Great way to start the day!

Yef Foodz is a great way to start the day, leaving me feeling less bloated. It easily mixes with water and provides noticeable benefits on an empty stomach. I find it more comfortable to drink when mixed with extra water, and the taste is also good!

Yef bevalt mij uitstekend

Voor dat ik Yef probeerde was ik eigenlijk een beetje anti supplementen. Via een vriend liep ik tegen Yef aan en moet eerlijk zeggen het bevalt mij uitstekend. Yef is zeker niet vies ,ligt mij goed op de maag en vervangt met gemak mijn ontbijt ook voel ik mij energiek ,verteer ik het goed en is bovendien geheel plantaardig. TOP !!!

Het voelt gezond goed

Bij de eerste inname moest ik even wennen. Het smaakt echt groen, maar niet vies. Vervolgens reageerde m’n maag er goed op en gaf het me een boost voor de dag. Na deze positieve beleving heb ik er direct een cadeau gekocht voor m’n moeder.

Ik krijg minder last van een opgezette buik!

Als je het neemt sochtends dan moet je er soms even toe zetten maar als je de effecten voelt is het dit waard!

Lekker en energiek

Wanneer je het eerst ziet, ziet het er heel gezond uit. Wanneer je het opdrinkt is het ook nog eens lekker. Tijdens het sporten had ik voor mijn gevoel meer energie en over de gehele dag al helemaal. Niet zoals met koffie een inkakker na een bepaalde tijd, maar de gehele dag energiek.

Top product

Persoonlijk vind ik dit een super product. Nu een aantal weken nadat ik ben begonnen met het nemen van YEF voel ik mij gezonder en heb ik meer energie. Daarnaast vind de smaak aangenaam (ik had het vies verwacht). Zeker een aanrader voor iedereen die op een makkelijke manier gezonde voeding wil binnen krijgen.

YEF Greens heeft mij fitter laten voelen en mijn opgeblazen gevoel laten verdwijnen!

Ik voel mij aanzienlijk fitter sinds het gebruik. Ook had ik dagelijks last van een opgeblazen gevoel, dit is nu verleden tijd. Elke ochtend drink ik een glas op een lege maag, top begin van mijn dag! Ik merk dat mijn spijsvertering is verbeterd en mij opgewekter voel. Plus het feit dat het duurzaam is maakt het nog een stukje beter. Ik raad YEF aan aan al mijn vrienden en familie!

Super drankje!

Yef Foodz is echt een super drankje! Het geeft mijn natuurlijke energie een boost en helpt mij bij vermoeidheid. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar meer energie en vitaliteit!

Het ziet er gezond uit

Ik gebruik sinds een klein poosje Yef Greens en al na een paar dagen had ik het idee dat mijn stoelgang wat anders werd. Positief hoor! De smaak is oké, het ziet er gewoon ontzettend gezond uit, dat moet het dan ook wel zijn :)

Top product

Ik gebruik nu een tijdje de Greens en merk echt verschil. De smaak was wel even wennen, maar na een tip van een vriend (die het ook gebruikt) maak ik het nu met appelsap en dat gaat een stuk beter. Fan van de smaak zal ik niet worden, maar ik voel me er goed bij en zal het dus zeker blijven gebruiken.

Een uitvinding.

Ik ben niet zo’n groente eter, maak de greens in een smoothie. Ik moet zeggen dat ik het gewoon goed te doen vind. Het lost goed op, ik heb geen klontjes. Voor mij heel belangrijk, ik voel me er goed bij, zo krijg ik toch al het groens binnen.

Een super aanvulling!

Sinds ik de Greens ben gaan gebruiken, merk ik dat mijn darmen veel rustiger zijn en heb ik geen opgeblazen gevoel meer. Aan de smaak moest ik even wennen, maar ook dat is nu helemaal goed! Echt een aanvulling in mijn dagelijkse ritme.

Anjerplein 1

9753 GT HAREN