Geweldig!

Uitsteken! Keurig op tijd en snelle installatie met keurige uitleg hoe alles werkt. Top!

Goede service nette instalatie

Goede service nette instalatie

Zeer goed alles netjes uitgelegd en nette mensen!

Uitstekend. Goed geholpen en snelle opvolging

Fijn geholpen. Dachten erg goed mee en de opvolging vooraf was uitstekend

Hele behulpzame jongens Vriendelijk en werken super snel Top

Suoergoed geholpen

Zeer positief. Plaatsen duurde langer dan verwacht, dit kwam door de interne verhuizing. Dit is verder zeer goed opgepakt door jet bedrijf. Installatie vlot en netjes. Met goede instructie. Kortom een tevreden klant!

Snelle service en vriendelijk

Snelle service Oplossingsgericht en meedenken

Betrouwbaar

ZYNC had een laadpunt bij ons thuis geïnstalleerd en we hebben nu opnieuw voor hen gekozen om ook het laadpunt bij ons op de zaak te installeren.

Snelle service door prettige monteur

Snel, goed tarief

Top! Zeker aan te raden! Goed geholpen door Bartek en Joost. Sociaal en netjes gewerkt.

Prima service, fijne monteur. Fijne en nette werkwijze. Zeer tevreden.

Super!!

Supersnel gedaan en hele goede service. Aardige jongens die weten wat ze doen. Heel netjes allemaal gedaan. Super tevreden.

Prima verlopen goede afhandeling

Prima verlopen goede afhandeling

Super geregeld! Zeker aan te bevelen.

Super geregeld! Zeker aan te bevelen.

Zorgvuldig, compleet

Zorgvuldig gewerkt, complete all in installatie door eigen installateurs

Super tevreden

Laadpaal snel geleverd, vriendelijke installateur, dus erg tevreden!

Niks op aan te merken, duidelijke uitleg en snel en netjes voor elkaar.

Vriendelijk en goed werk

Vriendelijk en goed en snel werk geleverd

Fijn geregeld snel en beleefd

Tegen een redelijk tarief en goed en snel

Helemaal prima

Afspraak kon snel gemaakt worden

Netjes gewerkt en op tijd

Superfijne ervaring

Mijn verwachting is hekemaal super. Na het eerste contact al een goed gevoel. Ook de instalatie is top. Zeker een aanrader. Willem

Snel, vriendelijk en kundig

Heel erg tevreden, ook goede uitleg

Een snelle en deskundige installatie door prettige installateurs

Ik ben zeer tevreden over de snelle service n deskundige installatie.

Top Vriendelijk Snel Netjes

De Vlasman 1

6669ND Dodewaard

Over ZYNC Duurzaam

Bij ZYNC Duurzaam draait alles om het slimmer maken en 'vergroenen' van jouw huis. Ons bedrijf, opgericht door een team van experts op het gebied van duurzaam wonen, zet zich al meer dan 7 jaar in om dit te faciliteren bij onze klanten. Of je nu wel of niet thuis bent, onze producten bieden de vrijheid en het gemak om jouw huis altijd duurzaam te houden. Maar we bieden meer dan alleen producten. Bij ZYNC Duurzaam streven we naar een uitgebreide service, van deskundig advies en vakkundige installatie tot aan voortdurende ondersteuning, die je energie geeft!