per fles te kunnen bestellen. Snelle levering. Ik kan het zeker aanbevelen.
31 March 2026
Mia
Zuidplas
Beste Mia,
Hartelijk dank voor uw mooie recensie!
Wat fijn om te horen dat de wijn goed in de smaak valt en dat alles prima verzorgd was.
Dank u ook voor uw aanbeveling en de mooie woorden over onze snelle levering. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor een volgende bestelling.
zie boven
30 March 2026
N
Nuth
Beste N,
Hartelijk dank voor uw positieve recensie!
Wat fijn om te horen dat uw bestelling de volgende dag netjes en goed verpakt is geleverd.
Hele goede service!
27 March 2026
MC
Maastricht
Beste MC,
Hartelijk dank voor uw fijne reactie!
Wat geweldig om te horen dat u onze service als supergoed heeft ervaren.
Team wijn.com
Zoals beloofd zeer correct geleverd voor de tijd die ook.aangegeven was. Geniet nu al volop van mijn heerlijke wijntje
23 March 2026
Marianne
Soesterberg
Beste Marianne,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve recensie!
Wat fijn om te horen dat alles naar wens en precies op tijd is geleverd, zoals beloofd. Daar doen we het voor.
Team wijn.com
De bestelde wijnen in goede orde ontvangen. Jammer was dat de wijn niet de door mij gewenste dag bezorgd werd maar een dag later. (op een dinsdagochtend besteld, gewenste dag van bezorging was donderdag maar de uiteindelijke bezorging werd vrijdag)
2 March 2026
Beste Fred,
Hartelijk dank voor uw bestelling en uw bericht. Wat fijn dat de wijnen in goede staat zijn aangekomen! Het spijt ons dat de levering een dag later plaatsvond dan u had gehoopt.
Team wijn.com
Achter wijn.com zit een enthousiast en gedreven team van wijnprofessionals en vooral ook -liefhebbers – er stroomt nog net geen wijn door onze aderen. Behalve wijn.com runnen we ook Wijnhuis Oranje. Deze klassieke wijnzaak is al jaren een begrip in Schiedam. We hebben zodoende niet alleen een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, maar beschikken ook over een bijzonder uitgebreid assortiment waarin altijd wel iets van uw gading te vinden is. Van jong tot oud en van borrelaar tot connaisseur, iedere wijnliefhebber kan bij wijn.com z’n hart ophalen.
Waar het werk bij goede wijnmakers begint in de wijngaarden, begint het voor ons bij het selecteren van de wijnen die we aanbieden. We nemen het importeren dan ook bijzonder serieus: een wijn waar we niet 100% achter staan komt er simpelweg niet in. Om garant te kunnen staan voor de prijs én de kwaliteit, kopen we altijd direct bij de wijnboer, zonder tussenhandelaren. Dankzij deze persoonlijke relatie kennen we de visie en werkwijze van onze producenten door en door. Voordat nieuwe wijnen daadwerkelijk in de schappen belanden proeven we ze bovendien meermaals met een team van professionele proevers. Zo koopt u bij ons altijd de beste wijnen, voor een eerlijke prijs.
Oranjestraat 10
3111 AP Schiedam