Het personeel is toppie

Je krijgt altijd antwoord op je vraag Het Zijn gewoon toppers hoor Henk

top service + top kwaliteit

meer dan 5 sterren waard!

Voor mij de beste en snelste levering ooit aangekocht via internet ooit! Schitterend snelle en perfecte communicatie bij de bestelling en nadien zeer snelle levering. Prijs kwaliteit 100% ok! Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Mijn beste internet-aankoop via webshop ooit. Dank U wel! Marc

snelle verzending en zeer tevreden met de kwaliteit

Mooie houten plantenbakken voor een fijne prijs. Ik ben er erg blij mee

Supersnelle levering

Door onduidelijk instructieboekje met slechte tekeningen is constructie onduidelijk en onnodig tijd

Als ik dit van te voren had geweten had ik deze tuinkas nooit besteld. Dit is voor een amateur haast niet te doen.

Goede ervaring

Netjes op tijd beleeft heren.

Volgende dag al geleverd . Nog nooit meegemaakt met hout echt netjes .

Goede aanspreekbaar en staat in voor garantie

Staat in voor correcte levering can fraai tuinmaterialen en plantenbakken

Zeer snelle levering!

Matig

Heb een schutters scherm besteld en is ook geleverd . Alleen is er schade aan het geleverde scherm . Vorige week maandag gebeld en gemaild maar kreeg geen reactie toen de woensdag maar eens gebeld ( 2e keer ) heb een mail gekregen dat het een omruil word en word zo spoedig behandeld.... zou 2 dagen voor de omruil levering bericht krijgen maar tot nu toe ( zaterdag ) nog niets ontvangen .... maandag maar weer eens achteraan gaan bellen waar mijn scherm blijft .

TOP

Zeer beleefde chauffeur en behulpzaam

Snelle levering maar service tot aan de voordeur....

Ik schrijf niet snel een slechte review maar dit mag zeker gedeeld worden en hoop dat het voor een ieder een waarschuwing zal zijn. In April een houten bloembak besteld bij Tuintoppers, werd bezorgd enkel met soort van tyraps verpakt waardoor de hoeken een beetje beschadigd waren. Schroeven ook niet compleet, vervelend maar dat laatste kan een keer gebeuren en een nieuwe schroef is zo gekocht en een likje verf doet wonderen. Wel gereclameerd en meer dan een week moeten wachten op antwoord nadat ik zelf weer heb gemaild waar de reactie bleef. Vervolgens een compensatie ontvangen van 5 euro. Prima opgelost. Na gebruik van 2.5 maand verzakt de hele bodem. Het is een bloembak dus planten inpotten zou moeten kunnen lijkt me. Weer gereclameerd en na 1.5 week de reactie ontvangen nadat ik zelf weer contact opgenomen heb. Ik ontving de reactie dat ik het verkeerd gemonteerd zou hebben en dat men het verder niet zou oppakken want er was al eens service verleend.....Heel bijzonder dee reactie. Conclusies worden gelijk getrokken terwijl men het product niet eens heeft bekeken en het idee dat er wellicht iets mis is gegaan bij productie of dat de bodem toch een onzichtbaar beschadigd was (het is tenslotte hout) komt niet bij ze op....... Eindconclusie, ik blijf zitten met een kapotte bloembak en mag het verder lekker zelf uitzoeken. Zou niemand aanraden bij dit bedrijf iets aan te kopen want ze geven echt service tot aan de voordeur....

Prima maar wel meehelpen

Service en bestellen: makkelijk, snel, en vetalen achteraf mogelijk. Met bezorgen moest er wel meegeholpen worden om de palen voor onze pergola binnen de tuinhekken te leggen.

Soepele service!

Ik wilde achteraf nog iets aan de bestelling toevoegen en dat was binnen no time geregeld!

Snelle levering, solide en mooie plantenbak!

Ik ben zeer tevreden over de enorm snelle levering! Ben hartstikke blij met de plantenbak, die ook nog eens leuk geprijsd is, dus absoluut een aanrader.

Op het moment dat ik een kliko ombouw wilde bestellen was deze niet voorradig. Ik werd hier netjes per mail persoonlijk over geïnformeerd met de vraag of ik een berichtje van hen wilde zodra deze weer voorradig was. Die weken later ontving ik weer netjes een persoonlijke mail dat ze er weer waren! Blij met onze kliko ombouw!

Vandaag 6 schutting delen besteld, morgen al in huis! Top!

Goede snelle service.

Matige service

Ik heb 7 schapen hekken besteld, 2 deurtjes maar de twee deuren zijn bij levering al verroest bij de scharnieren. Dit aangegeven en krijg als reactie dat het gewoon werkt en mocht er iets mee zijn in de toekomst ik het moet laten weten en ze het dan opnieuw beoordelen. Nou, er is nu al iets mis mee, het is verroest! Dat heb ik niet besteld! Aangegeven dat ik nieuwe niet verroeste wil want wij nemen ze mee naar ons vakantie huis in Spanje dus het NU opgelost wil hebben. Het is geen bestelling van 20,- euro waar ik het zo even bij laat. Mag toch een beetje kwaliteit verwachten.

Tuintoppers daar kan je van op aan

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Zelfs extra gekregen. Enorm vriendelijke en behulpzame chauffeur Chapeu

Helemaal top

Zoals afgesproken en op tijd geleverd

p e r f e c t

ze belden uit zichzelf even terug .. pergola was binnen 2 dagen binnen .. TOP ..

Super product is perfect

Plantenbakken besteld van hout zijn echt TOP

Top voor TuinToppers

Prijs/ Kwaliteit uitstekend. Perfecte bezorging door een zeer behulpzame bezorger. Ondanks de hitte 52 lange vlonderplanken achterom gebracht. Alle planken zijn recht en van goede kwaliteit TuinToppers kan ik absoluut aanbevelen.

1 bestelling en 2de bestelling

De eerste bestelling was helemaal super, voor 12-en besteld en zelfde dag verstuurd en volgende dag ontvangen door GLS. Omdat ik tekort besteld had, meteen de vongende dag weer dezelfde bestelling gedaan, voor 12-en en direct verstuurd, echter had ik meerdere artikelen en is er 1 niet aangekomen. Geen contact met GLS en ook geen contact met tuintoppers. Het artikel is nog steeds zoekende…

Francois Haverschmidtwei 2

8914 BC Leeuwarden

Over TuinToppers

Welkom bij Tuintoppers.nl, dé online bestemming voor iedere tuinliefhebber die zijn of haar buitenruimte wil transformeren tot een paradijs van plezier en groen. Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw tuinbehoeften te voldoen, met een focus op de inrichting en het verfraaien van uw tuin. Bij Tuintoppers.nl zien we uw tuin als een verlengstuk van uw huis, een plek waar herinneringen worden gecreëerd. Daarom bieden we een breed scala aan producten, waaronder stijlvolle tuinbanken, bloembakken, duurzame tuinschermen, hoogwaardige planken en palen, kindvriendelijke zandbakken en speeltoestellen, en praktische kweekbakken. Elk product is geselecteerd met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek, om u materialen te bieden die perfect passen bij uw tuinontwerp. Onze gebruiksvriendelijke website zorgt voor een eenvoudige en plezierige winkelervaring. Of u nu streeft naar een frisse nieuwe uitstraling voor uw tuin, een speelse hoek voor de kinderen wilt creëren, of zelf groenten en bloemen wilt kweken, bij Tuintoppers.nl vindt u alles wat u nodig heeft. Met gedetailleerde productbeschrijvingen, heldere foto's en handige tuintips helpen we u de ideale keuzes te maken voor uw tuinprojecten.