Ze doen hun best

Ze doen hun best, en prima producten ;-)

Alles ging super

Alles ging super: super assortiment, super makkelijk bestellen en betalen..echter de bezorging..duurde mij te lang

Alles naar wens.

Alles naar wens.

Snelle levering en goed verpakt

De bestelling kwam op tijd en het was breuk veilig geleverd. Goed verpakt.

Prima levering

Prima levering, netjes verpakt

1 verkeerde zak geleverd

2 zakken hartjessnoepgoed besteld, 1 goede zak gekregen en 1 andere met gelatine.. Na bellen wel de goede zak gekregen, maar met een vertraging van een aantal dagen. Jammer!

Prima levering

Prima levering. Duidelijke communicatie op tijd geleverd

Keurig verpakt en snel geleverd

Keurig verpakt en snel geleverd. Gewoon zoals het hoort.

Keurige nazending van blikjes schweppes ginger ale

Keurige automatische nazending van blikjes schweppes ginger ale.

Super levering

Super levering

Geen opmerking, maar wel Terecht review

Je wordt snel geholpen

Prima, snelle levering

Snelle verzending!

Snelle verzending, PostNL (excuses dit was DHL ??) had vertraging maar daar kunnen jullie niks aan doen.

Duidelijke website en een vlotte.

Duidelijke website en een vlotte levering.

Snelle levering. Veel keuze, en duidelijke uitleg over de producten op de site.

Heerlijke snoep en snel geleverd

Snelle levering van heerlijke lollies.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snel en netjes geleverd.

prima levering

prima levering

Perfekte service en mooi op tijd

Perfekte service en mooi op tijd

Was goed geregeld

Was goed geregeld

Snelle levering en kwalitatief goed.

Snelle levering en kwalitatief goed product

Reguliere producten redelijkheid in groot verpakkingen aan de.

Reguliere producten redelijk aan de prijs. Met voordeel en grote pakken en zakken onderscheidend van andere winkels

Bestel hier met een gerust hart

Paar maal besteld. Alle keren snel en compleet geleverd

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Dropwinkel.eu

Al sinds 2013 levert Dropwinkel de lekkerste drop in Nederland, België en elders ter wereld. Op het gebied van drop laten wij ons dan ook niet beperken. En bij ons is online drop kopen wel heel eenvoudig. Zo verkopen we zoete drop en verkopen we zoute drop. We hebben zachte drop en we hebben harde drop. We leveren dropstaafjes en we bezorgen ook muntendrop. En we plukken de vruchten van vegan drop en van suikervrije drop. Ongeacht of u nu op zoek bent naar kleine of naar grote hoeveelheden, elke dag opnieuw staan we voor een persoonlijke benadering. En dat maakt online drop kopen er alleen maar eenvoudiger en prettiger op. Meer dan alleen online drop kopen bij Dropwinkel Hoewel wij van Dropwinkel natuurlijk zijn gespecialiseerd in de verkoop van drop, kunt u bij ons meer dan alleen online drop kopen. Sinds de oprichting in 2013 hebben wij ons assortiment gevoelig uitgebreid. We verkopen onder meer oud-Hollands snoepgoed, Amerikaans snoepgoed en andere lekkere snoepjes die smaken naar meer. De overname van Dropwinkel in 2022 zorgde ervoor dat er nog meer producten hun weg vonden naar onze shop, zoals ons assortiment van frisdranken die ook los te verkrijgen zijn.