Zorgvuldig, compleet

Zorgvuldig gewerkt, complete all in installatie door eigen installateurs

Super tevreden

Laadpaal snel geleverd, vriendelijke installateur, dus erg tevreden!

Niks op aan te merken, duidelijke uitleg en snel en netjes voor elkaar.

Vriendelijk en goed werk

Vriendelijk en goed en snel werk geleverd

Fijn geregeld snel en beleefd

Tegen een redelijk tarief en goed en snel

Helemaal prima

Afspraak kon snel gemaakt worden

Netjes gewerkt en op tijd

Superfijne ervaring

Mijn verwachting is hekemaal super. Na het eerste contact al een goed gevoel. Ook de instalatie is top. Zeker een aanrader. Willem

Snel, vriendelijk en kundig

Heel erg tevreden, ook goede uitleg

Een snelle en deskundige installatie door prettige installateurs

Ik ben zeer tevreden over de snelle service n deskundige installatie.

Top Vriendelijk Snel Netjes

Complimenten voor de service en montage. Dit is zoals het hoort te zijn. Fenomenaal!

Helemaal tevreden

Goed geïnstalleerd en soepel gegaan

Snel contact en een fijne ervaring met Zync en de monteurs. Dus dankjewel daarvoor!

Uitstekend werk!

Super, zeer tevreden over de klantenservice en monteur. Een pluim!! Met vr groet Philip meier

Top geregeld!

Top geregeld!

Simpelweg super!

Goed personeel, fijne installateurs en mooi laadpunt! Simpelweg super!

Heel tevreden met contact en de uitgevoerde werkzaamheden!

Zeer tevreden met contact en de uitgevoerde werkzaamheden! Contact via mail en whatsapp, snel en vriendelijk. Werkzaamheden goed en netjes, zeer bekwaam uitgevoerd! Bedankt!

Geweldig!

Snelle service, netjes achtergelaten

Ontzettend goed geholpen door de twee installateurs!

Fijn contact gehad met de binnendienst en netjes gewerkt door de installateurs. Geen troep achtergelaten en de app goed uitgelegd! Top!

Snel geholpen

Ben erg snel geholpen, super fijn en vriendelijk!

Snel geregeld,goede uitleg, helder en duidelijk

Snel geregeld,goede uitleg, helder en duidelijk. Toppers.

Goed geregeld

Goede installatie

De Vlasman 1

6669ND Dodewaard

Over ZYNC Duurzaam

Bij ZYNC Duurzaam draait alles om het slimmer maken en 'vergroenen' van jouw huis. Ons bedrijf, opgericht door een team van experts op het gebied van duurzaam wonen, zet zich al meer dan 7 jaar in om dit te faciliteren bij onze klanten. Of je nu wel of niet thuis bent, onze producten bieden de vrijheid en het gemak om jouw huis altijd duurzaam te houden. Maar we bieden meer dan alleen producten. Bij ZYNC Duurzaam streven we naar een uitgebreide service, van deskundig advies en vakkundige installatie tot aan voortdurende ondersteuning, die je energie geeft!