Ga weer bestellen als het op is.

Uitstekende service

Beschadigde zending direct vergoed. Klantendienst vriendelijk en super behulpzaam.

Zeer goede artikelen geleverd.

De bestelde goederen waren snel en goed verpakt aangeleverd op mijn huisadres. De juiste goederen.

Goed zelfs zeer goed

Super.

Altijd snel en nette levering.

onzekerheid

Na bestelling een emailbevestiging gehad. Daarna geen enkele update meer gehad. Meer dan een week gewacht op de bestelling, met dus de gedachten dat ik belazerd was. Bestelling is verder wel goed aangekomen.

Lekker gekoop

Deze snoepjes zijn heerlijk fris .

Prima kwaliteit en levering

Prima kwaliteit van de producten, super makkelijk bestellen en keurig geleverd.

Geweldige snoep voor geweldige prijzen

Ik eet alleen salmiak al vanaf mijn vier jaar en ik ben er nu 53. Er is steeds minder goede salmiak te vinden in de winkels en het is stervens duur(dat is een uitspraak uit ons dorp) heel duur dus haha, als het op is ga ik zeker weten opnieuw bestellen.

Ondanks dat de webshop aangaf dat de levering 4 tot 6 werkdagen zou duren, had ik de bestelling de volgende dag al binnen.

Makkelijk en snel

Bestellen ging makkelijk en snel!

Gewoon goed !

Van bestellen tot bezorging…gewoon goed !

Altijd snel geleverd

Erg lange bezorgtijd

Prijs is goed maar de koffie moest zeker nog geplukt worden. Erg lange bezorgtijd.

Bestellen zonder zorgen.

Artikelen zeer snel geleverd,en keurig verpakt. Wordt goed op de hoogte gehouden waar bestelling is.

Alles prima

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit van producten

prima ontvangen en goed verpakt en ze zijn heerlijk

Goed ontvangen en goed verpakt en ze zijn heerlijk

leverig nog steeds niet ontvangen

We hebben onze bestelling betaald op 9/04 en nog steeds niet ontvangen. ik heb een mailtje gestuurd waarop geen antwoord heb ontvangen. Dus momenteel ontevreden klant.

Drop op de datum

Ik moet wachten op de fabrikant ,ipv dat ik het terug kan sturen en gewoon nieuwe krijg

Heel duidelijke website, waar je je goederen snel kunt vinden.

Ik ben zeer tevreden over dropwinkel.eu. Je kan altijd vragen stellen krijg deze ook beantwoord. Is iets mis gegaan, het wordt verholpen. Hele fijne klantenservice, ook al kreeg ik niet altijd mijn zin.

Was 1 item niet meer beschikbaar, maar dat is supernetjes opgelost.

Uitstekende ervaring

Levert binnen de aangegeven tijd, drop zoals verwacht. Geen enkel probleem. Ik koop een volgende keer graag weer!

Gewoon goed

goede waar en veel keus

doen wat ze beloven, prima waar en op tijd en bovenal een nette prijsstelling

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.