Laden reviews...
535 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen zijn overwegend positief met een nadruk op snelle en vakkundige installatie, heldere communicatie en vriendelijk personeel. Klanten noemen een vlotte service, heldere communicatie en behulpzame medewerkers. Ook de netheid van het werk en stipte planning komen naar voren. De reviews duiden op een hoge tevredenheid over de installatie-ervaring en de prijs-kwaliteit.
Netjes gewerkt goede technisch uitleg en prettig om mee om te gaan
25 June 2026
J-D
Benthuizen
Goede uitleg en snel geinstalleerd
Xabora
Heerhugowaard
Communicatie was goed en duidelijk. Service op locatie ook conform afspraak en zeer netjes.
Jurre
Veenendaal
Vriendelijke monteurs Met kennis van zaken Snel geintalleerd
Herman
Sint maarten
De monteur werkt schoon en netjes (kan ik nog wat van leren). Goede uitleg na installatie en zeer vriendelijk.
23 June 2026
Gerard Janson
Apeldoorn
We zijn zeer tevreden over de installatie. Jurrien is zeer deskundig. Denkt mee en werkt zeer netjes. Top bedrijf!
23 June 2026
Haje
Diepenheim
Snel en goed geinformeerd en netjes aangelegd
Ralph
Driebergen
Snelle nette installatie
Hans
Pijnacker
Snelle reacties en keurig uitgevoerd
Ron
Zoetermeer
Mijn contact met Zync heb ik als zeer prettig ervaren snel contact, levering en goede prijs. Ook zeer goed gemonteerd
Mark
Hooglanderveen
Fijne uitleg. Alles netjes en snel geregeld.
Sonja
Leiden
Bartek was op tijd en enthousiast. Zorgde ervoor dat alles duidelijk werd uitgelegd voordat hij weg ging. Erg tevreden met ZYNC!
Joey
Baarn
Top service. Perfect en netjes geinstalleerd!
Henk Jan
Elst
Snelle service, netjes afgewerkt en àlles duidelijk
Cecile
Breeuwsma
Rob
Dordrecht
Aardige mannen
Erika
Simonshaven
Prettig en snel contact, aansluiten ging snel en soepel. Vriendelijke mensen, top geregeld!
18 June 2026
Simon
Laren
Qua offerte en installatie heel tevreden!
18 June 2026
Nadia Bruns
Hillegom
Reageren snel, top installatie en goede prijs.
Alan
Culemborg
Helemaal tevreden, snelle service en snelle, nette installatie.
Merel
Sassenheim
Vriendelijke jongens. Veel kennis.
Patrick Verbij
Noordwijk
Snel behulpzaam slagvaardig
Pieter
Wassenaar
Fijne service en goed geholpen.
Bart Habraken
Eindhoven
Snelheid en duidelijk
16 June 2026
Alfred
Gendt
Prima ervaring en professionele en gezellige installateurs
16 June 2026
Chris
Duiven
Bij ZYNC helpen we je om jouw woning stap voor stap slimmer en duurzamer te maken. We beginnen vaak bij een van de meest zichtbare oplossingen: laadpunten voor elektrische auto’s. Met een eigen laadpaal laad je jouw auto veilig, snel en voordelig thuis op – precies wanneer het jou uitkomt.
Naast laadpunten leveren en installeren we ook andere slimme energieoplossingen. Denk aan zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen en airconditioning. Al deze producten helpen je om slimmer met energie om te gaan, je energiekosten te verlagen en je woning klaar te maken voor de toekomst.
ZYNC is meer dan alleen een leverancier. Ons bedrijf is ruim 7 jaar geleden opgericht door specialisten in duurzaam wonen, met één duidelijk doel: duurzame oplossingen toegankelijk en eenvoudig maken voor iedereen. Daarom begeleiden we je in het hele traject. Van persoonlijk advies en een duidelijke offerte tot een vakkundige installatie en ondersteuning daarna.
Zo weet je zeker dat alles goed werkt en dat je maximaal profiteert van jouw duurzame investering.
Met ZYNC kies je voor comfort, gemak en slimme energie – vandaag én in de toekomst.
De Vlasman 22A
6669ND Dodewaard