Filtre

Score: 10

Hallo,Alles is goed gegaan . Het zijn mooie plantjes en waren mooi verpakt . Voor iedereen een aanrader .

Goed.

Score: 7

Had 28 bodembedekker plantjes besteld. Ik vond de wijze waarop ze waren ingepakt niet goed. Ze waren allemaal op hun kant gelegd waardoor alle aarde er uit was gevallen. Ik kon alles wel weer goed krijgen maar ik zou de verpakkingswijze veranderen. Plantjes zijn verder wel goede kwaliteit.

Score: 9

Hele goede kwaliteit. Voor een goede prijs.

Score: 9

Niet duidelijke fotos van planten en bomen bij het bestellen.

Score: 10

snel bezorgd, goede producten, we zijn zeer tevreden.

Score: 10

Stipte levering en prima kwaliteit planten.

Score: 10

Prima kwaliteit en beschikbaarheid van planten.

ze zien er goed en gezond uit 5

Score: 8

in alle opzichten conform verwachting.

Goede service, vriendelijk personeel

Score: 10

mooie planten voor weinig geld

Score: 5

Op de afgesproken datum kwam niets pas. Telefonisten proberen eerst je een verhaaltje op de mouw te spelden en gaan daarna pas uitzoeken. Drie dagen later leveren is voor planten lang. De calendula zag er verpietert uit. Ik hoop dat die nog opkomt.

Score: 10

Alles naar wens en volgens afspraak geregeld.

Score: 8

De planten zien er goed en uniform uit.

Score: 7

Levering in twee gedeelten. Berichtgeving niet vlekkeloos. Verder goed opgelet.

Score: 10

de platen weliswaar iets te laat maar wel netjes verpakt en goed geleverd

perfect

Score: 5

Levering werd eerst 5 dagen uitgesteld en kwam vervolgens niet op de afgesproken nieuwe dag en tijd. Twee dagen voor niets vrij genomen. Communicatie over het niet leveren op de afgesproken dag ontbrak. Communicatie later over een nieuwe leveringsdag verliep zeer moeizaam.

Score: 5

In de gestuurde mail stond dat bij levering van de producten contact gezocht zou worden. Is niet gebeurd. Het afhandelen van de bestelling in een loods waar vrachtwagens en heftrucks af en aan rijden is potentieel gevaarlijk en de afhandeling is omslachtig.

Score: 7

Doordat de eerste keer de bestelling niet geleverd kon worden, moest ik 2x vrij nemen.

Correcte levering. 9

Score: 9

Uitstekend geholpen en goed meegedacht; chapeau

Score: 10

Mooie planten voor een mooie prijs. De service is ook perfect Heel tevreden.

Score: 9

alles goed ontvangen alleen lagen mijn bloemen door elkaar in de doos

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC