Perfekt !!!

Goede kwaliteit/prijs verhouding en supersnelle levering. Aanrader !!!

Beste prijs voor zeer goede kwaliteit

Slechte kwaliteit

Compostbak gekocht. Hout was kapot, planken zaten los en het had denk ik buiten gestaan, want de plastic verpakking was binnenin helemaal nat, waardoor de handleiding ook nat was en dus slecht leesbaar. Echt geen waar voor je geld dus!

Solide bank, snelle levering

We hebben online een houten tuinbank gekocht, voor een zeer competitieve prijs, hetzelfde model was bij andere aanbieders minimaal 15% duurder. En we hadden de bank inderdaad de volgende werkdag in huis. De kwaliteit is uitstekend Goed geïmpregneerd massief hout Niet zo’n bankje dat heen en weer gaat zodra je gaat zitten, maar een waar je je lekker oo kan laten vallen

Tuintoppers is zeer terecht gekozen.

Bestellen , versturen , ontvangen en ff in elkaar zetten ... TOP.

TuinTOPpers!

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben. Het bestellen ging makkelijk en snel, vervolgens kreeg ik een mail waarmee ik een voorkeursdatum voor levering kon kiezen; heel handig. Dit heb ik gedaan en op die datum is de levering ook gepland. De avond voor levering kreeg ik een mail met een tijdsindicatie en de chauffeur verscheen keurig in het aangegeven tijdvak. Ik ben erg blij met mijn bestelde schapenhek. Goede kwaliteit, scherp geprijsd en dan ook nog met korting op dit moment, aanrader dus!

Makkelijk in elkaar te zetten. Duidelijk beschreven.

Tuintoppers prima, levering mwah.

Bestellen bij Tuintoppers ging makkelijk en ongecompliceerd. Goed op de hoogte gebracht qua e-mails rondom de status van de bestelling en de verwachte levering dag en tijd etc. Hiervoor zou Tuintoppers eigenlijk een tien horen te krijgen. Waarom dan toch een 8? We hebben gezorgd dat er iemand aanwezig was tijdens het bezorgtijdvak, die vrij nam van het werk; Helaas: heeft de bezorger niet aangebeld bij ons en alle spullen naast ons huis weggezet en is weer doorgereden. Niet geheel wenselijk aangezien men de spullen had mee kunnen nemen en diegene die bij ons thuis zat heeft langere tijd zitten wachten terwijl de levering al had plaatsgevonden.

Geweldige service

Makkelijke site, veel keuze, aantrekkelijke prijzen en goede service en snelle levering

Vriendelijke service, snel mailcontact en de tuintegels werden helemaal naar boven gebracht

Zie de titel

Topproduct en snelle levering

De tuinbank was snel geleverd en supermakkelijk in elkaar te zetten.

Goed product en vriendelijke bezorger

Bestelling bezorgd zoals gezegd

stevige plantenbakken

Onlangs 3 houten plantenbakken gekocht en zeer tevreden. stevig hout,binnenvoering van worteldoek. Gebruiksklaar door de naden tussen de wand en de bodem Gaten boren voor afvoer water niet nodig. kortom mooie stevige bakken

Helemaal goed !

Oppottafel besteld voor een aantrekkelijke prijs. Na twee dagen bezorgd. Prima kwaliteit voor deze prijs.

compleet

Goede communicatie, levering op tijd op de beloofde datum. Vriendelijke bezorger. Goed product.

Kwaliteit handel en levering

De bestelde pergola is van zeer goede kwaliteit. Bij het gebundelde pakket was er wat schade. Deze balken hadden ze er meteen los EXTRA bij gedaan. Dit is top geregeld. Transport en levering was ook prima. Wij zijn tevreden!

Goede service erg vriendelijke chauffeur die hier voor de tweede keer kwam en het zelfstandig kon vinden omdat we op een park wonen komt dit zelden voor goed en goedkoop

Mooie plantenbak gekocht. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

goede service

goede service en top kwaliteit overal betaal je de hoofdprijs voor het bezorgen maar hier dus niet erg tevreden!

Snelle levering. Producten zien er goed uit. 'k Moet alles nog in elkaar zetten en gebruiken.

Kwalitatief een topper

Snelle levering, kwaliteitsbank. Mooi zwaar.

Mooi en degelijk product

Ik ben erg blij met de 3-container ombouwset. Had wel graag een meer uitgebreide instructie gehad (Ikea-versie), zodat het opbouwen iets makkelijker zou zijn geweest.

Snel en goed

Zeer snelle levering en, klantenservice perfect en de houten tuinpotten heerlijk met handvaten!!

Heel snel geleverd en de bezorger was niet alleen erg vriendelijk maar heeft ook geholpen alles voor me in de tuin te leggen!

Goede eerlijke webwinkel. Mooie stuntprijzen

Geweldige webwinkel met spotprijzen en snelle reactie tijd op de mail en per telefoon. Ook eerlijke transportprijzen. Zeker een aanrader!

Francois Haverschmidtwei 2

8914 BC Leeuwarden

Over TuinToppers

Welkom bij Tuintoppers.nl, dé online bestemming voor iedere tuinliefhebber die zijn of haar buitenruimte wil transformeren tot een paradijs van plezier en groen. Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw tuinbehoeften te voldoen, met een focus op de inrichting en het verfraaien van uw tuin. Bij Tuintoppers.nl zien we uw tuin als een verlengstuk van uw huis, een plek waar herinneringen worden gecreëerd. Daarom bieden we een breed scala aan producten, waaronder stijlvolle tuinbanken, bloembakken, duurzame tuinschermen, hoogwaardige planken en palen, kindvriendelijke zandbakken en speeltoestellen, en praktische kweekbakken. Elk product is geselecteerd met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek, om u materialen te bieden die perfect passen bij uw tuinontwerp. Onze gebruiksvriendelijke website zorgt voor een eenvoudige en plezierige winkelervaring. Of u nu streeft naar een frisse nieuwe uitstraling voor uw tuin, een speelse hoek voor de kinderen wilt creëren, of zelf groenten en bloemen wilt kweken, bij Tuintoppers.nl vindt u alles wat u nodig heeft. Met gedetailleerde productbeschrijvingen, heldere foto's en handige tuintips helpen we u de ideale keuzes te maken voor uw tuinprojecten.