Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de waterontharder en de service. De installatie werd vakkundig uitgevoerd en er is heldere communicatie geweest. De prijs-kwaliteitverhouding werd als positief ervaren en de service wordt als betrouwbaar beschouwd.
Zeer blij met mijn waterontharder en de goede service Makkelijk zelf te onderhouden en 1 keer per jaar groot onderhoud
14 November 2025
Lianne
Lierop
Wij zijn content met de deskundige installatie van de waterontharder. Vooraf een deskundig gesprek aan 'onze keukentafel' gevolgd door de professionele installatie van de waterontharder.
6 November 2025
Heleen
Heemstede
Vanaf de eerste kennismaking tot de laatste service hadden we een goed contact. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. We zijn erg tevreden!
3 November 2025
NMC De Vreugd
Ochten
Installatie is goed gegaan en staat netjes in de meterkast. Prijs is goed, communicatie helder.
6 August 2025
Stijn Hermans
Zandvoort
Het eerste instantie geplaatste apparaat functioneerde niet naar behoren. Het probleem werd onmiddellijk opgelost door een het om te wisselen voor een nieuw (bij het bedrijf vooraf) getest apparaat. Nu is het tapwater volledig kalkvrij water (voor ons aan de verbeterde smaak van het water herkenbaar). Voor het overige de voordelen nog te ervaren. Vriendelijk en correct personeel.
24 July 2025
Hessel Klijnstra
Dordrecht
Het bedrijf doet wat het beloofd en heeft een goede after sale.
18 July 2025
Jeditechniek
Gouda
Ik ben positief over het gehele proces. Van het eerste contact op een woonbeurs, offerte traject, aankoop tot het plaatsen. Geplaatst in 3 uur heel netjes afgewerkt en het achter gelaten of ze niet geweest waren. En een duidelijke uitleg hoe te handelen. Kortom super tevreden!
17 May 2025
Thomas
Zoetermeer
Snelle service en erg vriendelijk. Ook de monteur die thuis komt, altijd netjes en vriendelijk. Marissa waar we contact mee hebben reageert altijd snel en is zeer klantgericht.
17 May 2025
Jordy
Hendrik Ido Ambacht
Very good experience with this company. The saleslady-Marissa was very professional and came to the house and took measurement by herself. The installer was also very professional and was willing to reply all my questions. I am very satisfied with the overall results.
Biao
Tian
Aquamundas heeft een Kinetico waterontharder systeem in onze huis geinstalleerd in Dec-2024. Vanaf de eerste contact, tot het uitleggen van verschillende opties, de voor en nadeel daarvan zijn we goed geholpen. De offerteproces, installatie loopte alles soepel en in een professionele manier. We hebben voor het contact met Aquamundas verschillende systemen gekeken en vergeleken maar de ontbreken van kennis en de drukzetten om te kopen vonden we een ding in de waterontharder markt. Aquamundas is heel apart in hun kennis van verschillende technieken en ervaring met verschillende modellen in langdurige gebruik. Ik had heel wat technische vragen gesteld en alles was duidelijk uitgelegd en uiteindelijk hebben we voor een Kinetico duplex ontharder gekozen. De installatie ging heel goed met professionele monteurs die meedenken aan de situatie ter hand. Na installatie werkte alles prima en zijn we al genoten van ontharde water. Geen witte vlekken waar dan ook en de apparaten in onze nieuwbouhuis is allemaal gezet voor 0% hardheid. Recent hebben we de zout voorraad leeg en een email naar aquamundas is genoeg voor een aantal pakken zoutblokken voor een jaar thuisgeleverd. Rondom een compleet bedrijf met inhouse kennis van product, installatie en service. Aanrader!
Karthik
Heteren
Hele goede snelle service en erg vriendelijk. Ook de monteur die thuis komt, altijd netjes en vriendelijk.
Kobi
Zwijndrecht
Belde omtrent dat ze de waterleiding gingen vervangen en ze rade aan om een voorfilter ertussen te zetten zodat we geen problemen met eventueel zand zouden krijgen en die werdt snel geplaatst!
C
Papendrecht
Al jarenlang een mooi bedrijf met uitstekende vakmensen! Veel technische kennis maar ook persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Er is heel veel mogelijk en meedenken in oplossingen zit in hun natuur. Kortom, een echte aanrader!
10 May 2025
Rien
Zevenbergschen Hoek
Na de aanschaf Zomer 2022, verbaasde mij ten eerste het lage verbruik van zout, door de service monteur onderstreept, ten tweede de eenvoud van de installatie, ten derde het gemakkelijke gebruik. Het onderhoud bij een pensionado gezin (2) is niet ieder jaar nodig en zeker niet ieder keer 5 zakken zout. In goed overleg is er positief op gereageerd en werden er 3 zakken gecrediteerd.
9 May 2025
ADRIANUS P. M. VERBAKEL
Honselersdijk
Service is top. Ze staan altijd gelijk voor je klaar. Als je een vraag hebt krijg je gelijk antwoord. Vriendelijk personeel.
9 May 2025
Martin Kuivenhoven
Rijnsburg
De werknemers van Aquamundas zijn service gericht en klant vriendelijk. Ze denken met je mee en geven duidelijk uitleg. Als eerst dacht ik tot het mooier werd verteld dan het werkelijk is... geen commercieel stukje aan! Geen kalkaanslag meer! Heerlijke smaak, geen last meer van droge huid en het ALLER belangrijkste! Je bent zo klaar met schoonmaken.
Larissa
Hendrik-Ido-Ambacht
Ik werk nu al even samen met Aquamundas. Ze bieden de beste service en kwaliteit. Als er na montage iets is met de waterontharder staan ze binnen no time op de stoep met een monteur. Ze bieden voor elke situatie een oplossing! Aanrader voor als je op zoek bent naar een waterontharder van de beste kwaliteit! Www.waterontharder-specialist.nl
Kevin
Lage zwaluwe
Zeer goed advies en voor iedere situatie een oplossing en denken mee met je
Berry
Made
Al jaren tevreden en word eerder beter als slechter.
Jaap
Numansdorp
Goede waterontharders, service is ook goed. Is er een probleem, wordt dit netjes opgelost. Leveringen correct en snel. Komen kijken ter plaatse voor de beste oplossing.
Albert van Leeuwen
Waalwijk
Ze hebben vakkundige mensen die een goed advies geven voor de meest passende oplossing en zijn hierin altijd vriendelijk en behulpzaam.
Mark
Rijsbergen
Elke vraag wordt snel en top behandeld
Joops
Voorhout
niet meer poetsen op het douche scherm. geen kalk meer in je apparaten waardoor ze veel langer meegaan. en het water is veel lekkerder.
Henny
Bunschoten
Duidelijke uitleg over de verschillende ontharders die er zijn, de ontharder die voor onze situatie het beste is hebben we gekozen, Kinetico. Afspraak voor plaatsing was vlot geregeld en alles keurig geinstalleerd, nadien nog telefoon gehad of we tevreden waren
Johanna
Alblasserdam
Geen mooie verhalen maar doen wat afgesproken en gezegd is. Komen afspraken na zoals het hoort. Alles perfect geregeld!
21 October 2024
Jos
Huber
Leverancier van waterontharders & drinkwater oplossingen.
Baanhoek 188 E
3361 GN Sliedrecht