Zeer goed en vriendelijk geholpen

De Yucca en olijfboom in pot waren nog mooier dan verwacht! En wat een service van dit bedrijf. Een dikke 10

Waar voor je geld en erg vriendelijk

Goede service en een mooie boom gekregen die mooi past in onze tuin. Werd keurig gebeld toen hij er bijna was met afleveren.

Gewoon top!

Zeer tevreden Als je vragen hebt krijg je snel een reactie. Bestellingen worden snel bezorgd Personeel is zeer vriendelijk. Zijn zeer kundig in hun vak

Van begin tot het einde top. Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Toppers

Goede snelle service !

Heel fijn contact gehad met Noud, goed advies over de palmbomen gehad. Hij kwam ook snel leveren. De prijs kwaliteit verhouding is ook uitstekend. Echte aanrader om hier je bomen te bestellen.

Snel, correct en persoonlijk

Per app overleg gehad. Zelfs foto’s gekregen van de boom die we hebben gekozen. De volgende dag werd de boom persoonlijk afgeleverd met een strik er om. Was voor een kado. Kortom Chapeau!!!

Super service

Erg prettig contact gehad via WhatsApp. Ik werd snel en vriendelijk geholpen, kreeg duidelijke foto’s toegestuurd en de service bij de bezorging was ook top. Absoluut een aanrader om hier te kopen

Goede service en prachtige boom

Super vriendelijke en goede service. Goede hulp bij uitzoeken van de boom. Gratis bezorging. Echt prachtige bomen.

Communicatie verliep soepel, punctueel geleverd en de boom en potten zijn prachtig! Daarnaast een duidelijke uitleg voor de verzorging. Kan ze zeker aanraden!

Helemaal top

Snel, vriendelijk, toegankelijk, kundig.

Kwaliteit en service zijn top!

Makkelijk om contact en afspraken te maken met dit bedrijf. Geweldige service en aflevering!

Erg tevreden

Snelle levering en goed contact via de whatsapp!

Prachtige boom, zeer snel bereikbaar, meedenkend, adviserend, nemen even tijd om je vragen te beantwoorden als de boom geleverd wordt, prettig contact en klantvriendelijk.

Geweldige service!

Super goede en snelle service. Persoonlijk advies opmaat en en de boom is prachtig. ‘s avonds een whats appje gestuurd, volgende middag de boom geleverd.

Super service en prachtige boom!

Wij zijn enorm blij met de prachtige olijfboom met mooie pot die Noud bij ons heeft geleverd. Noud is snel en prettig in contact en heeft ons heel goed advies gegeven!

Zeer goede service

Bij vragen krijg altijd gelijk antwoord, zowel telefonisch als via Whatshap. Heel vriendelijk en meedenkend geholpen. Ga zo door !!!

Prachtige olijfboom en geweldige service

Van het goede advies om bijvoorbeeld de olijfboom in de juiste grond te zetten tot een mooie pot en het thuis afleveren. En ik woon niet echt om de hoek!

Goede service. En advies

Meteen afspraak kunnen inplannen Dag erna al bezorgt Vriendelijk behulpzaam en goed advies Toppers

Perfect!

Duidelijke site, prima contact met Noud en topbomen geleverd gekregen. Zeker aan te bevelen!

Geweldig!

2m lange olijfboom online besteld, die een paar dagen later gratis op de eerste verdieping wordt geplaatst.

Toppp

Harde werker goede service

Topservice en snel geleverd!

Evergreens heeft een mooie olijfboom compleet afgeleverd in de pot en in onze tuin gezet. Super goede service en snel geleverd.

Goede service en contact

Hele fijn contact en tips gekregen. Met name met Noud vakkundig en netjes. Geen vraag is teveel heel fijn. We gaan dit bedrijf zeker aanraden bij vrienden

Simon Stevinstraat 15

5916 PZ Venlo

0031 6 31 497 846

Over Evergreens

Dé leverancier voor groenblijvende bomen en planten!