Laden reviews...
36 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunderne roser venligt personale og kompetent rådgivning. Udvalget af planter er stort og priserne er rimelige. Nogle bemærker kommunikationsproblemer, men leveringen er pålidelig. Den samlede oplevelse er professionel og kundeorienteret.
Mooie planten, goede prijs, makkelijk mee te nemen.
2 April 2017
Prima afhandeling
1 April 2017
Geverifieerde klant
het duurde even, maar toen kwamen de planten in goede staat. Het volgen van het pakket was wat lastig. het laatste traject ging vlot. service: geen mening, want geen service gevraagd. dus :nvt.
1 April 2017
Prima service.
31 March 2017
Snelle levering, Mooie planten
29 March 2017
Geverifieerde klant
Prima kwaliteit en prijsverhouding. Planten waren in goede conditie. Zeker voor herhaling vatbaar.
28 March 2017
Nee
27 March 2017
Geverifieerde klant
Levering beetje laat, maar mijn buxux piramide tenslotte prima verpakt en mooi fris ontvangen
26 March 2017
Geverifieerde klant
Prima planten, goed verpakt.
25 March 2017
Geverifieerde klant
Bij product ophalen werd ik van het kasje naar de muur gestuurd. Personeel wist niet hoe en wat ondanks bestel formulier.
21 March 2017
Geverifieerde klant
Bestelling stond klaar en ontving wat mondelinge tips voor het planten
20 March 2017
Geverifieerde klant
Hele goede afhandeling,de bezorger was heel behulpzaam. Ik ben zeer tevreden.
19 March 2017
keurig
18 March 2017
Geverifieerde klant
Zelf de bestelde producten opgehaald. Deze waren redelijk van kwaliteit. Andere producten in de winkel kon ik zelf de mooiste planten uitzoeken en dat was prettiger omdat je dan uit diverse exemplaren kunt kiezen hetgeen bij producten die Budgetplant zelf niet op voorraad heeft en zelf moet bestellen natuurlijk niet het geval is. Deze producten waren wat minder van kwaliteit (redelijk dus)
18 March 2017
Geverifieerde klant
Plantjes zien er goed uit, af te halen op het juiste tijdstip
14 March 2017
Geverifieerde klant
Bestelling tijdig en naar wens geleverd.
13 March 2017
Geverifieerde klant
Planten zijn goed maar niet uitstekend. We zullen nog moeten zien hoe ze groeid maar ben er blij mee.
11 March 2017
Geverifieerde klant
Hele mooie planten en keurig volgens afspraak aan huis afgeleverd
11 March 2017
7 March 2017
Geverifieerde klant
Goede advisering mbt mengen grond. Levering van ruim 1 week is iets minder.
5 March 2017
Geverifieerde klant
Zeer tevreden Planten zagen er nog mooier uit dan ik verwacht had. Goed verpakt ook. Goedkoper dan het tuincentrum ook. Zeker voor herhaling vatbaar.
3 March 2017
Geverifieerde klant
Ik had de avond van tevoren, volgens tekst van budgetplant, gebeld over het afleveren, door verzendbedrijf. Moest toch pas de volgende ochtend bellen over hoe laat de levering was. Jonge dame zei: dat doen we tegenwoordig zo. Zet er dan niet bij dat je avond van tevoren daarover kunt bellen. De aankomst/afleveren vd planten was in orde.
3 March 2017
Het is duidelijk en netjes goed is goed 8
28 February 2017
Geverifieerde klant
Prima producten voor een goede prijs.
25 February 2017
Geverifieerde klant
Door goed advies veel geld bespaard
24 February 2017
Landweerweg 12 A