Bij dit bedrijf komen wij zeker terug.

Houten plantenbakken besteld. Ze werden, zorgvuldig verpakt, snel geleverd.

Correct

Correct geleverd. In mail stond wel voormiddaglevering terwijl dit in namiddag geleverd werd. Op foto zag de moestuinbak ik gekocht had er wel mooier afgewerkt uit dan wat ik kreeg. Voor de rest niks op aan te merken.

Tevreden met mijn oppottafel

Snelle levering prima product

Donderdag bestellen vrijdag in huis. Houten ombouw voor airco was precies wat we zochten. Past er goed omheen en zorgt dat de unit netjes uit het zicht is. Voor een schappelijke prijs. Erg tevreden

Zeer tevreden!

Met veel plezier kijk ik elke dag naar de mooie pergola in mijn achtertuin. Wat een gezellig uitzicht! Bedankt voor de perfecte bezorging! De chauffeur heeft het keurig afgeleverd en goed gecheckt of alle onderdelen aanwezig waren. Super!

Uitstekend@

Prima verzorging en bezorging. Op tijd helemaal uit friesland. Prima materiaal.

Netjes geleverd

Product voldoet naar alle verwachtingen. Mooi degelijk materiaal. Echt een aanrader.

Onveilige tuinbank

Mijn ervaring omschrijf ik als onveilig want de tuinbank stak er een spijker uit met de scherpe kant op het zitgedeelte en daardoor ging de broek kapot. Dat vond ik best jammer dus ik zit nu met tuinbank die onveilig is. Ik heb al een e-mail gestuurd, maar is al een week geleden en nog steeds geen antwoord.

Hele goede resultaten bij dit bedrijf

Super bedrijf

afhandeling en bezorgtijd .prima.Maar helaas ontbrak 1 onderdeel

goede afhandeling en snelle bezorging. maar helaas ontbrak 1 onderdeel . heb ik moeten bijmaken .

Mooie ombouw voor mijn kliko s

Keurig thuis gebracht alles was compleet. Alleen jammer dat bezorgen iets uitliep.

Goede website, correcte levering

Goede website, mooie producten en correcte levering

Snelle keurige levering

Je krijgt op de dag zelf netjes een tijdsindicatie De leverancier was er nog niet, na een telefoontje keurig een track en trace en deze klopte dat ze iets later waren

Niet top

Bestellen liep vlot, levering was een dikke ramp! Werd niet aangebeld, en werd geleverd in de voortuin bij de buren. Nochtans was er iemand thuis die aan het wachten was en was terug gekomen van zijn werk. Helemaal niet fijn dus! Niet voor herhaling vatbaar

eenvoudige bestelling en snelle levering

gemakkelijk te bestellen, snelle levering en goederen zijn zoals afgebeeld op website

Heel goede service

Ik bestelde een artikelen te weinig , 3 dagen later gevraagd of het nog bij de ene bestelling kon gebracht worden en uiteindelijk 2 werkdagen later had ik alle 2 mijn artikelen in huis.

Snelle en goede hekken geleverd

Vlotte afhandeling Alleen bij bezorging was het gewoon neergezet zonder aan te bellen ,dus zat ik voor niets te wachten

Snel en goede service

Goed product, goede uitstekende klantenservice. Goede levering.

De plantenbak bevalt prima en werd keurig op tijd geleverd.

Zie boven beschreven

zeer snelle levering

Zeer tevreden over de snelle en uitstekende levering. Bedankt.

De pergola is van prachtig hout. Echt kwaliteit. Bezorging ook helemaal prima.

Goed product snelle levering

Goed product snelle levering

toppers

Anticiperen accuraat

Niet tevreden met de levering

Kapotte artikelen geleverd.

Niets mis met de dienstverlening! Maar het product is verschrikkelijk om in elkaar te zetten.

Contact, betaling, bezorging was oké . Het product in elkaar zetten is niet te doen. Er is niets voor geboord of zelfs maar aan getekend op het hout. Alles is bijna los en moet je zelf in elkaar zetten. Speciaal boorgereedschap nodig omdat je er met een normale schroefboormachine niet bij kunt. Je ziet het mooi op het plaatje, maar als ik geweten had hoeveel moeite het kost om deze container netjes in elkaar te zetten had ik het niet besteld. Mag vooraf duidelijk aangegeven worden.

Francois Haverschmidtwei 2

8914 BC Leeuwarden

Over TuinToppers

Welkom bij Tuintoppers.nl, dé online bestemming voor iedere tuinliefhebber die zijn of haar buitenruimte wil transformeren tot een paradijs van plezier en groen. Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw tuinbehoeften te voldoen, met een focus op de inrichting en het verfraaien van uw tuin. Bij Tuintoppers.nl zien we uw tuin als een verlengstuk van uw huis, een plek waar herinneringen worden gecreëerd. Daarom bieden we een breed scala aan producten, waaronder stijlvolle tuinbanken, bloembakken, duurzame tuinschermen, hoogwaardige planken en palen, kindvriendelijke zandbakken en speeltoestellen, en praktische kweekbakken. Elk product is geselecteerd met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek, om u materialen te bieden die perfect passen bij uw tuinontwerp. Onze gebruiksvriendelijke website zorgt voor een eenvoudige en plezierige winkelervaring. Of u nu streeft naar een frisse nieuwe uitstraling voor uw tuin, een speelse hoek voor de kinderen wilt creëren, of zelf groenten en bloemen wilt kweken, bij Tuintoppers.nl vindt u alles wat u nodig heeft. Met gedetailleerde productbeschrijvingen, heldere foto's en handige tuintips helpen we u de ideale keuzes te maken voor uw tuinprojecten.