Helemaal top

Helemaal top

Goede ervaring

Goede ervaring

Helemaal top. Binnen 1,5 uur geinstalleerd en werkte perfect.

Blij mee

De jongens waren netjes op tijd en hebben heel hard gewerkt de hele dag. Super mooi resultaat! Dankjewel!

Bedroevend

Tijdens de installatie van de laadpaal. is één en ander misgegaan Dit kan gebeuren. ,maar de manier waarop hierop gereageerd is is bedroevend.Kort gezegd kwam het er op neer ,zoek het lekker zelf maar uit..Excuses konden er niet af. Bovendien is er erg slordig gewekt. Ik heb spijt met dit bedrijf in zee ben gegaan.Van after sales heeft dit bedrijf nog nooit gehoord. Het enige positieve is dat de laadpaal zijn werk doet

Prima van begin tot de installatie

Van aanvraag tot installatie goed geregeld!

Hele prettige samenwerking

Prettige samenwerking en professionele installatie!

Kundige, vriendelijke monteurs

Goede uitleg op een heldere, rustige manier

Super tevreden met de installatie

Van begin tot eind een heldere en goede communicatie!

Heel tevreden

Heel netjes gewerkt

Strakke installatie

Netjes geïnstalleerd, schoon opgeleverd.

Perfecte installatie

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Uitstekende service

Zeer tevreden over wijze van plastsen

Goed en snel

Goede uitleg

Snelle vlotte installatie!

Enorm blij met de thuisbatterij van ZYNC

Lang nagedacht en meerdere partijen gesproken. ZYNC kwam daarbij erg goed uit de gesprekken. Ze hebben een eerlijk en duidelijk verhaal. Ook de reviews van andere hielpen mij enorm. En nu dus weer een fijne ervaring. Zeer prettige mensen van telefonisch advies tot installateurs. Top

Een aanrader

Installatie is bijzonder prettig verlopen allemaal!

Alles goed en correct

Top service!

Goeie gasten

attente mannen, die gewoon hun werk doen! Positieve ervaring

Nette installatie

Netjes, verzorgd, duidelijke uitleg

Hele vlotte service

Nette en snelle installatie van het laadpunt

Supersnel en duidelijk

Ziet er top uit. Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg

De Vlasman 1

6669ND Dodewaard

Over ZYNC Duurzaam

Bij ZYNC Duurzaam draait alles om het slimmer maken en 'vergroenen' van jouw huis. Ons bedrijf, opgericht door een team van experts op het gebied van duurzaam wonen, zet zich al meer dan 7 jaar in om dit te faciliteren bij onze klanten. Of je nu wel of niet thuis bent, onze producten bieden de vrijheid en het gemak om jouw huis altijd duurzaam te houden. Maar we bieden meer dan alleen producten. Bij ZYNC Duurzaam streven we naar een uitgebreide service, van deskundig advies en vakkundige installatie tot aan voortdurende ondersteuning, die je energie geeft!