Positief

Na telefonisch overleg tot de juiste keuze van de maat gekomen. Aflevering en toelichting compressiekousen prima.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiekousen

Super snel antwoord op mijn vraag welke maat kous ik moest hebben. Dag later had ik de bestelling al binnen!

• Welke Herzog product heb je besteld? Herzog sport pro compression

confortabel

Aangenaam om dragen op reis en bij het hardlopen

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie tubes

Goeie kous!

Om medische redenen moet ik compressie kousen laten aanmeten. Tot het zover is, dacht ik alvast even te experimenteren met compressiekousen die ik gewoon online kan kopen. Na lang zoeken kwam ik uit bij Herzog. Andere merken boden lang niet zo’n uitgebreide range aan in lengte, schoenmaat en het belangrijkste: strakte. Na uitgebreid opmeten kom ik uit bij strakte 1. Ze zijn snel en praktisch door de brievenbus geleverd. Ik ga ze aankomende tijd uitproberen. Tot nu toe ben ik erg tevreden en kan ik ze iedereen aanraden. Ook heb ik nog even met de klantendienst contact gehad waar ik top ben geholpen.

• Welke Herzog product heb je besteld? Professionele compressiekousen

Gebeld en prima advies gehad.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie kousen

Erg prettig geholpen

Ik ben telefonisch erg prettig geholpen. Ja en de Tubes zijn altijd goed

• Welke Herzog product heb je besteld? 1 pr

Toch niet zo comfi - dus ik draag ze niet.

De steun/compressiekousen zitten niet goed aan mijn voet. Ze lijken de foute 'schoenmaat' te zijn. Ik kan ze niet (ver)dragen. Voor mij: weggesmeten geld. Erg jammer.

Prima en snelle reactie

Door één foutje van mijzelf had ik een verkeerde maat besteld, deze na overleg retour gestuurd en een nieuwe besteld. Alles werd snel en professioneel opgelost.

• Welke Herzog product heb je besteld? Broek

Goedemorgen communicatie over de bestelling en heel snel geleverd. Goede producten met beschrijving hoe je ze het makkelijkst kunt aantrekken.

• Welke Herzog product heb je besteld? Pro

Product snel ontvangen met duidelijke gebruiksomschrijving.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie tubes

De beste compressiesokjes in de markt.

De compressiesokjes blijven goed ook na enkele draag en wasbeurten. Dat kan niet gezegd worden van een aantal andere merken.

• Welke Herzog product heb je besteld? De enkel sokjes

Super fijne compressie kousen

Inmiddels 7 paar en helpt mij super goed bij mijn herstel.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiekousen pro

Arienne Herzog begrip op de baan en weg

Het product Herzog compressiekous ontdekt op de marathonbeurs in Rotterdam. Een vriendelijke mevrouw nam de maat op en ik wilde de proef op de som nemen als herhaaldelijk kuitblessurepersoon. Sindsdien gebruik ik de tubes want die zijn veel makkelijker om aan te trekken en het krimpen in de was van de voorvoet bij de reguliere kous wordt vermeden. Als conservatieve consument blijf ik bij een merk als dat goed bevalt. In de 10 jaar ongeveer dat ik Herzog compressie gebruik heb ik 1x een kuitblessure gehad.

• Welke Herzog product heb je besteld? N.v.t.

Great quality & excellent service

I never run without Herzog Pro Compression Socks, having suffered from shin splints some years ago. These socks are a must have for me :) I keep on recommending them to friends & family.

• Pro compression socks

geen 10 nomdat vergeten was track en trace in te zetten waardoor ik speciaal moest bellen over levertijd en wel tweemaal

• Welke Herzog product heb je besteld? Fit

super goede producten en goede site met duidelijke info

De webste van Herzog is super duidelijk en overzichtelijk en er wordt goede info gegeven over de verschillende producten. Ik had nog een vraag over compressietubes en compressie enkelsokken of ik die tegelijkertijd kan dragen en binnen 5 minuten antwoord via het formulier op jullie site. Top!

• Welke Herzog product heb je besteld? tubes

Alles perfect in orde!

goed materiaal (wat goed werkt) en snel geleverd.

• Welke Herzog product heb je besteld? compressiekousen

Ik kan eindelijk weer blessurevrij sporten

Dankzij de Herzog Pro Compressiekousen kan ik weer zorgeloos tennissen zonder angst voor kuitblessures. Ze geven mij de perfecte steun en zitten nog comfortabel. En je hebt ze nog in alle kleuren ook ;-)

• Welke Herzog product heb je besteld? Pro Compressiekousen

Contact vriendelijk Medewerking om retour bon mee te sturen

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie sokken

Fijne service

Na een hele zoektocht bij Herzog compressiesokken die mij goed passen gevonden. In eerste instantie zelf een verkeerde maat besteld. Na contact kunnen retourneren. Fijne service. Alles snel geregeld. Binnenkort vliegreis om ze echt te kunnen testen.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiesok pro

Werken echt beter dan verwacht

Ik volleybal veel maar heb best vaak last van kuitblessures zeker naarmate de leeftijd vorderd. Sinds ik de pro sokken gebruik zijn de blessures aanzienlijk minder en kan ik veel langer doorgaan.

• Welke Herzog product heb je besteld? pro sokken

Voelt goed aan

Alleen jammer genoeg toch kwa maat verkeerde genomen omdat dacht neem maat schoen aandacht had niet moeten doen scheelt maar 1 maat maar toch iets te veel ruimte. Maar voor de rest super veel steun en me blessure voel wat minder en loop ieder geval recht in plaatsvan mank.

• Welke Herzog product heb je besteld? Herzog Pro sock

Verlicht echt mijn tennisarm klachten

De sleeve zit uiteraard lekker strak waardoor het ook echt ondersteuning geeft. Hierdoor ook het gevoel dat mijn tennisarm klachten verlicht worden bij het sporten, in tegenstelling tot een band die ook voor drukpijn zorgt.

• Welke Herzog product heb je besteld? arm sleeve

Produkt sehr gut

Die Kompressionsstrümpfe sind sehr gut und angenehm zu tragen. Einzig der Versand mit der Spedition dauert lange.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • Kompressionsstrümpfe

Over Herzog Medical

Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van therapeutische elastische kousen binnen de sportwereld. Met de PRO Compressiekousen van Herzog blijf je blessurevrij, verbeter je je bloedcirculatie en presteer je als een PRO! De kousen van Herzog Medical zijn medisch gecertificeerd en de werking is wetenschappelijk bewezen.