Goed product en pasvorm

Na de halve marathon (CPC) met hielspoor gelopen te hebben ben ik opzoek gegaan naar een ondersteunende sok die mij pijnloos laat lopen tijdens de trainingen voor mijn eerste marathon in Groningen. Heb het nu 2 x gedragen en was prettig qua ondersteuning moet wel wennen aan de iets strakkere sok als je gewone loop sokken gewend bent.

• Welke Herzog product heb je besteld? Pro Compressie Enkelsokken

Superior fit for DVT recovery and cycling

I started using Herzog Pro socks following a DVT diagnosis, and they have been a game-changer. I primarily use them for cycling and found the fit to be much more precise than other major brands; they contour to my calves perfectly without bunching or slipping. I was so impressed that I bought a second pair specifically for recovery. It’s a fantastic add-on to my routine that has made a noticeable difference in how my legs feel post-ride.

• PRO Compressiekousen

compressie werkt goed

De compressie werkt goed en is gemakkelijker aan te doen dan de lange kousen. Zolang dat deze sokken volstaan zal ik ze gebruiken.

• Welke Herzog product heb je besteld? PRO Compressie Enkelsokken

Kousen maken is één ding, de klant ècht helpen is een tweede!

Compressiesokken voor deze Boomer, het 'moest' van de Fysio. Dat die dingen knellen weet een kind, vervelend dus. Maar Herzog bleek naadloos bij me te passen De online opmeethulp gaf me zekerheid over de juiste maat. De levering leek problemen te geven toen ik een sms'je kreeg dat de adresgegevens niet klopten? En dat ik nog eens moest betalen om dit op te lossen?? En persé via een RABO-rekening anders zouden de sokken niet (opnieuw) bezorgd kunnen worden??? Mijn mailtje aan Herzog ('wat is hier nou aan de hand?') werd binnen een uur beantwoord: 'niets! U bent slachtoffer van een ****mer'. De èchte levering verliep vlekkeloos en de 'aantrekhulp' feilloos. Zelden voelde ik mij online zó goed geholpen!!

• Welke Herzog product heb je besteld? PRO Compressiekousen L

Jammer dat ik bog steeds geen reactie heb mogen ontvangen op mijn rma verzoek

Email en contact formulier ingevuld, helaas doodse stilte

• Tubes

Bin zufrieden mit Bestellung, Lieferung und Produkt

Detaillierte und dennoch übersichtliche und hilfreiche Website. Schnelle und tadellose Lieferung. Die bestellten Strümpfe fielen allerdings in der Fußlänge ein bisschen zu groß aus für meine Schuhgröße. Nach mehrmaligem Tragen und Waschen sind sie aber noch tadellos.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Sport Kompressionsstrümpfe

Alles netjes verzorgd

Alles netjes verzorgd !!!

• Welke Herzog product heb je besteld? N.v.t.

top product !

goed product !

• Welke Herzog product heb je besteld? support compressiekousen

Fijne compressiekousen top produkt

Tot nu toe heel erg tevreden over de compressiekousen. Zitten comfortabel en doen hun werk prima. Ook na langdurige wandelingen boven 25 km geen zware benen of kuiten

• Welke Herzog product heb je besteld? De pro compressiekousen

Ik zweer bij de herzog compressie tubes - echt top!!

• Welke Herzog product heb je besteld? Tubes

Prima product

Werkt zoals het moet.

• Welke Herzog product heb je besteld? N.v.t.

Prima product, prima snelheid van leveren!

Vanwege een blessure aan mijn scheenbeen kreeg ik het advies om de tubes te gaan gebruiken. Vanwege een geplande wandeltocht wilde ik ze binnen 2 dagen hebben. Dat lukte precies, waardoor ik ze direct geprobeerd heb. Het liep prettig en comfortabel. Bedankt voor de snelle service!

• Welke Herzog product heb je besteld? Tubes

Goed passende sokken

Ik vind de sokken echt mooi van kleur, fel. Ze passen heel goed en zitten lekker. Ik ga ze nu ervaren maar denk dat het helemaal goed komt.

• Welke Herzog product heb je besteld? Pro enkelsokken

Heldere site, adequate afhandeling na mijn verkeerde bestelling.

Communicatie rondom verkeerde bestelling was vriendelijk en snel. Retour afhandeling verliep probleemloos.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiebroek en pro kousen

Comfortabel

Sokken zitten prima en knellen niet af zoals bij mijn andere sokken Ook snelle levering

• Welke Herzog product heb je besteld? Sokken

Zeer fijne "op maat" tubes besteld. Ik had de verkeerde maat besteld maar de order kon door de klantenservice nog aangepast worden. Zeer goede service!

• Welke Herzog product heb je besteld? PRO compressietubes 2 / kort

Teleurstellend

Geen voortvarende oplossing voor vlotte afhandeling. 2 weken verder wacht ik nog op mijn order.

• Welke Herzog product heb je besteld? Calve sleeves

Goede compressie fijne kous

Ondanks dat ik denk niet helemaal de juiste maat besteld te hebben. Ben ik toch wel tevreden over de kwaliteit. Stevige kous met goede compressie. Je voelt direct dat de kous zijn werk doet. Ik heb alleen smalle enkels en brede kuiten. Waardoor ze een beetje afzakken tijdens het hardlopen.

• Welke Herzog product heb je besteld? Pro compressiekous

Goed produkt

Netjes bezorgd en produkt werkt prima

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiekousen

Tuben en compressiekousen werken erg goed

Tubes en compressiekousen werken supergoed. Had last van shin splints. Door gebruik van tubes ging herstel erg goed. Draag ze nu standaard bij het sporten (badminton). Vanwege kledingvoorschriften bij internationale toernooien ook begonnen met het dragen van de compressiekousen. Bevallen ook prima.

• Welke Herzog product heb je besteld? Tubes en Compressiekousen

Positief

De online tool om te komen tot de juiste maat werkt goed. Ook het demo filmpje hoe de strakke sok goed aan te trekken is prettig. Product zorgt voor overduidelijke ondersteuning.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiesokken

Snelle levering en vertrouwde kwaliteit

Extra compressiekousen voor het sporten aangeschaft. Vertrouwde en goede kwaliteit. Heb nu diverse kleuren. Snelle levering.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiekousen voor het sporten

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ik kreeg de compressie kousen razendsnel als brievenbus post en ben tevreden met de kwaliteit

Geweldig!

Via mijn Podotherapeut attent gemaakt op deze compressie ‘tubes’. Perfecte pasvorm en een genot om te dragen. Ook voor dagelijks gebruik zeer geschikt.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie tubes

Snelle professionele afhandeling van de bestelling

Dinsdag besteld, donderdag reeds in Luxemburg ontvangen. De handleiding voor het bepalen van de maat is makkelijk en begrijpelijk. De sokken zijn aangenaam om te dragen. Het aantrekken ervan is tevens je warming up. Ten zeerste aan te bevelen

• Welke Herzog product heb je besteld? (padel)sok, maat 3

Over Herzog Medical

Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van therapeutische elastische kousen binnen de sportwereld. Met de PRO Compressiekousen van Herzog blijf je blessurevrij, verbeter je je bloedcirculatie en presteer je als een PRO! De kousen van Herzog Medical zijn medisch gecertificeerd en de werking is wetenschappelijk bewezen.