Goede en snelle installatie

Goed en netjes gewerkt !

Alles is gegaan zoals beloofd.

Goed en netjes uitgevoerd!

Erg blij met de service van ZYNC. Doen wat ze beloven en werken alles tot in de puntjes uit. Blij met de thuisbatterij en goed werk van deze toppers!

Goede nette installatie

Goede nette installatie

Geweldig!

fantastisch werk geleverd!

Perfect uitgevoerd, snel en efficiënt

Prima dienstverlening

Prima dienstverlening

Prima geregeld allemaal

Prima geregeld allemaal

Super geregeld

Helemaal, correct . Super geïnstalleerd en goed advies.

Super service

Goede service geleverd. Goed meegedacht in de mogelijkheden. Een echte aanrader.

Prima geïnstalleerd Heel vakkundig Prettige uitleg Gewoon top

Prima geïnstalleerd Heel vakkundig Prettige uitleg Gewoon top

Heel aardig en werk prima gedaan

Heel aardig en werk prima gedaan

top service!

Snelle levering. Toffe gasten. Goed en duidelijk alles uitgelegd.

Klasse

Goed werk

Professioneel en flexibel bedrijf!

Complexe installatie met noodstroom backup voorziening naar alle tevredenheid top afgerond! Jurrien en Daan denken mee in oplossingen.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Efficiënt, vriendelijk en deskundig

Efficiënt, vriendelijk en deskundig

Uitstekend werk!

Professionele installateurs, keurig en strak te werk gegaan. Superblij mee!

Fijne medewerkers, uitstekend werk geregeld!

Fijne medewerkers, uitstekend werk geregeld

Goed en netjes tewerk gegaan. super mannen!!

Goeie in instantie

Goed geholpen door de installateurs

Top gedaan

Samengevat: Netjes op tijd Nette jongens Goed gewerkt Helemaal prima!

Goede en correcte installatie

Goede en correcte installatie

De Vlasman 22A

6669ND Dodewaard

Over ZYNC Duurzaam

Bij ZYNC helpen we je om jouw woning stap voor stap slimmer en duurzamer te maken. We beginnen vaak bij een van de meest zichtbare oplossingen: laadpunten voor elektrische auto’s. Met een eigen laadpaal laad je jouw auto veilig, snel en voordelig thuis op – precies wanneer het jou uitkomt. Naast laadpunten leveren en installeren we ook andere slimme energieoplossingen. Denk aan zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen en airconditioning. Al deze producten helpen je om slimmer met energie om te gaan, je energiekosten te verlagen en je woning klaar te maken voor de toekomst. ZYNC is meer dan alleen een leverancier. Ons bedrijf is ruim 7 jaar geleden opgericht door specialisten in duurzaam wonen, met één duidelijk doel: duurzame oplossingen toegankelijk en eenvoudig maken voor iedereen. Daarom begeleiden we je in het hele traject. Van persoonlijk advies en een duidelijke offerte tot een vakkundige installatie en ondersteuning daarna. Zo weet je zeker dat alles goed werkt en dat je maximaal profiteert van jouw duurzame investering. Met ZYNC kies je voor comfort, gemak en slimme energie – vandaag én in de toekomst.