Filter

Score: 4

Na een week een bericht dat de bestelling geannuleerd was omdat de kwaliteit niet voldeed. Dit kan gebeuren maar koppel dit eerder terug. Terugbetaling betaalde bedrag verliep spoedig!

Score: 10

Hele goede service!!!!!! Prachtig mooie planten gekocht,ook totaal geen probleem met het geven van een nieuwe palmboom.. Dat noem ik nu echte service!! Medewerker heel goed in uitleg, hoe ik het verzorgen moet, En wat ik ook heel fijn vundt:personeel is zo vriendelijk!!! Ik blijf klant bij Budget plant!!!

Score: 10

Goeie coniferen. De levering is goed geregeld en de leverings kosten zijn laag. Om die reden hier besteld.

Score: 10

Prima service ook mbt periode van planten en snelle levering. Keurig verpakt. Goede kwaliteit

Score: 10

Het artikel werd eerder geleverd en ik werd keurig op de hoogte gehouden.

Score: 2

Score: 10

Vooral adequate afhandeling van bestelling. Geen beloftes maar gewoon proberen te regelen wat ik als klant vraag. Open en eerlijk Gr Pierre Beurskens Swalmen

Score: 10

Nadat ik een bestelling had gedaan, kreeg ik de volgende dag een telefoontje dat de bestelling niet meer geleverd kon worden. Ze hebben gelijk dezelfde dag mijn aankoopbedrag plus verzendkosten overgemaakt op mijn rekening. proficiat

Koniferen waren 160cm besteld en betaald had ik 180cm tot 200cm

Score: 6

Score: 10

Super mooie planten en snel geleverd!

Score: 8

Levering was snel en goed. De website voor het bestellen kan beter. Reageert soms erg traag. Ook als je al eerder een bestelling had klaargezet en er planten niet meer leverbaar zijn, dan krijg je geen melding, maar hangt de bestelling.

Score: 10

planten/struiken netjes bezorgd en goed aangeslagen in de grond.

Score: 10

Groot assortiment en goede kwaliteit

Score: 6

Score: 4

Score: 10

Prachtige Japanse zuilkers en mooie kluit. Netjes afgeleverd voor deur:)

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC