ik was niet thuis en toen is het pakket.

ik was niet thuis en toen is het pakket voor de deur gezet daar was ik erg blij mee

Snel geleverd en correct

Snel geleverd en correct

goedkoop en snelgeleverd

goedkoop en snelgeleverd

Everything is very fast

Everything is very fast

Prima levering

Prima levering, netjes een persoonlijke mail gekregen omdat een artikel niet op voorraad was. De keuze tussen wachten of geld terugkrijgen. Prima geregeld.

snelle en juiste levering

snelle en juiste levering

Goed aanbod en snelle levering!

Goed aanbod en snelle levering!

Incorrecte levering

Eerst lange tijd moeten wachten op mijn levering (een maand) Het zou fijn zijn als ze laten weten als iets niet voorlopig niet op voorraad is. Dan uiteindelijk stuur ik hier een mailtje voor en geef dan aan dat ik wel wacht tot de mogumogu mango voorradig is. Gisteren krijgt ik eindelijk mijn levering. Wat zit erin. 3x mango en 2x ananas wat ik niet besteld heb. Janmer

Goede snelle service en waar voor je.

Goede snelle service en waar voor je geld.Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede prijs en super snel geleverd

Goede prijs en super snel geleverd. Top.

Netjes op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd

Snelle levering Goede verpakking

Bestelling geplaatst en heel snel.

Bestelling geplaatst en heel snel geleverd !

Wanneer er geen voorraad van bestelling.

Wanneer er geen voorraad van bestelling is, cli�nt mail sturen dat het een paar dagen langer duurt, Beter als helemaal niets van je laten horen, Siecht belangrijk

Prijs en aflevering.

Goede prijs en redelijke leveringstermijn

De levering wordt slechts 1 dag van.

De levering wordt slechts 1 dag van tevoren aangekondigd. De zending is tweemaal niet aangekomen zonder verklaring uwerzijds. Telefonisch contact met medewerkster als erg prettig ervaren. Klantgericht.

Snelle levering en correcte

Snelle levering en correcte

Netjes en snel.

Netjes en snel.

Alles verliep naar wens

Alles verliep naar wens, maar na de bevestiging van de bestelling en de nogal latere levering, was er geen informatie over de reden van deze late levering (laat in verhouding tot andere webshops).

Zoute drop en dragibus

Gewoon perfect! Snoep is goed en netjes geleverd. Alleen duurde het bij ons langer, doordat 1 product niet op voorraad was!

Verkeerde levering maar goed opgelost

Verkeerde levering maar goed opgelost

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Drop zachte wagens

In eerste instantie was mijn bestelling niet compleet geleverd. Na een telefoontje is dit opgelost en ben ik ruimschoots gecompenseerd.

Snel en goed

Snelle levering. Goede producten. Ik ben tevreden

Snel geleverd en geen verzendkosten

Snel geleverd en geen verzendkosten! Daarnaast hele ruime houdbaarheidsdatum.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.