Excellent service and quality

I bought Orijen Senior 11,4kg subscriptions and the delivery came the next day in a very eco friendly package and the food is fresh.

Vlot en goed geleverd kwaliteitsproduct

Goed geleverd. Met korting en gratis ivm abonnement.

Afleveren bestelling komt volgens afspraak aan.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Aanrader

Goedgeprijsd, netjes verpakt en snel verzonden. Duidelijke communicatie vwb bezorging, volgende keer bestel ik hier weer.

goede prijs en goede en snelle levering

vrij snel in huis tegen een goede prijs

Mijn bestelling werd correct en snel geleverd

Ik hoop dat het Renske hondenvoer deze prijs aanhoudt.dan bestellen we weer.snelle levering.

Top bedrijf met een supersnelle levering

Ik heb nu voor de tweede keer de AdTab voor katten besteld, omdat het product echt goed werkt. Mijn kat eet het tablet helaas niet zo op, maar als ik het vermaal en door het nat voer doe, komt het toch binnen. Het werkt heel snel en ben er uiterst tevreden over!

Supersnel en juist geleverd

De bestelling werd de volgende dag al geleverd. Echt heel snel in deze tijd. Alles wat ik besteld heb, zat er in. Kortom, ik ben tevreden

Heel tevreden met mijn bestelling

Scherpe prijzen

Bij de dierenarts betaal ik bijna 2x zoveel, zelfde product. Snelle levering. Onze kat vind ze heerlijk, hij slikt het tegen gewrichtspijn.

Eerste bestelling

Eerste bestelling ging goed. Voor toekomstige bestelling zal ik zeker Milo eerst benaderen.

Snel

Snelle afhandeling

Supers

Eerste x hier iets besteld en ben zeer tevreden ,snelle levering en goede communicatie

goed en snel

goede prijs en snel en netjes geleverd

Scherpe prijs en een snelle levering. Wij zijn erg tevreden

Super, wij zijn zeer tevreden

Super alles netjes en snel geregeld en geleverd wij ( de musketiers en personeel) zijn heel erg tevreden .

Top bedrijf

Mijn kat en.mijn portemonnee zijn er blij mee

Prima ervaring al diverse keren.

Geeft vertrouwen, prijs redelijk.

goede service

Geweldige service en super vriendelijke mensen

Fijne en betrokken dieren mensen

Op tijd geleverd

Doen wat ze beloven voor een scherpe prijs

Snelle levering en fijne producten!

Super . Snelle levering en goede prijzen

Gevonden wat ik zocht voor een mooie prijs en snelle levering

Koninginneweg 155 A3

1075 CN Amsterdam

Over Milo

Milo is een snelgroeiende online dierenwinkel gespecialiseerd in A-merk hondenvoer, kattenvoer en apotheekproducten. Onze missie is om de meest klantvriendelijke dierenwinkel van Nederland te zijn. Dit doen we met een fijne website, een assortiment van de hoogste kwaliteit en een ongeëvenaarde klantenservice. Zo winkel jij met een goed gevoel en krijgt jouw huisdier precies wat hij of zij nodig heeft. Bestellingen op werkdagen voor 22:00u heb je morgen in huis (maandag t/m zaterdag). Hierbij kan je zelf kiezen tussen PostNL, DHL, een pakketpunt of avondbezorging. Ook kan je bij ons 365 dagen gratis retourneren. Heb je een vraag of ben je op zoek naar advies? Je kan met ons bellen, chatten en e-mailen, we spreken je graag! We zouden het ontzettend fijn vinden als je een review of beoordeling achterlaat. Zo maken we onze service steeds beter en help je ook andere baasjes!