Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en correcte producten. Ze waarderen deskundige en behulpzame ondersteuning. De algehele ervaring is soepel en betrouwbaar met heldere communicatie. De service laat een positieve indruk achter voor toekomstige samenwerking.
Eastron meter snel geleverd en het juiste product.
13 March 2026
Johan
Capelle aan den IJssel
Heel vlot en correct afgehandeld
13 March 2026
Kris
9111 Belsele België
Bedrijf met kennis en support op maat!
30 June 2025
Ahmet
Vlaardingen
Snel geleverd, handig te bestellen en breed gamma. Enige minpuntje is sommige zaken die niet altijd op stock zijn, maar dan nog vlot geleverd.
16 June 2025
Kurt
Herent
Is in vergelijking met andere aanbieders goed geprijsd
11 June 2025
Rik
Wormerveer
Materiaal besteld voor een project, en alles kwam op tijd en de juiste artikelen
29 April 2025
E.J.
Wormerveer
Goed telefonisch bereikbaar. Vlotte en correcte levering.
22 April 2025
A.
Baarn
In eerste instantie was ik zeer sceptisch en op mijn hoede: kWh meters die als niet voorradig op de website stonden waren toen ik belde toch voorradig en toen ik moest afrekenen werkte de IDeal betaling niet en moest ik op een andere manier betalen. Via streetview kon ik het pand van het bedrijf ook niet vinden.Kwam allemaal verdacht over. Waren weinig reviews te lezen op internet (daarom nu ook een review van mij) maar uiteindelijk prima telefonisch geholpen door medewerker en alles netjes op tijd en correct geleverd. Eind goed al goed.
22 April 2025
Willy
Uden
Duidelijke webshop en snelle levering
15 April 2025
Christian
Waregem
Bestelling ging vlot en documentatie is beschikbaar en duidelijk
20 December 2024
Cristo
Winterswijk
Had met spoed een aantal spoelen nodig. Om 15:00 gebeld en ik kon ze de volgende dag om 8:00 afhalen!
11 July 2024
Rick