Ook de arm sleeves zijn fijn

Ik was al fan van de compressie kousen. Een aantal jaar geleden werden deze bij een blessure gemeten door mijn fysiotherapeut Intussen heb ik een paar setjes in verschillende kleuren. Ik draag ze dan vooral bij langere lopen (21km en meer). Een tikje impulsief bestelde ik onlangs ook de pro compressie armsleeves. Dit deed ik om ik wel eens last had van erg koude handen na het lopen en soms ook witte vingers (minder doorbloed). Ik was benieuwd of het zou kunnen helpen. Intussen heb ik de armsleeves getest bij een halve marathon wedstrijd en een duurloop van 31km. Beide keren had ik geen last van koude handen na het lopen. Misschien is mijn enthousiasme wat voorbarig, maar het zijn voor mij zeer positieve ervaringen. Mijn armen leken minder moe en beter doorbloed.

• Welke Herzog product heb je besteld? Pro compressie armsleeves

Eindelijk een paar passende compressiekousen voor mijn 1m61

Voldoende compressie. Nergens afknellen. En verschillende lengtematen. Keuze hierin is bijna nergens anders te vinden. Ideaal voor mij.

• Welke Herzog product heb je besteld? Pro compression

Goed product, snelle levering

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiesokken

Kwaliteitsproducten

Ik kocht opnieuw een PRO Sport Compression Short. Door het gebruik ervan had ik geen hamstringblessures meer. De short doet wat er verwacht wordt. De kwaliteit is top! Best is wel om na verloop van tijd (na zo'n 100x te gebruiken?) een nieuw exemplaar te kopen, want dit rekt uit. Zeker een aanrader dus!

• Welke Herzog product heb je besteld? PRO Sport Compression Shorts

Heel goede pasvorm. Aangenaam om te dragen. Zeer snelle verzending.

• Welke Herzog product heb je besteld? Zwarte pro compressiekousen

Zeer prettig

Ik heb deze compressiekousen gekocht omdat ik snel last heb van shin splints. Sinds ik deze sokken draag (in combinatie met de rust die nodig is om je shin splints te verminderen) gaat het zo veel beter. Ze zitten goed aangesloten maar voelen zeker niet te strak. Tijdens het hardlopen voelen de benen fris aan als ik de sokken aanheb

• Welke Herzog product heb je besteld? PRO compressiekous

De producten zijn fijn en de verzending was top.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie kousen

Zeer fijne kousen

Hele fijne sokken, zitten lekker en zakken niet af.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiekousen

Prima compressiesokken

Zoals altijd perfecte pasvorm en kwaliteit.

• Welke Herzog product heb je besteld? Herzog pro enkelsokken

Heel aangename en goede kousen. Heb ook Stox , maar deze moeten niet onderdoen. Ze zijn bovendien veel beter van prijs en voelen aangenamer aan. Top!

• Welke Herzog product heb je besteld? Ankle soks

Topsokken tegen vermoeide benen

De sokken zitten straks zonder te knellen. Fijne ondersteuning en pasvorm.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiekousen (support)

Perfecte pasvorm

Al jaren bestel ik voor het hardlopen de (korte) sokken. Je kunt er ontzettend lang mee doen, want de pasvorm blijft gewoon geweldig !!!

• Welke Herzog product heb je besteld? Korte Herzog sokken

Een goed product, vlot besteld en vlot geleverd.

Vanwege kuitklachten (leeftijd?) heb ik 2 paar compressiekousen besteld bij Herzog. Ik had vele jaren geleden ook al eens een paar gekocht en die bevielen me prima, maar na verloop van tijd vond ik het makkelijker om zonder die kousen hard te lopen. Dat ging jaren goed. Nu toch weer liever mét de kousen. Ik heb ze nu een week weer in gebruik en het bevalt me goed. Mijn kuitklachten zijn niet terug gekomen en tijdens het lopen merk je de kousen eigenlijk niet. Ik ben blij met mijn aankoop.

• Welke Herzog product heb je besteld? pro tubes

Zitten lekker!

Heerlijke tubes die goed steun geven aan de kuiten.

• Welke Herzog product heb je besteld? Tubes

Bauernfängermethoden

Im Ingernet werden kostenfreier Versand und 10% Bonus für die Erstbestellung angeboten - bie der bestellung kann keines von beiden angewandt werden! Trotz Rückfrage keine Antwort erhalten. War wohl meineerste und letzte Bestellung bei Herzog! !Einmal probiert, und für schlecht empfunden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • Kompressionsstrümpfe

Hilft wie beschrieben. Die Muskelschmerzen in der Wade waren beim Training besser.

Leider hinterlassen die Socken bei längeren Läufen Blasen im oberen Fußgelenk, da sie dort auch schmerzhaft reiben. Das ist sehr unangenehm. Vielleicht hätte ich sie eine Nummer kleiner nehmen sollen. Ich habe Schuhgröße 39 / 40. Das war bei der Größenauswahl wirklich ein Problem. Nun kann ich die Socken wahrscheinlich nicht bei Überdistanzläufen nutzen. Das ist sehr Schade,da ich sie dafür eigentlich gekauft habe. Es wäre sehr hilfreich, wenn es beim Kauf eine Info bzw. eine Empfehlung für dieses Schuhgrößen Problem geben würde. Ich denke nicht,dass ich die einzige mit diesem Problem bin. Habt ihr vielleicht eine Möglichkeit mir da Weiter zu helfen? Ein 2. Paar in einer kleineren Größe zu kaufen und zu probieren ist finanziell im Moment nicht möglich. Mit sportlichen Grüßen Kathleen Graupner

Kwaliteit zoals beloofd!

Eerdere merken al geprobeerd maar bij Herzog onmiddellijke resultaten.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressie running pro

Snel geleverd, goed product

Goed product dat ook nog eens snel geleverd is. De compressiebroek geeft goede ondersteuning en doet dus waar hij voor gekocht is. Score had nog hoger kunnen zijn als de prijs iets lager was geweest.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiebroek

Meer stevigheid verwacht

Voor de verhouding prijs- kwaliteit vindt ik het matig. De kousen geven rond de hiel niet heel veel steun. Zit wel verdikte gedeelte in de hak maar geeft , mijn inziens te weinig steun. Vallen ook groot uit, zelf maat 41 zit de kous ruim. Dus als je de hak op de goede plaats zit heb je bij de tenen veel stof over

• Welke Herzog product heb je besteld? Korte compressie kousen voor hielspoor

Meedenkende medewerkers

Na mijn klapvoet achillespees verlenging kwam ik terecht bij Herzog Medical. Door de maten door te geven van mijn voet is er een mooie steunkous opgestuurd. Helaas was mijn voet nog veel te dik waarbij ik de sok niet over de wreef kon krijgen. Door overleg het bedenken in een oplossing kon de steunkous terug gestuurd worden. Helaas nu nog steeds de sok van het ziekenhuis om de voet.

• Welke Herzog product heb je besteld? Steunkous

Een verademing!

Onmiddellijk minder spanning op armen en benen na overtraining.

• Welke Herzog product heb je besteld? Armsleeves en beentubes

Retour beleid prima

Prima ervaring

• Welke Herzog product heb je besteld? Sportsokken

Fijne ervaring

Kousen bevallen goed. Snel bezorgd.

• Welke Herzog product heb je besteld? Kous tot de knie: roze , zwart en wit.

Positief

Na telefonisch overleg tot de juiste keuze van de maat gekomen. Aflevering en toelichting compressiekousen prima.

• Welke Herzog product heb je besteld? Compressiekousen

Super snel antwoord op mijn vraag welke maat kous ik moest hebben. Dag later had ik de bestelling al binnen!

• Welke Herzog product heb je besteld? Herzog sport pro compression

Over Herzog Medical

Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van therapeutische elastische kousen binnen de sportwereld. Met de PRO Compressiekousen van Herzog blijf je blessurevrij, verbeter je je bloedcirculatie en presteer je als een PRO! De kousen van Herzog Medical zijn medisch gecertificeerd en de werking is wetenschappelijk bewezen.