Geweldige service

Zeee goed

Goede producten- snelle levering

Wij hebben Schapenhek besteld en was snel geleverd - ook de tijd en datum van levering waren conform afspraak- altijd zeer goede ervaringen mee. Een aanrader !!

geweldig

super snelle levering en product zoals beschreven

Snelle en keurige levering.

Teleurstellende kwaliteit – eerder een ruwe werktafel dan een meubel

Ik heb deze oppottafel gekocht met het idee een degelijke en esthetische tuinwerktafel te krijgen, maar de realiteit valt behoorlijk tegen. De afwerking is ronduit pover. Het contrast met de foto's op jullie website is enorm. De houten bakken zijn simpelweg geniet, met duidelijk zichtbare schietgaten. Dat oogt goedkoop en onafgewerkt. Het hout zelf is ruw, met zichtbare vlekken van het impregneermiddel. Dat geeft het geheel een slordige uitstraling, eerder alsof het om een half afgewerkt bouwpakket gaat dan om een afgewerkt product. Ook qua materiaal voelt dit niet als een duurzaam of kwalitatief meubel. Het lijkt eerder ontworpen als een puur functionele werktafel voor licht gebruik, niet als iets dat je met plezier in je tuin of op je terras zet. Voor deze prijs had ik op zijn minst een betere afwerking verwacht. Er zijn vergelijkbare modellen op de markt rond €40–€100. Een enorme teleurstelling. Ik begrijp nu waarom de prijs verlaagd werd van 299€ naar 199€. Dit krijg je niet verkocht in een toonzaal.

produkt voldoet aan de verwachting

top

Je recommande vivement. Prix, qualité et transport au top..!

Bezorger belde omdat hij erg vertraagd was. Ipv 21:30 kwam hij om 22.30. Geen probleem, zeker niet na zijn correcte belletje.

Uitstekend.

Snelle levering. Goed contact en het product komt overeen met de beschrijving.

Alles zoals het hoort

Jammer dat ik geen foto kan toevoegen.

Mooie tuinpoort

Mooie tuindeur gekocht inclusief hang en sluitwerk Snelle levering Prima service Ben er heel blij me

het mikpunt van spot voor de buurt

De beschrijving vermelde VIERKANTE palen van 4,5cm. Ik had dus metalen grondankers van 4,5 op4,5 gekocht. Toen ik bij de invalide vrouw waar ik het moest monteren, aankwam, zag ik dat de kopmaat van die palen 4,5 op 6 was! Daardoor heb ik het in 2 dagen moeten monteren, want ik moest eerst een stuk (met de hand) afzagen om de palen in de ankers te krijgen. Bij een paneel vielen de palen van af, want de 2 vijzen(weinig vijzen voor een paneel van 1,60m aan een paal te bevestigen) waren afgekrakt! Het kwam omdat de paal heel krom was en ik heb het nooit recht kunnen krijgen. Dit is de reden waarom iedereen die die rozenboog ziet, denkt dat ik een knoeister ben. Bovendien was het hout van die paal gespleten. Veel geld voor weinig kwaliteit!

Product echt de volgende dag geleverd!

Mijn pergola is netjes de dag na bestelling geleverd. Helaas is 1 dwarsligger krom, maar kan het wel monteren, (daarom 4 sterren) Volgens beschrijving met 2 personen in 40 minuten te monteren. Ik doe er wat langer over in mijn eentje (vrouw 74 jr)....

Mooie houten tuinpanelen

voor een niet te evenaren prijs kregen wij deze mooie panelen geleverd. Bestellen en enkele dagen laten konden wij ze plaatsen; ziet er prima uit.

Zeer tevreden.

Netjes bezorgd en het hout ziet er perfect uit. Ook de chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam waar zal ik het neerzetten. Dus zodra ik weer wat nodig mocht hebben dan heb ik mijn adres gevonden, en de prijzen zijn echt heel aantrekkelijk. Met vriendelijke groet Sander Uit Herpen.

Veel keuze, snelle levering. Helemaal tevreden.

Goed gebracht

Maar,ik had een platte pergola besteld maar kreeg een ronde maar is niet erg!!!!

Keurige service

Product is top

Snelheid

De volgende dag al in huis, prachtig en netjes

Mooie plantenbak

Mooie plantenbak en al na 1 dag aan huis geleverd in België. Een aanrader !

Goede ervaring

Makkelijk in elkaar te zetten , prima verzending, vriendelijk

Snelle beorging

Helaas bij de bloembakken geen schoefjes

Had verkeerde bestelling gekregen maar super snelOpgelost en volgende dag al nieuwe bestelling gekre

Prachtig materiaal en uitstekende service

helemaal te gek goede service

er werd bij mij houten tegels bezorgd maar helaas de verkeerde geen 40x40 maar 50x50 de bezorger heeft dat dan ook gelijk mee retour genomen, en daarna na het week einde heb ik contact op genomen met de verkoop en werd mij verleld dat ze alles al wisten en zouden direct nw goede op sturen en dat noem ik samen werken , vriendelijk dank voor de goede service anton van Hage

Prachtig tuinbankje

En snel geleverd voor mooie prijsje

Francois Haverschmidtwei 2

8914 BC Leeuwarden

Over TuinToppers

Welkom bij Tuintoppers.nl, dé online bestemming voor iedere tuinliefhebber die zijn of haar buitenruimte wil transformeren tot een paradijs van plezier en groen. Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw tuinbehoeften te voldoen, met een focus op de inrichting en het verfraaien van uw tuin. Bij Tuintoppers.nl zien we uw tuin als een verlengstuk van uw huis, een plek waar herinneringen worden gecreëerd. Daarom bieden we een breed scala aan producten, waaronder stijlvolle tuinbanken, bloembakken, duurzame tuinschermen, hoogwaardige planken en palen, kindvriendelijke zandbakken en speeltoestellen, en praktische kweekbakken. Elk product is geselecteerd met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek, om u materialen te bieden die perfect passen bij uw tuinontwerp. Onze gebruiksvriendelijke website zorgt voor een eenvoudige en plezierige winkelervaring. Of u nu streeft naar een frisse nieuwe uitstraling voor uw tuin, een speelse hoek voor de kinderen wilt creëren, of zelf groenten en bloemen wilt kweken, bij Tuintoppers.nl vindt u alles wat u nodig heeft. Met gedetailleerde productbeschrijvingen, heldere foto's en handige tuintips helpen we u de ideale keuzes te maken voor uw tuinprojecten.