Filter

Prima service!!

Score: 10

Ruime keus aan grote potten, deze was nog net binnen het budget. Levering goede prijs en punctueel. Onze palm staat er prachtig bij!

Score: 10

Nadat de planten niet meer leverbaar waren door de kweker heeft budgetplant een maat groter planten geleverd tegen dezelfde prijs. Prima service, prachtige planten

Score: 2

20 notificaties in mijn mailbox voor verzending updates

Score: 8

Het product was zoals verwacht. Alleen jammer dat de bezorger niet binnen de afgesproken tijd kwam, maar ervoor. Daardoor heb ik me voor niks gehaast om thuis te komen.

Score: 4

Lange levertijd. Werd uiteindelijk 1 dag van tevoren gebeld dat de bestelling niet geleverd kon worden.

Score: 10

De support van de verkoopdienst was zeer goed. Ze controleren je bestelling en vragen bij afwijkingen of dit echt de bedoelling is om te bestellen. Inmiddels 3de jaar na elkaar haagplanten gehaald voor in de tuin, zeer tevreden over de kwaliteit.

Score: 10

Mooie planten , goed verpakt aanrader

Score: 10

Niet alleen voor de tuin goed, maar ook voor het balkon! Ik werd bovendien snel en goed geholpen toen ik een probleem had met de kortingsode. Dank voor de snelle top service!

Mooie planten

Score: 4

Score: 8

Mooi verpakt en op tijd afgeleverd

Score: 8

Planten, zijn goed aangekomen en verpakt in bubbeltje plastic!

Score: 10

Hele goede communicatie!!!! Alles er aan gedaan van Budget plant om 2 grote canarische dadelpalmen naar Zaandam te krijgen.. Heb al eerder besteld dus voor mij stond vast dat ook deze prachtige palmen bij Budget plant vandaan moesten komen. Foto heb ik in een mail gestuurd!!

Score: 10

Er ging wat mis met de verzending, maar dat is prima opgelost. Mooie planten voor een goede prijs. Een aanrader!

Score: 10

Wat kunt u beter doen ? Niets goed verpakt !mooi verzorgd planten !

snelle service

Score: 10

Dat ik goed ge�nformeerd werd

Score: 10

Schnelle und zuverl�ssige Lieferung. Toller Service!

Score: 10

Dat de planten sneller waren dan verwacht dat was super alleen jammer dat je het pas sochtends hoorde en je dan aan het werk bent zodat het weer naar een afhaalpunt worden gebracht

Score: 8

Geleverd op de aangegeven datum. De track&trace was echter zeer onbetrouwbaar; dit moet veel beter kunnen. De geleverde haagplanten waren groter dan de aangevraagde lengte: top!

12 Landweerweg A

Venlo 5915 PC