Beleefd en goed geholpen
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.176 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Review overzicht
De beoordelingen zijn overwegend positief met een nadruk op snelle en vakkundige installatie, heldere communicatie en vriendelijk personeel. Klanten noemen een vlotte service, heldere communicatie en behulpzame medewerkers. Ook de netheid van het werk en stipte planning komen naar voren. De reviews duiden op een hoge tevredenheid over de installatie-ervaring en de prijs-kwaliteit.
Beleefd en goed geholpen
Tony
Sliedrecht
De monteur wist heel goed wat er moest gebeuren en kwam met oplossingen. Heel beleefd en aardig
Sundaru
Hoofddoro
Mario
Delfgauw
Jongens zijn vlot aan de slag gegaan . Hebben alles goed uitgelegd en ons in alle stappen meegenomen. Aanrader!
Peter
Huissen
Snelle service, enorm vriendelijke installateur heel erg duidelijk in de uitleg en werkt erg netjes.
Lotte
T zand
F Lhoest
Den Haag
Goede uitleg netjes gewerkt door Joost en Rick
Renate Meijering
Ede
Goede informatie voor nemen van de beslissing. Duidelijke informatie voor de plaatsing en maatwerk afspraak. Snel geplaatst en fijne medewerkers. Goede uitleg en informatie bij plaatsen.
Jeroen
Nijmegen
Super !!
C
Etten-Leur
Vlotte en kundige installatie!
Bas Boekema
Zwolle
Ze hebben netjes gewerkt en snelle oplossingen bedacht om de obstakels te voorkomen.
H
Barendrecht
Enige leverancier die kritische vragen stelde over de bestaande loze leidingen en met oplossing kwam. En reageert snel.
R
Wijchen
Spontane leuke mannen, snelle montage, goede service
Anne van Houten
Sneek
Super service!!
Martijn
Ede
Keurig aangelegd en uitgelegd.
Klaas
Harlingen
Fijne en snelle communicatie. Snel en netjes geplaatst.
W
Amersfoort
Netjes en correct afgehandeld
Jan
Heerenveen
Everything was good and fast
Pranit
Nieuw Vennep
Levering en installatie ging super snel en goed, erg tevreden
E
Putten
Top werk en vriendelijke jongens.
Veldman
Heerenveen
M
Teteringen
Super en duidelijk geregeld
Frank
Maarssen
Uitstekend werk geleverd. Beleefde werknemers. Bedankt voor mijn mooie Zaptec pro.
Jan Middelburg
Sint-Michielsgestel
Aardige en zeer correcte monteur
Evert Jan
Houten
Fijne installateurs en top uitleg!
Robin
Baarle Nassau
Bij ZYNC helpen we je om jouw woning stap voor stap slimmer en duurzamer te maken. We beginnen vaak bij een van de meest zichtbare oplossingen: laadpunten voor elektrische auto’s. Met een eigen laadpaal laad je jouw auto veilig, snel en voordelig thuis op – precies wanneer het jou uitkomt.
Naast laadpunten leveren en installeren we ook andere slimme energieoplossingen. Denk aan zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen en airconditioning. Al deze producten helpen je om slimmer met energie om te gaan, je energiekosten te verlagen en je woning klaar te maken voor de toekomst.
ZYNC is meer dan alleen een leverancier. Ons bedrijf is ruim 7 jaar geleden opgericht door specialisten in duurzaam wonen, met één duidelijk doel: duurzame oplossingen toegankelijk en eenvoudig maken voor iedereen. Daarom begeleiden we je in het hele traject. Van persoonlijk advies en een duidelijke offerte tot een vakkundige installatie en ondersteuning daarna.
Zo weet je zeker dat alles goed werkt en dat je maximaal profiteert van jouw duurzame investering.
Met ZYNC kies je voor comfort, gemak en slimme energie – vandaag én in de toekomst.
De Vlasman 22A
6669ND Dodewaard