Snelle en complete levering

Zeer snelle en goede levering! Erg blij mee.

Snelle service uitstekende producten

Goede snelle levering

Ik vind het een overzichtelijke website en de bestelling werd snel geleverd.

Product is prima

Levering iets later dan gepland Wel goed geholpen Nette chauffeur

Zeer snelle levering en het tuinhout zag er prima uit!

Snelle levering prima hout

prima service

Hartelijk dank voor de uitstekende service en de vlotte levering van de bestelde producten- moestuinbakken. Alles is in perfecte staat aangekomen en we zijn erg tevreden met de kwaliteit en zorg waarmee alles is verzorgd. Ook de adviezen die we kregen in de online service. Men was erg behulpzaam. Het is een plezier om bij jullie te winkelen, en we komen dan ook graag terug voor toekomstige aankopen. Met vriendelijke groet, Yvonne Steiner

Goedemorgen ervaring

Levering is afgeleverd zoals afgesproken.

Mooi product stabiel en stevig

Maar nog 1 vraag waarom wordt mijn achternaam sins altijd veranderd naar zonden ik ben nie Engels grtjes

Super klantgericht en flexibel en snel!

We hadden schuttingdelen besteld maar wilde toch andere… volgende dag stonden ze er! Vriendelijke bezorger ook nog. Tuintoppers doet zn naam eer aan!

Alles prima

Alles prima , en goede bezorging

Slecht product, slechte service

Vitavia Polis Kweekkast Met Kanaalplaten van dit bedrijf besteld. Ten eerste kan je geen leverdag kiezen maar moet je maar zorgen dat je thuis bent. Toen kregen we eerst het verkeerde product geleverd: de variant met glazen panelen. Bij ontvangst was het overduidelijk te zwaar voor een kas met kanaalplaten, maar de bezorger wist nergens van en ik moest de klantenservice maar bellen. Na een tijdje wel de juiste kas gekregen. maar bij het assembleren bleek de handleiding niet altijd te kloppen. Toen het ding eindelijk op ons balkon stond waaide na een paar dagen al het deksel van de kas af. Bij iets hardere wind vlogen de deurpanelen ook uit het frame. Toen ik bij TuinToppers aangaf dat de kwaliteit van de kas zo slecht is dat het niet bruikbaar is kreeg ik te horen: "Had je eerder moeten zeggen, binnen 14 dagen". Vervolgens reageerden ze niet meer op onze mails. Kortom: koop dit product niet. En als je het toch doet, koop het dan zeker niet van TuinToppers.

Planken met teveel gaten werden vervangen

In orde

Vriendelijke chauffeur. Alleen jammer dat 1 verpakking was los gekomen en de onderdelen los waren. Verder correct geleverd. Ook zou het bouwplan net iets duidelijker mogen

Tevreden

Vlotte levering maar had toch graag vooraf geweten welke dag de levering zou plaatsvinden.

Horrible quality

I ordered two 120x40 garden boxes, they arrived dirty as if they were used. They are probably very old because the nails are already rusty, the varnish gone at places, the wood is so old that it's falling appart only by touching. And all that for 155 euros. If it was possible to add photos, I would be happy. I was shocked when I opened the boxes. Total scam.

• Would you recommend us? No

Geweldig assortiment, bezorging, klantenservice en persoonlijk advies + hulp !

Ik ben tijdens en na mijn aankopen bij Tuintoppers aangenaam verrast door vooral de - in deze tijd - uitzonderlijk goed bereikbare, vriendelijke en bovenal effectieve klantenservice met oog voor mijn persoonlijke situatie. Ik geniet daardoor sneller en meer van de mooie producten uit een breed assortiment en heb zelfs moeite met “stoppen” ;-) !!

Alles is top

Vandaag besteld,morgen in huis voor n zeer scherpe prijs en alles compleet

Redelijk goed

Na bestelling duurde het vrij lang tot het geleverd werd, en ook op de bezorgdag zelf veranderde het tijdstip regelmatig. Maar het kwam in goed staat en de bank is ook makkelijk monteren en heeft een goede kwaliteit

Goede info en snelle levering

De site is uitgebreid en overzichtelijk. De info mbt je bestelling is goed en de levertijd was kort.

Zeer mooi

Makkelijk in elkaar te zetten. Praktisch geleverd. Top!

Super kwaliteit!

De levering was snel, keurig verpakt, goede kwaliteit kweektafel. Precies wat we hadden verwacht!

Prima ervaring

De bestelling plaatsen was makkelijk. Het duurde wel enkele werkdagen voordat ik een verzendbericht kreeg.

Fijne winkel , ik kreeg de bestelling al de volgende dag en werd goed op de hoogte gehouden over de levering. Werd netjes afgeleverd.

Alles prima. Levering, tijdstip daarvan en de produkten.

Prima zaak, alles tiptop in orde.

Francois Haverschmidtwei 2

8914 BC Leeuwarden

Over TuinToppers

Welkom bij Tuintoppers.nl, dé online bestemming voor iedere tuinliefhebber die zijn of haar buitenruimte wil transformeren tot een paradijs van plezier en groen. Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw tuinbehoeften te voldoen, met een focus op de inrichting en het verfraaien van uw tuin. Bij Tuintoppers.nl zien we uw tuin als een verlengstuk van uw huis, een plek waar herinneringen worden gecreëerd. Daarom bieden we een breed scala aan producten, waaronder stijlvolle tuinbanken, bloembakken, duurzame tuinschermen, hoogwaardige planken en palen, kindvriendelijke zandbakken en speeltoestellen, en praktische kweekbakken. Elk product is geselecteerd met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek, om u materialen te bieden die perfect passen bij uw tuinontwerp. Onze gebruiksvriendelijke website zorgt voor een eenvoudige en plezierige winkelervaring. Of u nu streeft naar een frisse nieuwe uitstraling voor uw tuin, een speelse hoek voor de kinderen wilt creëren, of zelf groenten en bloemen wilt kweken, bij Tuintoppers.nl vindt u alles wat u nodig heeft. Met gedetailleerde productbeschrijvingen, heldere foto's en handige tuintips helpen we u de ideale keuzes te maken voor uw tuinprojecten.