Laden reviews...
468 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral de snelle levering, de betaalbare prijzen en de betrouwbare service. Regelmatig wordt de duidelijke communicatie en de gemakkelijke bestelervaring genoemd. De verpakking is meestal goed en de producten arriveren in orde. Enkele beoordelingen geven aan dat er af en toe problemen zijn, maar deze worden doorgaans snel opgelost.
Mein Hund mag die Kausnacks gegen Würmer,alle drei Monate gibt es ein Snack,damit mein Hund gesund bleibt. Er mag die Snacks gerne essen.
6 June 2026
Lanaken
Goede ervaringen er mee
Jentine
Heerenveen
Ik heb hier al een paar keer kattenvoer vesteld en het was elke keer snelle levering en ook duidelijke mailtjes over mijn bestelling.
4 June 2026
Lisanne
Groningen
Snel en netjes geleverd. En goedkoper dan een ander.
4 June 2026
Angelique
Tilburg
Schnelle Lieferung, gerne wieder!
Lilia
Berlin
De levering duurde langer dan normaal.
Remy
OIRSBEEK
Snelle levering. Goede prijs.
Joris
Sint-Truiden
Bij een evt. Wijziging wordt dit stipt uitgevoerd.
Max
Schijndel
Snelle levering en een goede prijs.
Jeanny
Ulestraten
Heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen daarom vraag ik graag dit na te kijken me een bestelling bezorgen of terugbetaling
Beveelt niet aan
Peggy Van Ranst
Verrebroek
Beste Peggy,
Vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Je kan hiervoor het beste meteen contact met ons opnemen. Dan kunnen we je snel helpen. We willen namelijk dat iedere klant tevreden is.
We hebben je op 2 juni een mailtje gestuurd, maar helaas hebben we nog geen reactie ontvangen. Neem je alsjeblieft contact met ons op?
Met vriendelijke groet,
Thomas van Milo.nl
Mandy
Rotterdam
Lieferung erfolgte sofort. Meine Katze verträgt und mag nur die Tabletten und ich finde das für den Preis ok
Aga
Hamburg
Super en snel in huis
Mijntje
Hoorn
Een beetje jammer dat ik niet verwittigd werd dat mijn bestelling in 2 keer zou verzonden worden ,ik wist het pas nadat ik mail stuurde om te vragen wanneer de rest zou geleverd worden, ze hebben zich wel verontschuldigd voor het ongemak
brigitte vermeersch
Ichtegem
goede ervaring mee
diana
Nijmegen
Yvonne
Heerlen
Goede prijs en snelle levering
Rob
Heiloo
Pakje verloren gegaan met de post, maar kreeg snel een oplossing en een terugbetaling
Joeri
Jodenstraat 11. 3440 Zoutleeuw
Helemaal goed snelle levering
Hein
Gelselaar
Alles super geklappt,immer gerne wieder.
Hartmut
Westerlo
30 May 2026
Daan
Arnhem
Milo is een snelgroeiende online dierenwinkel gespecialiseerd in A-merk hondenvoer, kattenvoer en apotheekproducten. Onze missie is om de meest klantvriendelijke dierenwinkel van Nederland te zijn. Dit doen we met een fijne website, een assortiment van de hoogste kwaliteit en een ongeëvenaarde klantenservice. Zo winkel jij met een goed gevoel en krijgt jouw huisdier precies wat hij of zij nodig heeft.
Bestellingen op werkdagen voor 22:00u heb je morgen in huis (maandag t/m zaterdag). Hierbij kan je zelf kiezen tussen PostNL, DHL, een pakketpunt of avondbezorging. Ook kan je bij ons 365 dagen gratis retourneren. Heb je een vraag of ben je op zoek naar advies? Je kan met ons bellen, chatten en e-mailen, we spreken je graag!
We zouden het ontzettend fijn vinden als je een review of beoordeling achterlaat. Zo maken we onze service steeds beter en help je ook andere baasjes!
Koninginneweg 155 A3
1075 CN Amsterdam