Super lekker en een snelle levering,

Super lekker en een snelle levering, ben erg tevreden

Snelle levering En kunnen vinden wat ik zocht Top

Prima en snel

Prima en snel

Onze bestelling werd de laatste 2 jaren.

Onze bestelling werd de laatste 2 jaren heel correct �n prijsbewust uitgevoerd. Dat onze order pas na afloop van onze manifestatie geleverd werd gebeurde buiten uw wil. De staking van B-post was er teveel aan. We krijgen onze bestelling terugbetaald waarvoor onze hartelijke dank.

Lekkere snoep en snelle levering

Lekkere snoep en snelle levering

Snelle en nette levering voor een.

Snelle en nette levering voor een scherpe prijs.

Aanbeveling

Niet duur en snel geleverd. Goede kwaliteit.

Verkeerde product gekregen

Verkeerde product gekregen! Wel correcte en snelle communicatie, maar toch zit ik nu met het gedoe om het pakket terug te sturen

Koop bij Dropwinkel voor zijn lekkere snoepjes

Niks om aan te merken Alles perfect geregeld Ga zo door

Heerlijk drop en super snelle levering !

Heerlijk drop en super snelle levering !

Gewoon goed

Bij het bestellen gelet op of de artikelen direct leverbaar zij en alleen deze gekozen. De levering was snel binnen en alles was goed in orde.

Alles goed!

Goede prijs, snelle levering zoals beloofd, product in orde dus verwachtingen overtroffen!

Gedaan wat werd beloofd

Gedaan wat werd beloofd

Correcte prijzen/levering

Correcte prijzen/levering, vraag geteld, bijna direct antwoord gekregen

Snelle levering, goed verpakt!

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Zak aan twee kanten open gescheurd

Zak aan twee kanten open gescheurd. Al het snoep lag los in een vieze kartonnen doos. Maar na melding hiervan werd het heel netjes opgelost. Kan gebeuren.

Onze favoriete pastille

Onze favoriete pastille; in de winkel de laatste tijd maar lastig te verkrijgen, de volgende dag via internet al in huis. Super!!!

Snelle bezorging.

Snelle bezorging. Ruim assortiment

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Alles

Redelijk snelle levering. Ca 4-5 dagen. Goed contact met klantenservice. Namen snel op, waren vriendelijk en dachten goed mee. Levering was netjes geleverd en goed ingepakt.

Super snelle bezorging!

Super snelle bezorging!

Service zonder franjes

Service zonder franjes, maar effici�nt. Meer moet dat niet zijn.

Zeer goede service!

Ik had 2 bestellingen gedaan van hetzelfde product. De dag na de bestellingen kreeg ik een bericht van de verkoper dat ik, voor het aantal kilo's wat ik in totaal besteld had, teveel had betaald. Dit kwam door de twee losse bestellingen. De verkoper heeft mij, uit zichzelf, hierin gecompenseerd door een kilo extra bij te voegen. Dit vond ik erg vriendelijk en netjes! Dit had namelijk niet gehoeven. De verkoper was erg vriendelijk en behulpzaam.

Verkoopt lekkere chocolade voor een nette prijs. Helaas was de levering later dan het op de website aangegeven aantal werkdagen. Desgevraag kreeg ik meteen een keurig persoonlijk antwoord. Ik kon kiezen uit nog een weekje wachten of terugstorting van het geld. Inmiddels gearriveerd en genieten we van de chocolade.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.