Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
waardeloze service beloven te bellen maar je hoort ze niet ********** zijn het
16 May 2026
Jose
Goes
Defecte fiets ontvangen die niet in elkaar te zetten is. Ze helpen mij niet aan een nieuwe fiets of bij het retourneren van deze. Bellen niet terug en mailen niet terug en als ze dat wel doen dan is dit met loze beloftes. Wacht inmiddels al ruim twee weken op hulp.
8 November 2024
Linda Greeve
Berkel
Goed afgehandeld, maar website is wat on overzichtelijk, vooral accesoires. Verzending conform afspraak maar geen track en track dat maakt het lastig om te zorgen dat je thuis kunt zijn.
29 September 2024
Luc
Doetinchem
Nadat de fiets niet binnen de beloofde 5 werkdagen werd geleverd, heb ik herhaaldelijk contact gezocht. Na veel bellen en mailen werd ik teruggebeld met meermaals valse beloften over wanneer de fiets wel zou komen. Nog altijd geen fiets en mijn e-mails worden genegeerd.
20 September 2024
David
Amsterdam
Goede fiets voor weinig geld. Geheel gemonteerd afgeleverd zoals afgesproken.
19 September 2024
gertie Van Dreumel
Venlo
de fiets werd zonder slot geleverd maar werd beloofd dat er gratis een slot voor de fiets zou worden verstrekt,maar fiets komt zonder
19 September 2024
Joanna
GRAVE
Online besteld en betaald. Kreeg geen email met bevestiging. Telefonisch niet bereikbaar. Email een maal beantwoord maar geen vervolg op belofte. Na 2 weken naar adres in Amsterdam gegaan. Kleine zaak maar heel druk. Eigenaar was gelijk behulpzaam en gaf uitleg en oplossing. Beloofde de e-bakfiets binnen 2 dagen te leveren.(Op een zondag.) En ivm niet meer te leveren model een duurder beter model te leveren. Inderdaad op zondag geleverd en tevreden over de e-bakfiets. Online en telefonische service waardeloos. Direct contact geweldig.
17 September 2024
Rob
Almere
I have bought a foldable bike for more than a week. But I can't ride it for one time, because the back tyre leake air, I can't pump any air into the back tyre
13 September 2024
Guorui
Marienpoelstraat 71 2334 CX Leiden
Bezorgtermijn op de site is onjuist. Zeer slechte en/of geen communicatie daarna. Niet op de afgrsproken dag geleverd. Verkeerde fiets gekregen (verkeerde kleur) en ook is de afgesproken slot niet meegestuurd. Kortom: een en al onvoldoende.
12 September 2024
YS
Rotterdam
Klanten service een groote drama. Ik bestel voor 15:00 uur. Stond dat volgende dag opsturen. Niet war. Na 4 dagen nog steeds geen fiets. Echte **********
7 September 2024
Arie
Amsterdam
Helaas is gratis slot nooit geleverd, ook geen reactie op emails daarover.
6 September 2024
Jeersche
Haarlem
Product als omschreven, goede prijs, kwaliteit. Snelle levering
3 September 2024
Winanda
Zwolle
Goed geholpen door de personeel en zoals afgesproken fiets geleverd.
Pat
Den haag
Er staat 2-5 werkdagen levering. Ik bel op de 4e dag en krijg als reactie dat de fiets op voorraad is en morgen binnen komt. Vervolgens krijg ik later de 6e dag te horen van het vervoersbedrijf dat de levering helaas die dag niet gaat lukken. En geen nieuw voorstel. Het verjaardagskado is dus veel te laat. Echt balen.
Brenda De Cloe
DORDRECHT
Bestellen is super makkelijk en de fiets is degelijk en mooi. Daarnaast is de bezorging ook nog super snel
Ella
Vlaardingen
Gebeld naar status van bestelling kreeg
26 August 2024
Hajar
Rdam
Vriendelijk geholpen, er werd moeite gedaan. Fiets moet nog binnenkomen maar hoe er vanaf bestelling tot nu gehandeld is, gewoon top!!!
24 August 2024
Mounia
Alphen aan den Rijn
Verkeerde fiets aan ons geleverd. Ze houden ons aan de lijn door beloftes te doen die niet nagekomen worden. Ondertussen lezen we nu ook dat je je geld niet terug krijgt bij retour. Kortom, haal (online) geen fiets bij deze winkel!
22 August 2024
S.
Den Haag
Ik was opzoek naar een nieuwe fiets voor mijn zoon en heb bij deze site een mooie en betaalbare fiets gevonden
19 August 2024
Ferdinand
Gendt
Heb een fiets besteld ! Hij is rij klaar gemaakt maar nog niet verzonden
16 August 2024
Tamara
Boxtel
Door een foutje van Wheelerz is bij ons de verkeerde fiets geleverd, kan gebeuren maar is natuurlijk voor beide partijen een vervelende situatie… Wheelers gaf aan dat de fout bij hun bedrijf lag en we zijn in gesprek gegaan. De fiets die geleverd was, was een duurder exemplaar temeer door bv de aanwezigheid van versnellingen op deze fiets. Ik kreeg de keuze om, zonder de meerwaarde te hoeven betalen, toch deze fiets te mogen houden of dat de fout hersteld zou worden en ik de fiets zou krijgen die ik besteld had. We zijn daar naar ieders tevredenheid uitgekomen. In principe is me dat 5 sterren waard maar, en dat heb ik hen ook in dat telefoongesprek gemeld, dat ik het wel als storend heb ervaren dat ik al de hele dag probeerde contact te leggen en dat dat nog op geen enkele manier was gelukt. De man vertelde flink onderbezet te zijn die dag en bood nogmaals zijn excuses aan. Kortom: Een eerlijk open en betrouwbaar bedrijf! Chapeaux!
14 August 2024
Ingrid
Hillegom
Mooie stevige fietsen voor een leuke prijs. Goede service, en vriendelijk personeel. 2 dezelfde fietsen besteld en via snelle verzending al snel thuis geleverd. Super!
11 August 2024
Indra
Zwolle
Nog steeds aan t wachten op een reactie, niemand reageert , bellen gaat ook niet hoop toch dat ik mijn fiets krijg anders kom ik het geld wel ophalen in de fysieke winkel.
6 August 2024
Kim Cruijs
Overloon
Fiets voor kleindochter besteld .is op voorraad. Leveren duurt erg lang. Moet na 5 werkdagen nog verzonden worden. Hoop hem nog binnen te krijgen voor haar verjaardag
5 August 2024
Theu jONKERGOUW
's-Hertogenbosch
geen goeie ervaring met hun
3 August 2024
mahjouba