Laden reviews...
585 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen zijn overwegend positief met een nadruk op snelle en vakkundige installatie, heldere communicatie en vriendelijk personeel. Klanten noemen een vlotte service, heldere communicatie en behulpzame medewerkers. Ook de netheid van het werk en stipte planning komen naar voren. De reviews duiden op een hoge tevredenheid over de installatie-ervaring en de prijs-kwaliteit.
Doen wat ze beloven en leveren de installatie netjes op
Frans
Voorschoten
Installatie zonder problemen gegaan.
Ruud
Amsterdam
Michel Beeren
Hoogland
Goede service en uitleg!! Ook zeer goede prijs en kwaliteit.
Harry
Hilversum
Fijne installatie en goede uitleg
Hillegom
Super service
Robert
Halfweg
Wij zijn dik tevreden en zeker over de rust in de uitleg terwijl wij er niets meer van snapten Hartelijk bedankt en op een goede samenwerking in de toekomst ;-)
18 August 2026
Jan en Monique van den hudding
Otterlo
Super fijne ervaring
Lisanne Naves
Driebergen
Alleen leuk als het tijdstip wat beter zou kunnen worden aangegeven
Henk
Almelo
Onze laadpaal,Zaptac Go 2 was binnen een halve dag netjes en correct geïnstalleerd door een vriendelijke monteur ( Tijs)die ons goede uitleg heeft gegeven en ook met de auto een test heeft uitgevoerd
Archie
Doetinchem
Fijne goede en snelle installatie aardige kerel met verstand van zaken
Job
Hilversum
Fijne aanbieder, die snel communiceert en je goed helpt
Yannick
Hegelsom
Fijne monteur die tijd neemt voor de installatie en voor de klant.
Robin
Hedel
Beveelt niet aan
Jan
Landman
Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering alles super netjes verlopen. Jurrien was super netjes en heel kundig. Hij nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. Aan de werkwijze van Zync kunnen heel wat bedrijven een voorbeeld nemen. Van mij een dikke 5 sterren
Gert
Oost west en middelbeers
Keurige manier van werken met goede uitleg van werkzaamheden en stap voor stap uitleggen wat er moest gebeuren. Ook voortraject duidelijk en volledig.
Julian
Leon
Zetten
Wil
Wageningen
Prima gewerkt en netjes. Top personeel !!
J
Drunen
Voortraject ging snel en kreeg vlot een offerte. De installatie ziet er keurig uit en de monteur was top in de uitleg en uitvoering!
Robert-Jan
Doesburg
Goede communicatie Leuke monteurs Snel en vlot afgehandeld Snelle antwoorden via mail
Jan v Mol
Berkenwoude
Snelle en correcte installatie
Lieke
Hellevoetsluis
Bij ZYNC helpen we je om jouw woning stap voor stap slimmer en duurzamer te maken. We beginnen vaak bij een van de meest zichtbare oplossingen: laadpunten voor elektrische auto’s. Met een eigen laadpaal laad je jouw auto veilig, snel en voordelig thuis op – precies wanneer het jou uitkomt.
Naast laadpunten leveren en installeren we ook andere slimme energieoplossingen. Denk aan zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen en airconditioning. Al deze producten helpen je om slimmer met energie om te gaan, je energiekosten te verlagen en je woning klaar te maken voor de toekomst.
ZYNC is meer dan alleen een leverancier. Ons bedrijf is ruim 7 jaar geleden opgericht door specialisten in duurzaam wonen, met één duidelijk doel: duurzame oplossingen toegankelijk en eenvoudig maken voor iedereen. Daarom begeleiden we je in het hele traject. Van persoonlijk advies en een duidelijke offerte tot een vakkundige installatie en ondersteuning daarna.
Zo weet je zeker dat alles goed werkt en dat je maximaal profiteert van jouw duurzame investering.
Met ZYNC kies je voor comfort, gemak en slimme energie – vandaag én in de toekomst.
De Vlasman 22A
6669ND Dodewaard