Zoals het moet

Ik had schrik omdat het glas was maar niets was stuk. Goed verpakt

Super service

De bestelling kwam kapot aan Postnl kan niet normaal met pakketten omgaan. Maar door dropwinkel super snel opgelost

Snelle levering en keurig verpakt

Helaas wat lekkage in 2 pakketten

Goed en snel

Bestelling plaatsen gaat gemakkelijk, snelle levering.

Goede kwaliteit

Kwaliteit is goed maar levering moet veel sneller duurt nu veel te lang. Zou moeten zijn vandaag besteld overmorgen in huis.

Hele goede ervaring

Snel besteld, snel geleverd, en stukken goedkoper dan bij andere winkels en webshops.

Top ervaring

Snelle en goede levering

prima winkel

Niet alles wat ik gekocht had was leverbaar. Dan zou het niet op de site moeten staan. Maar verder prima service. En een prima voorstel gehad om het op te lossen.

tsjonge wat duurde dat lang

Ik had verwacht dat het dezelfde dag of een dag later wel verstuurd zou zijn, maar helaas. Na een paar dagen vragen. bleken ze nog op 1 product te wachten. Dag later mail dat dat product toch niet meer op voorraad kwam. Gelijk teruggemaild dat de rest dan wel verzonden mocht worden, duurde het nog 3-4 dagen. Na ruim een week pas alles binnen gekregen en geen bericht met track en trace ontvangen.

De bestelling werd snel bezorgd. Website is heel duidelijk.

Snelle bezorging en goede prijzen

Mijn bestelling (geen drop, maar energydrink) was snel binnen. Het is goedkoper dan het in de supermarkt was, toen die het nog verkocht.

Veel keuze en goede klantenservice

Mijn bestelling duurde wat langer dan gebruikelijk en daarom heb ik per email contact gezocht. Ik kreeg snel antwoord terug en kort daarna heb ik mijn bestelling keurig verpakt ontvangen.

aanrader

direct en accuraat geleverd.

Heel veel keuze en goede en snelle service

Ik zocht een bepaald product en heel snel gevonden bij jullie.

Jammer dat het met DHL komt

geweldig

vlug en goed bezorgd. Makkelijke site

Goede klantenservice

Ik vind het fijn als ik kan bellen met leveranciers. Ze verlenen goede service en lossen verzend problemen snel op.

Veel keuze e´ vlotte levering

Ze hebben veel soorten drop en snoep ook suiker vrij

Wordt super snel geleverd

excellent

Quick delivery, product exactly as ordered.

Lekkere webwinkel

Prima webwinkel met zeer ruime keuze, goede kwaliteit en redelijke prijzen. Makkelijk te bestellen en razendsnel geleverd. Mijn favoriete shop voor guilty pleasures.

Helemaal tevreden

Bezorging perfect. Artikelen helemaal top

Vlot

Vlotte levering in stevige verpakking. Èn ruime keuze.

Goede service en communicatie.

Zoals hierboven.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.