Hele fijne kousen, snelle verzending

• Welke Herzog product heb je besteld? PRO kousen

Snelle levering.

Blij dat mijn aankoop snel geleverd werd. Tubes heb ik al jaren. Geen blessures hierdoor.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie tubes

Geen pijn meer!

De compressiesokken werken perfect, vocht in de voeten verminderd en pijn verdwijnt. Comfortabel bij het sporten.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiesokken

De beste wandelsokken ooit!

Fantastische wandelsokken, geen blaren, perfect bij koel en bij warm weer, lichtgewicht, snel droog.

• Welke Herzog product heb je besteld? Herzog compressie enkelsokken

krijg alleen maar uitslag op mijn voeten!

Beste lezer, Ik heb twee paar compressiekousen gekocht omdat ik samen met mijn vrouw veel wandel. In augustus ga in een huttentocht lopen in Oostenrijk. Vandaar dat ik deze kousen heb gekocht. De kousen heb ik vooraf gewassen en heb enkele keren 10 km gewandeld. Géén enkel probleem. Echter op Hemelvaart dag hebben mijn vrouw en ik 25 km gewandeld. Mij voeten waren pijnlijk en toen ik de kousen uit deed waren mijn voeten schrijnend rood en pijnlijk. Het lijkt op een allergische reactie op de kousen. Dat heb ik verder nog nooit mee gemaakt. Ik heb diverse kousen van Falke en nimmer last bij het dragen van deze kousen. Nu ben ik €80 armer en heb niets aan de kousen.

• Welke Herzog product heb je besteld? wandel comprssiekousen

Prima en snelle bezorging

Via website handige tool om je been op te meten, bestelling kwam snel binnen! Prima

• Welke Herzog product heb je besteld? Sokken en steunkous

Zeer tevreden!

Onlangs een compressie short besteld n.a.v. een hamstringblessure. Het shortje voelt zeer aangenaam aan: biedt een stevige compressie en toch een ontspannend gevoel. De stof is naadloos, schuurt niet en irriteert ook niet. Je voelt zeer licht ondanks het feit dat je billen volledig ingepakt zijn. Aanrader! Ook voor dames dus!

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie short

Perfecte kousen

Nu 2x gedragen en ik merk het. Eerst liep ik zonder kousen en veel last van kuiten en beetje van scheenbeen. Eerste keer even wennen, maar nu met kousen geen last meer.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiekousen

Goed prodcuten en goede customer service

Heel tevreden over de korte compressiekousen. Bieden een heel goede steun voor de voeten. Een pluim ook voor customer service. De pakketdienst was erin geslaagd het pakket rondjes in hun magazijn te laten circuleren. Bij Herzorg gebben ze aanhoudend contact genomen met de pakketdienst tot het in orde kwam.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compression ankle sock

Makkelijk om bestelling te plaatsen en snelle levering van de bestelde spullen.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie tubes

Prettige steunkousen voor het hardlopen

Fijne steunkousen na een prima advies na meten. Redelijk snel geleverd 4-5 werkdagen . Enige wat ik mis is duidelijke linker of rechter kous (R of L).

• Welke Herzog product heb je besteld? Hardloop steunkousen zwart

De oplossing voor mijn situatie

Bij langere tochten blijk ik last van warmtebenen/golfersbenen te hebben. Na een wandeltocht meer dan 20km had ik bij thuiskomst geen klachten maar een paar uur na de wandeling rode vlekken en soms bultjes ... niet pijnlijk maar je voelde de spanning op de huid. Na enkele dagen trok dit langzaam vanzelf terug. Eerst oplossing in materiaal van de sokken gezocht .. diverse alternatieven geprobeerd en ook hooikoortstabletten vanwege allergie vermoeden. Beide bracht geen oplossing. Hooikoortstabletten verminderde het wel maar het was niet verdwenen. Nu twee maal met support sokken gelopen en mijn klachten lijken verledentijd. Heel blij mee dus.

• Welke Herzog product heb je besteld? support socks

Zitten top

Lekker en goede kleuren.

• Welke Herzog product heb je besteld? Tubes

Perfect buying expoerience

There is a measuring table on the website, it helps to find the perfect fit, Delivery was quick,

Sportieve verbetering

Kousen zitten goed en bevorderen mijn prestaties.

• Welke Herzog product heb je besteld? Sport compressiekousen

Helaas voldoet de kous niet aan MIJN verwaching

Ik heb de support aangeschaft om adfaltallergie tijdens wandelen te voorkomen. Als ik de kousen uitrek,na ruim 30 km,ontstaat de verkleuring op m'n onderbenen alsnog. Ik had gehoopt dat de ondersteuning van de kousen,het zou voirkomen

• Welke Herzog product heb je besteld? Support

Snel

Goede producten. Snel geleverd.

• Welke Herzog product heb je besteld? Hardloop compressie

Heerlijk om met deze kousen te lopen

Sinds ik de tubes met het hardlopen aan heb geen last meer van gespannen kuiten.

• Welke Herzog product heb je besteld? Tubes lang

Top kousen

De kousen zitten erg goed. Dankjewel voor de hulp bij het zoeken van de juiste maat.

• Welke Herzog product heb je besteld? Kousen

Goed product

Uitstekend product met goede aftersales. Er wordt snel en adequaat gereageerd op vragen en wensen.

• Welke Herzog product heb je besteld? kousen pro

Prima sokken zitten als gegoten.

N.v.t.

• Welke Herzog product heb je besteld? Sokken

Goed spul

Perfecte sokken doe doen waar ze voor bedoeld zijn: betere doorstroming bloed. Ook de lichte versie, voor alledag.

• Welke Herzog product heb je besteld? Hardloop-intensieve-sokken tot knie, alledagsokken tot knie, enkelsokken voor alledag

Er werd mij aangeraden om te lopen met jullie kousen maar het lukt me echt niet. De meeste zijn er zo content van maar ik loop het liefst zonder

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie kousen

Super support

Eenvoudige bestelling en snelle verzending van een waanzinnig effectief product.

• Welke Herzog product heb je besteld? Tubes

Slechte kwaliteit

Na een loopje van amper 5 km al een blaar. Ik heb al hele marathons met compressiekousen gelopen en nooit problemen gehad. Ook flauwe reactie van klantendienst op mijn klacht. Ik was beter bij mijn vorig merk gebleven :-(.

Over Herzog Medical

Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van therapeutische elastische kousen binnen de sportwereld. Met de PRO Compressiekousen van Herzog blijf je blessurevrij, verbeter je je bloedcirculatie en presteer je als een PRO! De kousen van Herzog Medical zijn medisch gecertificeerd en de werking is wetenschappelijk bewezen.