Laden reviews...
473 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral de snelle levering, de betaalbare prijzen en de betrouwbare service. Regelmatig wordt de duidelijke communicatie en de gemakkelijke bestelervaring genoemd. De verpakking is meestal goed en de producten arriveren in orde. Enkele beoordelingen geven aan dat er af en toe problemen zijn, maar deze worden doorgaans snel opgelost.
Het contact en de levering is top . Na levering problemen wat lag aan dhl Hebben ze mij top geholpen.
16 June 2026
Ilona
Beesd
Honing Zalf besteld in de middag de volgende dag al in huis Veel online shops beloven dat het de volgende dag in huis is maar niets is minder waar Milo maakt het waar! Top!!
16 June 2026
Loopeend
Reuver
Bij Milo mag je ook voor een laag bedrag iets bestellen, wat erg fijn is. Andere bedrijven hebben vaak een minimum bedrag. Verder werd het meteen opgestuurd. Dus 5 sterren waardig :-)
Sandra
Slootdorp
Het is helemaal goed ik kom weer bij jullie terug
Chiel
Raamsdonksveer
Overzichtelijke site en snelle levering.
Carien
LEEUWARDEN
Heel goede webshop, aanrader!
Rilana
Roermond
Goede service snelle levering Aan te raden
Bianca
Dendermonde
Commande arrivée rapidement. Articles à des prix compétitifs.
Werner
Belgique
Van bestellen tot afleveren gaat snel en is het goed verzorgd.
I
Haarlem
Ein feiner Laden, schnelle Lieferung, spart uns Fahrten zum Tierarzt, nur um Wurmtabletten zu bekommen
Claudia
Hemer
Ich bin sehr zufrieden.
Brigitta
Waldshut
Snel besteld, snel verstuurd
Nel
Heiloo
Betere producten dan gewoone dierenwinkels
13 June 2026
Laira
Den haag
Niets dan goede ervaringen met deze shop. Ruime selectie en snelle service. Ik ga nergens anders meer shoppen voor mijn hond!
13 June 2026
Corvin
Amsterdam
Had een probleem met het koeriersbedrijf, heb naar Milo gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan en hebben het gelijk opgelost.
Victor
Schiedam
Alles gut, keine Probleme, schnelle Lieferung.
Beveelt niet aan
ruslan
Bad schönborn
Op de website 1 dag maar door dhl wat langer geduurd. Kan webshop niks aan doen. Prima prijs!
Kristiaan
Leusden
Heel snel ontvangen. Bij Milo gaan we zeker nog kopen.
11 June 2026
Ronny
Roeselare
Besteld en meteen verzonden, erg goede ervaring
Els de Bruijn
Goor
Omdat er veel is uitverkocht
Beveelt niet aan
Maarten
Bocholt
Beste Maarten,
Bedankt voor je feedback. Op dit moment maken we een transitie door naar dierenapotheek. Rond deze tijd zullen sommige producten uit voorraad raken, maar daar komen andere mooie artikelen voor terug. We zullen er scherper op toezien dat dit ook op de website duidelijk is.
Fijne dag!
Met vriendelijke groet,
Thomas van Milo.nl
Ga zo door.
Koks
Eindhoven
Fast delivery and great products.
IHUSSANE
Wilrijk, Belgium
Toen ik het speeltje kreeg dacht ik met mijn hond old english bull maar alles wat ik bestel bij andere is 3 a 4 min en dit is nog steeds heel dus ja goed en sterk product
Mark
Schiedam
Alles volgens bestelling op tijd geregeld .
Wim
Rhoon
Snelle verzending in pakje dat door de brievenbus past….
Ade
Wormerveer
Milo is een snelgroeiende online dierenwinkel gespecialiseerd in A-merk hondenvoer, kattenvoer en apotheekproducten. Onze missie is om de meest klantvriendelijke dierenwinkel van Nederland te zijn. Dit doen we met een fijne website, een assortiment van de hoogste kwaliteit en een ongeëvenaarde klantenservice. Zo winkel jij met een goed gevoel en krijgt jouw huisdier precies wat hij of zij nodig heeft.
Bestellingen op werkdagen voor 22:00u heb je morgen in huis (maandag t/m zaterdag). Hierbij kan je zelf kiezen tussen PostNL, DHL, een pakketpunt of avondbezorging. Ook kan je bij ons 365 dagen gratis retourneren. Heb je een vraag of ben je op zoek naar advies? Je kan met ons bellen, chatten en e-mailen, we spreken je graag!
We zouden het ontzettend fijn vinden als je een review of beoordeling achterlaat. Zo maken we onze service steeds beter en help je ook andere baasjes!
Koninginneweg 155 A3
1075 CN Amsterdam